- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #5.001
Allah razı olsun cnm darısı başına.Selam kızlar
Gözün aydın canım Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah @oblomowka1
Adet oldum canım yeni bat 23 mayıs MoonfacedMom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun cnm darısı başına.Selam kızlar
Gözün aydın canım Rabbim saglıkla kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah @oblomowka1
Adet oldum canım yeni bat 23 mayıs MoonfacedMom
Âmin canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahAllah razı olsun cnm darısı başına.
Saol cnm sen nasılsın varmı gelişme. Dün verebildim kan 590 çıktı beta. dr gitmedim daha. Bat 27 Nisan dı işte.Selam kizlar nasilsiniz ? oblomov21 canim nasilsin hersey yolundami, kan verdinmi bi daha ?
Bende açık renk almıştım Bi sıkıntı olmadı leke kalmadı yani bence hangisini beğenirsen onu al koyu renk şart değilMerhabalaarr:)
Kızlar bi konuda fikir almak istedim sizden .
Lohusa takimi almayı düşünüyorum hastanede fotoğraf çekiminde falan giymek için . Elim hep beyazlara ekrulara gidiyor ama kan vs olma ihtimaline karşılık acaba koyu renk mi almalıyım? Orada ha deyince yıkanmaz yikansa da lekesi çıkmaz zaten
Masallah canim süper. Bende ayni pazertesi gördüm kirmizilari nasip hayirlisi artikSaol cnm sen nasılsın varmı gelişme. Dün verebildim kan 590 çıktı beta. dr gitmedim daha. Bat 27 Nisan dı işte.
Aynen kuzum hayırlısı olsun. Dua et bana sağsalim alim kucağıma. Korkuyorum çok yine bir sıkıntı olur dieMasallah canim süper. Bende ayni pazertesi gördüm kirmizilari nasip hayirlisi artik
Allahin izniyle olmaz insallah canim, sag saglim kucagina alirsin yavrunu. Sende bana dua et canim rabbim banada nasip etsin hayirlisindan insallahhAynen kuzum hayırlısı olsun. Dua et bana sağsalim alim kucağıma. Korkuyorum çok yine bir sıkıntı olur die
İnşllh kuzum dualarım sizle, seninle..Allahin izniyle olmaz insallah canim, sag saglim kucagina alirsin yavrunu. Sende bana dua et canim rabbim banada nasip etsin hayirlisindan insallahh
Ben burdaym canmKimse yok kızlar galiba
Kimse yok kızlar galiba
Ara sıra kontrol edin canm banada bildirim gelmiyo coğu zaman ben gün içinde bakıyorm sırayla gruplarımaBana bildirim gelmediği için göremiyorum kızlar birşey yazdığınız da
Canım ben yukarıda 25 nisanda adet olduğumu söylemiştim ama gözden kaçmış sanırım tekrar klomen kullanıyorum@Mmmmmerveeeee 22 nisan ❤.
@Mrvyvz4832 14 Nisan ❤
K Kubkubra 15 Nisan ❤
[*] Gonulmeyvesi 24 nisan. ❤
M meltemm34 ❤ 29 Nisan
[*] C Canimm oglum ❤. 28 nisan
Bat günü geçenler
Gözden kaçmış canm kusura bakma bu ay güzel haberler alırsn inşallah.Canım ben yukarıda 25 nisanda adet olduğumu söylemiştim ama gözden kaçmış sanırım tekrar klomen kullanıyorum
Olur mu canım ne kusuru Amin inşaAllahGözden kaçmış canm kusura bakma bu ay güzel haberler alırsn inşallah.