Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Estağfurullah canım daha çok var nasılsa :işsiz: :işsiz:
Her seferinde inşallah son bat diyorum diyorum oturup kalıyorum. Haziran uğurlu gelsin:dua::dua::dua:
Ben bu ay korundum kaç aydır çok sittres yaptm bu ay kafam rahat 🙂 inşallah senin için bu ay son olur gelir minik kuzum ☺️

Benim beklenmeyen adet geldi kuzum 28 mayıs yaz bakalım bu ay zaten bişey çıkmaz sanmıyorum oruç ve iş yordu adam beni ben adamı göremez oldum 😁

Benim beklenmeyen adet geldi kuzum 28 mayıs yaz bakalım bu ay zaten bişey çıkmaz sanmıyorum oruç ve iş yordu adam beni ben adamı göremez oldum 😁
Bende bu ay korundum kafam çok rahattı stressiz bi ay geçirdim canm inşallah ummadığın anda gelir minnak bebişin🥰🙂

Bende bu ay korundum kafam çok rahattı stressiz bi ay geçirdim canm inşallah ummadığın anda gelir minnak bebişin🥰🙂
Ben 2 buçuk yıldır stressiz anım yok korunsam 1 ay boşa gidecek diye düşünüyorum inş çabucak gelsin de hayalimin yeri dolsun senin ve isteyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim 😊

Ben 2 buçuk yıldır stressiz anım yok korunsam 1 ay boşa gidecek diye düşünüyorum inş çabucak gelsin de hayalimin yeri dolsun senin ve isteyen herkesin dualarını kabul etsin Rabbim 😊
İşte bu düşüncede seni strese sokuyor canm halbuki rabbim ne zaman nasip ederse bu bizim elimizde değil. 🙂Benim 1 ay dinlenmeye ihtiyacım vardı inşallah tez zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Rabbim önce olmayanlara sonra bizlere nasip etsin senelerdir umutla bekleyenlerin olsun çok isterim rabbim bu mubarek günlerde sesimizi duyar inşallah sizlerinde yüzlerini güldürür 🤲😘

Etiket yaptım sanıyorum evet Kızlar sesiniz çıkmıyor hiç ☺
Valla canm ben bu ay mola verdim ondan pek gruba girip bakmadım bildirim gelir diye düşünüyordm ama meğer bildirim gelmiyomş 2 sayfa konuşulmuş yeni farkettim 🙂 sen nasılsın bebişin büyüyo hissetmeye başladınmı

İşte bu düşüncede seni strese sokuyor canm halbuki rabbim ne zaman nasip ederse bu bizim elimizde değil. 🙂Benim 1 ay dinlenmeye ihtiyacım vardı inşallah tez zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz. Rabbim önce olmayanlara sonra bizlere nasip etsin senelerdir umutla bekleyenlerin olsun çok isterim rabbim bu mubarek günlerde sesimizi duyar inşallah sizlerinde yüzlerini güldürür 🤲😘
Amin kuzum inşallh keşke o kafadan çıkabilsem ama olmuyo işte

Amin kuzum inşallh keşke o kafadan çıkabilsem ama olmuyo işte
Hiç ummadığın anda hiç anlamayacaksın bile ne zaman geldiğini:KK54: emin ol vakti gelmemiştir ondan gelmiyo bebişin😍 rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize:KK19:

X