Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Konu başlığı ne güzelmiş
O halde ben de çılgın bir hamiş adayıyım...
9 aylık evliyim
Ocak ayında kürtajım var. Bu ay deneyeceğiz tekrar. Amh düşük kalite yerlerde bakalım Allahım inşallah nasip eder.
Bat 5 mayıs

Valla canım nolsun temizlik yemek derken hangi günde olduğumuzu bile unutuyıum regl günlerim bile araya kaynadı ne zaman olurum bilmiyorum ama daha periyodun ortalarındayım :) sen nasılsın ne durumdasın
Valla canm bu ay benimde öyle geçti ne ilişkilerin gününü yazdm ne yumurtlama zamanı belli herşeyin belirsiz 4 günüm kaldı adete bakalım ne olacak 6 gündür Bi şişkinlik var alt karın şiş taş gibi gaz dolu sanki ama inmiyor şişiyor nefes zor alıyorum hareket edince. Uykum var sürekli ama yoruluyorum da ondan da olabilir. Birde üşüyorum sesim çok. Bakalım ne olacak

Evet ama vazgeçmedim ne zaman gelir bilmyorum ama gelecğini hissediyorumm nasip
Diyırum şimdi hamile kalsam doktora falan gidemem zor bi dönem
Her şeyde bir hayır var
Aynen oyle canm herşeyin hayırlısı rabbim herşeyin en güzelini bilir ona tesli miz

Hoşgeldin aramıza inşallah değerlerin biran önce düzelir ve güzel haberler verirsin inşallah bu ay bebiş haberleri çok olur ekliyorum hemen

Iyi aksamlar kizlar , MoonfacedMom canim yumurtlama takibi yapiyorum bekliyorum bakalim bügün 15. Günümdeyim allahim bu ay hepimize nasip etsin insallah.
İyi akşamlar canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimde 4 günüm kaldı bakalım Bi umut beklemedeym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…