Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Şükür kuzum uğraşıp gidiyoruz işte ne var ne yok
Ne olsun kuzum işte kocam evde işten izne çıkardılar. Anam adamlar evde olunca kadınların işi hiç bitmiyor. Bütün gün ev temizliyorum. Kızım yaramazlık peşinde dışarı çıkamadığı için o ayrı dağıtıyor yatağa yatınca ancak dinlenebiliyorum

Bana da bu sıkıntıda ev sahibim çık dedi çıkmam deyince de dava açmış Allah’a havale ettim hiç sorma kuzum ne iş bitiyor ne yemek

Bana da bu sıkıntıda ev sahibim çık dedi çıkmam deyince de dava açmış Allah’a havale ettim hiç sorma kuzum ne iş bitiyor ne yemek

Aaa nasıl dava açmak ya . Ne insanlar var . Ortalık pislik kayniyo hamile kadın nasıl taşınsın bu hengamede . Acarsa açsın zaten dava görülene kadar bu virüs bitmiş olur sizde çeker gidersiniz

Aaa nasıl dava açmak ya . Ne insanlar var . Ortalık pislik kayniyo hamile kadın nasıl taşınsın bu hengamede . Acarsa açsın zaten dava görülene kadar bu virüs bitmiş olur sizde çeker gidersiniz

Öylede kuzum kontrat doluyor bu ay zaten çıkmaya niyetim vardı elektirik binayla ortak evde olayım olmayayım aidatla beraber 250 i buluyor oyuzden çıkmak istiyordum da ha deyince de ev bulamıyorsun ki kaldı ki ekonomik kriz ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…