- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.021
Kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelikKızlar nasılsınız
İyin çok şükür kuzum diş ağrısı çıktı başımaİyiyim canım çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Yaa rabbim şifa versin diş ağrısı zorİyin çok şükür kuzum diş ağrısı çıktı başıma
Ben diş ağrısıyla mücadeledeyim kuzum onun dışında iyiyim sen nasılsınKizlar nasilsiniz ?
Amin inşallah kuzumYaa rabbim şifa versin diş ağrısı zor
Ben pek iyi sayılmam dün kanamam oldu sen nasılsımKizlar nasilsiniz ?
Nasil cnm kanaman oldu doktora gittinmi ? Bende ayni cnm degisen bisey yokBen pek iyi sayılmam dün kanamam oldu sen nasılsım
Gecmis olsun canim allah sifa versin insallah. Bende cok sükür iyimBen diş ağrısıyla mücadeledeyim kuzum onun dışında iyiyim sen nasılsın
Gittim progestan ilaç ve iğne yazdı dinlen dedi haftaya gel dedi. Lekelerm devam ediyor ağrılarım oluyor ara ara halaNasil cnm kanaman oldu doktora gittinmi ? Bende ayni cnm degisen bisey yok
Canım nekadarlık hamilesin çok geçmiş olsun benim 10. Haftam da olmuştu kahverengi lekelenme minik pıhtı şeklinde bana da progestan vermişti günde 2 kere ama benim lekenme olduğu gün akşam bitmişti inşallah bebişin sağlıkla sıhatle gelirGittim progestan ilaç ve iğne yazdı dinlen dedi haftaya gel dedi. Lekelerm devam ediyor ağrılarım oluyor ara ara hala
6 hafta doldu bugün. Bende sabaha akşam kullanıyorum ilacı kahvemsi akıntım var afedersin iç çamaşırı da leke gibi ama peçeteye bugün henüz bişy gelmedi. Ya akıntıyı da leke gibi görüyorum artık yda bilemiyorum. İlaç çok fena baş dönmesi uyku yapıyor bende ya. Hepsini mi kullandın senCanım nekadarlık hamilesin çok geçmiş olsun benim 10. Haftam da olmuştu kahverengi lekelenme minik pıhtı şeklinde bana da progestan vermişti günde 2 kere ama benim lekenme olduğu gün akşam bitmişti inşallah bebişin sağlıkla sıhatle gelir
Yok kuzum 2 hafta kullandım ben sabah içiyordum akşam yatmadan fitil olarak atıyordum sonra özele gittim 12 haftalıkken bana bundan sonra kan Demir ilacı dışındaki ilaçları kullanmayacaksın dedi bıraktım6 hafta doldu bugün. Bende sabaha akşam kullanıyorum ilacı kahvemsi akıntım var afedersin iç çamaşırı da leke gibi ama peçeteye bugün henüz bişy gelmedi. Ya akıntıyı da leke gibi görüyorum artık yda bilemiyorum. İlaç çok fena baş dönmesi uyku yapıyor bende ya. Hepsini mi kullandın sen
Ay zafiyet geçiriyorum ben oral almamı söyledi dr um. İnş önmzdeki hafta gittiğimde bıraktırır banadaYok kuzum 2 hafta kullandım ben sabah içiyordum akşam yatmadan fitil olarak atıyordum sonra özele gittim 12 haftalıkken bana bundan sonra kan Demir ilacı dışındaki ilaçları kullanmayacaksın dedi bıraktım
İnşallah canım korkmaAy zafiyet geçiriyorum ben oral almamı söyledi dr um. İnş önmzdeki hafta gittiğimde bıraktırır banada
Canim hayirlisiyla evladini alirsin kucagina insallah korkma sakin dikkat et kendine6 hafta doldu bugün. Bende sabaha akşam kullanıyorum ilacı kahvemsi akıntım var afedersin iç çamaşırı da leke gibi ama peçeteye bugün henüz bişy gelmedi. Ya akıntıyı da leke gibi görüyorum artık yda bilemiyorum. İlaç çok fena baş dönmesi uyku yapıyor bende ya. Hepsini mi kullandın sen
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizlerden. Duanızda eksik etmeyinCanim hayirlisiyla evladini alirsin kucagina insallah korkma sakin dikkat et kendine