Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Gittim progestan ilaç ve iğne yazdı dinlen dedi haftaya gel dedi. Lekelerm devam ediyor ağrılarım oluyor ara ara hala
Canım nekadarlık hamilesin çok geçmiş olsun benim 10. Haftam da olmuştu kahverengi lekelenme minik pıhtı şeklinde bana da progestan vermişti günde 2 kere ama benim lekenme olduğu gün akşam bitmişti inşallah bebişin sağlıkla sıhatle gelir

6 hafta doldu bugün. Bende sabaha akşam kullanıyorum ilacı kahvemsi akıntım var afedersin iç çamaşırı da leke gibi ama peçeteye bugün henüz bişy gelmedi. Ya akıntıyı da leke gibi görüyorum artık yda bilemiyorum. İlaç çok fena baş dönmesi uyku yapıyor bende ya. Hepsini mi kullandın sen

Yok kuzum 2 hafta kullandım ben sabah içiyordum akşam yatmadan fitil olarak atıyordum sonra özele gittim 12 haftalıkken bana bundan sonra kan Demir ilacı dışındaki ilaçları kullanmayacaksın dedi bıraktım

Yok kuzum 2 hafta kullandım ben sabah içiyordum akşam yatmadan fitil olarak atıyordum sonra özele gittim 12 haftalıkken bana bundan sonra kan Demir ilacı dışındaki ilaçları kullanmayacaksın dedi bıraktım
Ay zafiyet geçiriyorum ben oral almamı söyledi dr um. İnş önmzdeki hafta gittiğimde bıraktırır banada

Canim hayirlisiyla evladini alirsin kucagina insallah korkma sakin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…