- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.741
Geç döllenme ihtimali yok yaniİlk defa bu ay yaptım takip canım 27 sinde pik oldu ama ertesi gün hemen siliklesti bugün yumurtlamanın 14. Günü
Yok canım zaten sol kasığımda sancı var şuanGeç döllenme ihtimali yok yanio zaman yok demek ki
Bi sonraki ay nasip olur inşallahYok canım zaten sol kasığımda sancı var şuan
İnşallah canım inşallah hepimize nasip olurBi sonraki ay nasip olur inşallah
Amin canım inşallahİnşallah canım inşallah hepimize nasip olur
Hayirlisi olsun canim benimİyi akşamlar canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimde 4 günüm kaldı bakalım Bi umut beklemedeym
Anlamam hiç ama sanki biraz daha koyulaşması mı gerekiyor Bi kaç güne yumurtlama olacak sanırımKizlar bügün adetimin 16. Günü ovulasyon testime bakarmisiniz
T cizgisi cok koyu , dün iliski oldu bügün olma imkani yok ancak yarin olabilir sizler de ne kadar aralikla oluyorKizlar bügün adetimin 16. Günü ovulasyon testime bakarmisiniz
Kuzum nerden alıyorsun testleriniT cizgisi cok koyu , dün iliski oldu bügün olma imkani yok ancak yarin olabilir sizler de ne kadar aralikla oluyor
Canim ben yurt disindayim internetten siparis veriyorum 8 aydir kullaniyorum. Ama iliskide kararsiz kaliyorum hangi günler olsun diye esim vardiyeli calisiyo bideKuzum nerden alıyorsun testlerini
Canm bugün yapıyorsan yarın yapma öbür gün yapın. 1 gün ara verin sperm klitesi düşüyomş hergün oluncaCanim ben yurt disindayim internetten siparis veriyorum 8 aydir kullaniyorum. Ama iliskide kararsiz kaliyorum hangi günler olsun diye esim vardiyeli calisiyo bide
Ben kullandım ilk gebeliğimde hamileyim dogru sonuç verdi yani üstelik çok silik çıkmıştıKızlar eşim bugün test almış marka albi. Gebeliğimi albi ile öğrenen varmı benim en güvenmediğim testtimarkada verdim gitmiş bunu almış eczacı en iyisi bu demiş herkes bundan alıyo demiş buda inanıp onu almış yapıcam ama doğruluğuna güvenmiyorum. Doğru sonuç alan varsa diye Bi sizlere soraym dedim
Bende yarın yapıcam ama korkuyorm yokken var gösterirse diyeBen kullandım ilk gebeliğimde hamileyim dogru sonuç verdi yani üstelik çok silik çıkmıştı
Evde test olunca hic dayanamiyorzm ben hemen yapiyorum insallah vardir canimCanm bugün yapıyorsan yarın yapma öbür gün yapın. 1 gün ara verin sperm klitesi düşüyomş hergün olunca
Valla bende yarını nasıl edicem diye bekliyorum çok heyecanlı,Evde test olunca hic dayanamiyorzm ben hemen yapiyorum insallah vardir canim
Bende albi de görmüştüm bebegimi:) 2.gün gecikme kopkoyu bir kırmızı:) darısı başına inşallahValla bende yarını nasıl edicem diye bekliyorum çok heyecanlı, ☺
Ayy ağzın bal yesinBende albi de görmüştüm bebegimi:) 2.gün gecikme kopkoyu bir kırmızı:) darısı başına inşallah