- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.981
Haklısınz. Ben ilk deneyim kötü olunca panik oluyorum. Darısı başınıza inşllh kısa zamanda.Bende çizgi gördümRABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı da nasip etsin. Bana dediniz ya stres yapma bence sizde yapmayın ya NASİP.
Yapmayın hem kendinizi hem de bebişinizi kasmayın. Ben eminim ALLAHIN izni ile hamilesiniz. Bi de şöyle düşünmek lazım hamilesiniz ve siz üzülünce bebişiniz de üzülüyorHaklısınz. Ben ilk deneyim kötü olunca panik oluyorum. Darısı başınıza inşllh kısa zamanda.
Cnmm.Yapmayın hem kendinizi hem de bebişinizi kasmayın. Ben eminim ALLAHIN izni ile hamilesiniz. Bi de şöyle düşünmek lazım hamilesiniz ve siz üzülünce bebişiniz de üzülüyor
Kana gidecektim korktum. Test aldım eczaneden koyulaşma varmı acaba die yapcm şmdi cnmoblomov21 canim naptin gelisme varmi ?
Şimdi yaptım varmı koyulaşma sizceoblomov21 canim naptin gelisme varmi ?
Bak erken gebelik testinden daha koyu çıkmışŞimdi yaptım varmı koyulaşma sizce
Koyulasmis canim resmen belli masallahŞimdi yaptım varmı koyulaşma sizce
Aynen banada öyle geldi artık pazartesi gidip kan bakarım inşllhBak erken gebelik testinden daha koyu çıkmış
Ay cnm daha net demi Allah razı olsun cnm darısı başına inşallah tez zamandaKoyulasmis canim resmen belli masallah
Insallah canim insallahhhAy cnm daha net demi Allah razı olsun cnm darısı başına inşallah tez zamanda
Ben çizgi göremedimKizlar herkese hayirli günle bügünde normal test yaptim
Aynen canim hayirlisi olsun artikBen çizgi göremedim
Kuzum niye öyle oldu testlerin anlamadım. İlk yaptığında baya belli idi oysa. Sağlık olsun. Stres yapma emi. Vakti gelmemiştir daha demek kiKizlar herkese hayirli günle bügünde normal test yaptim
Hayirlisi olsun canim , allahim herkede nasip etsin insallah. Sen naptin yapiyonmu testKuzum niye öyle oldu testlerin anlamadım. İlk yaptığında baya belli idi oysa. Sağlık olsun. Stres yapma emi. Vakti gelmemiştir daha demek ki
Ekledim canm listeyeSelam kızlar
Gözün aydın canım Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah@oblomowka1
Adet oldum canım yeni bat 23 mayısMoonfacedMom