-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.661
Bilmiyorum ki kuzumHerkeste aynı yazıyo sanırım o
Canım cinsiyet belli oldu mu hcgye göre kız gibiBilmiyorum ki kuzum
Özeldeki doktor tam emin değilim ama erkek gibi çıkıntı var sanki dedi kuzumCanım cinsiyet belli oldu mu hcgye göre kız gibi
Bi daha ne zaman gidicen:)Özeldeki doktor tam emin değilim ama erkek gibi çıkıntı var sanki dedi kuzum
Şaka gibi ya baya baya belirgin olan bı test yanıltıyorEki Görüntüle 2612017 kızlar bugün yaptığım test hemen çıkmadı hayali bişey vardı kuruma çizgisidir dedim kaç defa su damlattım hem inanmak istiyorum hemde inancım boşa çıksın istemiyorum daha adetime 3 yada 5 gün var
1 ay sonra gel dedi ama ben Pazartesi devletten sonuçlarımı alıp özele gidicem kuzum sana bi tahmin de bulundumuBi daha ne zaman gidicen:)
Aleyküm selam canım iyiyiz sen nasılsınŞaka gibi ya baya baya belirgin olan bı test yanıltıyorvardır bunda da bı hayır ama miratech test bı daha almayın kızlar bari.
SelanikMuhaciri Rabbim sağlıkla hayırlı zamnda nasip edecek insAllah inanıyorum
Selamün aleyküm kızlar nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür bugünümuze canım biraz moral bozukluğu var işte virüs muhabbetindenAleyküm selam canım iyiyiz sen nasılsın
Amin kuzum inşallah ne olucak böyle hiç bilmiyorumBende iyiyim çok şükür bugünümuze canım biraz moral bozukluğu var işte virüs muhabbetindenRabbim feraha çıkarsın insAllah bı an önce
Vala ne bilim Rabb'im e sığınıyoruz başka çare yok insAllah geçecek diye ümit ediyorum bugün çok daraldim sanırım akşam ağladım biraz rahatladım ailemi özledim üç haftadır evden çıkmıyoruzAmin kuzum inşallah ne olucak böyle hiç bilmiyorum
Beni de annem arayıp söyledi babam şakın gelmesin hamile maskesiz durmasın diye kızmış biraz allah sonumuzu hayretsinVala ne bilim Rabb'im e sığınıyoruz başka çare yok insAllah geçecek diye ümit ediyorum bugün çok daraldim sanırım akşam ağladım biraz rahatladım ailemi özledim üç haftadır evden çıkmıyoruz
Bana kesin kız dedi:)1 ay sonra gel dedi ama ben Pazartesi devletten sonuçlarımı alıp özele gidicem kuzum sana bi tahmin de bulundumu
Bana %55 erkek dedi ama tabi tam emin değilim dediBana kesin kız dedi:)
Hcg 0.50 nin üstünde olunca kız diyorlar ama :)Bana %55 erkek dedi ama tabi tam emin değilim dediteste göre de kız mı şimdi
Hayırlısı olsun bakalımHcg 0.50 nin üstünde olunca kız diyorlar ama :)
Doğum günün kutlu olsun kuzumBugün benim doğumgünümmmmmm:)
Bugün benim doğumgünümmmmmm:)
Gonulmeyvesi 18 MART. ❤
@oblomowka1 ❤. 24 mart
SelanikMuhaciri ❤. 31 mart
@Vizeci06 ❤. 15 mart
Kızlar var mı güzel haberler bildirim yapmamışsınız