- 25 Şubat 2020
- 458
- 505
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.721
Bekliyoruz bizde artık napalim canımAdet olacaksın demekki canm olsun Bi dahaki aya inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekliyoruz bizde artık napalim canımAdet olacaksın demekki canm olsun Bi dahaki aya inşallah
Geç döllenme olma ihtimali varmı canm yumurtlama takibi yaptınmıBekliyoruz bizde artık napalim canım
Alıştk artk zaten bu duruma hiçbirimize nasip olmadı
İnsallah canim1.5 senedir isteyen ama nasip olmayan bir arkadaşımdan da güzel haberi aldım:) darısı sizin basınıza inşallah arkadaslarim
Valla canm bu ay benimde öyle geçti ne ilişkilerin gününü yazdm ne yumurtlama zamanı belli herşeyin belirsiz 4 günüm kaldı adete bakalım ne olacak 6 gündür Bi şişkinlik var alt karın şiş taş gibi gaz dolu sanki ama inmiyor şişiyor nefes zor alıyorum hareket edince. Uykum var sürekli ama yoruluyorum da ondan da olabilir. Birde üşüyorum sesim çok. Bakalım ne olacakValla canım nolsun temizlik yemek derken hangi günde olduğumuzu bile unutuyıum regl günlerim bile araya kaynadı ne zaman olurum bilmiyorum ama daha periyodun ortalarındayım :) sen nasılsın ne durumdasın
Aynen oyle canm herşeyin hayırlısı rabbim herşeyin en güzelini bilir ona tesli mizEvet ama vazgeçmedim ne zaman gelir bilmyorum ama gelecğini hissediyorumm nasip
Diyırum şimdi hamile kalsam doktora falan gidemem zor bi dönem
Her şeyde bir hayır var
Hoşgeldin aramıza inşallah değerlerin biran önce düzelir ve güzel haberler verirsin inşallah bu ay bebiş haberleri çok olur ekliyorum hemenKonu başlığı ne güzelmiş
O halde ben de çılgın bir hamiş adayıyım...
9 aylık evliyim
Ocak ayında kürtajım var. Bu ay deneyeceğiz tekrar. Amh düşük kalite yerlerde bakalım Allahım inşallah nasip eder.
Bat 5 mayıs
Hoşbuldumİnşallah bakalım arı poleni, hayıt otu, testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum. Umarım kalitesi artarHoşgeldin aramıza ☺ inşallah değerlerin biran önce düzelir ve güzel haberler verirsin inşallah bu ay bebiş haberleri çok olur ☺ekliyorum hemen
İnsallah bol şans,Hoşbuldumİnşallah bakalım arı poleni, hayıt otu, testere dişli aslan pençesi çayı kullanıyorum. Umarım kalitesi artar
Canım çok düzensiz adet oluyorum ben mart 27 de adet oldum ilaçla oluyorum
Hmm anladım canm 27 Nisan yazalım o zaman formaliteden olur mu kuzumCanım çok düzensiz adet oluyorum ben mart 27 de adet oldum ilaçla oluyorum
bat'ımı bilmiyorum oyüzden yazamadım buraya MoonfacedMom
Valla kuzum ben ovulasyon testi hiç yapmadm neden öyle olur bilmiyorumya değişik bşiy oldu akşam 8 gibi yine bakim dedim ovulasyon teste bu defa ikiside silik çıktı :/ MoonfacedMom
İyi akşamlar canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benimde 4 günüm kaldı bakalım Bi umut beklemedeymIyi aksamlar kizlar , MoonfacedMom canim yumurtlama takibi yapiyorum bekliyorum bakalim bügün 15. Günümdeyim allahim bu ay hepimize nasip etsin insallah.
Olur canım öyle yazalımHmm anladım canm 27 Nisan yazalım o zaman formaliteden olur mu kuzum
İlk defa bu ay yaptım takip canım 27 sinde pik oldu ama ertesi gün hemen siliklesti bugün yumurtlamanın 14. GünüGeç döllenme olma ihtimali varmı canm yumurtlama takibi yaptınmı