- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.397
- 29
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.781
Insallah bitanemValla kuzum emin olamadm dün bende yaptm buna benzer çıktı 2 gün sonra tekrarla varsa koyulaşır inşallah
Iyiz canim cok sükür. Endiselenme cnm tadini cikar hamileliginKızlar nasılsınız kontrole geldim dua edin olur mu çok endişeleniyorum
İyiyiz kuzum sen nasılsın. Neden endişelisin bişey mi oldu ki.Kızlar nasılsınız kontrole geldim dua edin olur mu çok endişeleniyorum
Ağrım oluyordu kuzum ondan birde gittiğime gideceğime pişman oldum Lanet bi doktora denk geldim zorla ultrason kağıdını aldım vermiyordu bebeğimle ilgili hiç bişey demedi sadece kalp atışını dinlettiİyiyiz kuzum sen nasılsın. Neden endişelisin bişey mi oldu ki.
Test yapmadm kuzum bugün gecikmenin 2 günü. Geçen ay 7 gün gecikmem olmuştu 7 günü doldurayım öyle yapıcam test
Yeniden yumurtlama mi acaba silinmiş miydi tamamrnKizlar selam benim yumurtlama olali 3 gecti bügün son kez ovulasyon testi yapip birakicaktim ama testim koyulasmis geri sizce neden olabilir ?
Silinmisti canimYeniden yumurtlama mi acaba silinmiş miydi tamamrn
İkinci yumurtlma o zmn gebelik olması için çok erken sanki ama bklm yarın da yap siliklesirse yumurtlama demek ki cmmSilinmisti canim
Aynen cnm insallah yumurtlama degildir cunki yumurtlama oldu diye dün progesteron hapina basladimİkinci yumurtlma o zmn gebelik olması için çok erken sanki ama bklm yarın da yap siliklesirse yumurtlama demek ki cmm
Hadi hayırlısı canım ilaca kendin mi başladın doktor mu demiştiAynen cnm insallah yumurtlama degildir cunki yumurtlama oldu diye dün progesteron hapina basladim
Doktor dedi canim ovulasyon positif olduktan iki üc gün sonra basliyom hep , yumurtlamayi engelemmesin diye, progesteron düsüklügü var hafifHadi hayırlısı canım ilaca kendin mi başladın doktor mu demişti
Anladım canım şifa olsun insAllah o zmnDoktor dedi canim ovulasyon positif olduktan iki üc gün sonra basliyom hep , yumurtlamayi engelemmesin diye, progesteron düsüklügü var hafif
Saolasin canim aminnn insallahAnladım canım şifa olsun insAllah o zmn
Cnm bwnim yeni bat 14 mayis 1 yil oldu bu ay bebis yok maalesefGulcan2904 K Kubkubra Luniss Gonulmeyvesi M meltemm34 Cansinsenn Vizeci06 C Canimm oglum Nur_hayat2005 AyTerapisii kartalice28 kızlar batlarınızı geçmiş var mı güzel haberleri olanlar
Benimde az önce kanama başladı bu ayda ol madıCnm bwnim yeni bat 14 mayis 1 yil oldu bu ay bebis yok maalesef