- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.701
Yahu millet corona yüzünden kira almıyo sizinki tam tersi. Azıcık vicdan olacak. Bunca zaman aksatmayıp şimdi aksadıysa sıkıntılı Bi durum vardır. adamın tuzu kuru para nasılsa geldiği için. Biran önce ev bulup gidin canm uğraşılmaz bunlarla2 ay kirasını geçiktirmiştik ondan başka kiracı bulmuş kendine zaten bu ay sonu kontratım da doluyor kız bide kapıya geldi geçen gün eşim yoktu açmadım bende gerizekalı hem dava açmış gelde kapıma geliyor
Öyle yapıcam kuzum allah sonumuzu hayretsinYahu millet corona yüzünden kira almıyo sizinki tam tersi. Azıcık vicdan olacak. Bunca zaman aksatmayıp şimdi aksadıysa sıkıntılı Bi durum vardır. adamın tuzu kuru para nasılsa geldiği için. Biran önce ev bulup gidin canm uğraşılmaz bunlarla
dün yaptım silik çizgiydi ondan önceki günde.akıntım sancım var acaba yumurtlamamı bu .
Yunurtlama zamanın o zaman kuzum değerlendir mutlakaMoonfacedMom C Cikilop1 icecreamm kızlar sabahki test bu attığım.şimdi tekrar yaptım silinmiş ikinci çizgi.
sabah attığım gbi koyuydu şimdi yaptım silik çıktı yani ne ara çatladı hmen bilemedim .değerlendirim akşama :)Yunurtlama zamanın o zaman kuzum değerlendir mutlaka☺
Çok hızlı yumurtalarsabah attığım gbi koyuydu şimdi yaptım silik çıktı yani ne ara çatladı hmen bilemedim .değerlendirim akşama :)
ay inşallah kuzum.inşallah başta sen olmak üzere hepimiz hamiş haberleri veririz buraya..Çok hızlı yumurtalarkolay gelsin o zaman inşallah bu ay güzel haberlerini almak nasip olur ☺
İnsallah kuzum ben sıramı size verdim rabbim önce hiç evladı Olmayanlara sonra bizlere de nasip etsin inşallahay inşallah kuzum.inşallah başta sen olmak üzere hepimiz hamiş haberleri veririz buraya..
benim hiç yok bir düşüğüm oldu boş kese ocak ta biliosun :/İnsallah kuzum ben sıramı size verdim rabbim önce hiç evladı Olmayanlara sonra bizlere de nasip etsin inşallah
Biliyorum kuzum. Rabbim 3 aylarda hepimizin yüzünü güldürsün inşallahbenim hiç yok bir düşüğüm oldu boş kese ocak ta biliosun :/
Adet olacaksın demekki canmMoonfacedMom bugün öğlen yaptım negatif yaptıktan sonra biraz kahverengi leke geldi canım