-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.761
Bende yarın yapıcam ama korkuyorm yokken var gösterirse diye
Üzme canını rabbim hayırlı bir şekilde en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin. Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ben bu ay klomen kullandım doktora gidemedim yumurtlama takibi de yapamadım şuan belimin sol tarafı aşırı ağrıyor sanırım adet olacağımKızlar testi yaptm negatif
Benim adet belirtim de yok canm bakalım ne olacak olmazsam tekrar test yapıcamÜzme canını rabbim hayırlı bir şekilde en kısa zamanda hamile kalmanı nasip etsin. Rabbim evlat isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin. Ben bu ay klomen kullandım doktora gidemedim yumurtlama takibi de yapamadım şuan belimin sol tarafı aşırı ağrıyor sanırım adet olacağım
Sıkma canını kuzum hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor ki elden bende öyleydim biliyorsun rabbim en kısa sürede sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsinKızlar testi yaptm negatif
Keşke bi de sabah ilk idrarla deneseydinKızlar testi yaptm negatif
Adet günüm geçsin tekrarlıcam inşallah vardır da erken diye çıkmamıştrKeşke bi de sabah ilk idrarla deneseydin
Inşallah canım insallah. Ne zaman geçicek gununAdet günüm geçsin tekrarlıcam inşallah vardır da erken diye çıkmamıştr
Bat 14 Nisan 15 i geçsin 16 sı gibi yaparm gelmezseInşallah canım insallah. Ne zaman geçicek gunun
Ya bana bildirim gelmiyor niyeyse yeni gördüm canım amin insAllah canımBeni de annem arayıp söyledi babam şakın gelmesin hamile maskesiz durmasın diye kızmış biraz allah sonumuzu hayretsin
Valla canm sanki çok silik hayali Bi cizgi gördüm ama Bi var Bi yok gbii bişey bakalım gecikmeden sonra direk kan vermeyi düşünüyorum canmMrblar kızlar nasılsınızMoonfacedMom canım hayırlısı olsun testi yapmışsın daha var adetine bekleyelim bklm
Atsana testini bakayım cnmValla canm sanki çok silik hayali Bi cizgi gördüm ama Bi var Bi yok gbii bişey bakalım gecikmeden sonra direk kan vermeyi düşünüyorum canm
Attım kuzum yaaa. Baya işkence yaptm dün fön makinesi tutup kuruttum yıkadm kuruttum falan soyuldu testAtsana testini bakayım cnm
yumurtlaman canım t kopkuyu olduğuna göre c den koyu.dvm et teste taki t c den slşk olana kdr gün aşırı das ilşkide deneyebilirsin sperm daha kaliteli oluyor ve 2 gün canlı kalabiliyor .Kizlar bügün adetimin 16. Günü ovulasyon testime bakarmisiniz
Gecikmeden sonra tekrarlıcam inşallah canımMoonfacedMom cnm adet günün tekrarla bence testi.
Ben gördüm sanki kuzum efektsiz atsana testiSizce varmi 9 adet günümdu olmadim bu ay clife kullandimm
Ben gördüm sanki kuzum efektsiz atsana testi
Allah canını almasınAttım kuzum yaaa. Baya işkence yaptm dün fön makinesi tutup kuruttum yıkadm kuruttum falan soyuldu testbende attm dahasonra