- 3 Aralık 2014
- 7.850
- 9.085
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.681
Kız ben de hamilesin sandmBen oldum canım bayadır girmiuordum yeni batımı da hiç bilmiyorum
Alıştk artk zaten bu duruma hiçbirimize nasip olmadıYok canım değilim
Hayırlı olsun kuzumKızlar bugün tercih sonuçlarım açıklandı başakşehir şehir hastanesine atandım
Yaaa hayırlı olsun kuzumKızlar bugün tercih sonuçlarım açıklandı başakşehir şehir hastanesine atandım
Teşekkür ederimHayırlı olsun kuzum
Teşekkür ederimYaaa hayırlı olsun kuzum ☺
Hayırlı kandiller canm iyiyim sen nasılsınHAYIRLI GECEler hayırlı kandiller Kızlar nasılsınız ❤
Şükür kuzum uğraşıp gidiyoruz işte ne var ne yokHayırlı kandiller canm iyiyim sen nasılsın
Ne olsun kuzum işte kocam evde işten izne çıkardılar. Anam adamlar evde olunca kadınların işi hiç bitmiyor. Bütün gün ev temizliyorum. Kızım yaramazlık peşinde dışarı çıkamadığı için o ayrı dağıtıyor yatağa yatınca ancak dinlenebiliyorumŞükür kuzum uğraşıp gidiyoruz işte ne var ne yok
Bana da bu sıkıntıda ev sahibim çık dedi çıkmam deyince de dava açmış Allah’a havale ettim hiç sorma kuzum ne iş bitiyor ne yemekNe olsun kuzum işte kocam evde işten izne çıkardılar. Anam adamlar evde olunca kadınların işi hiç bitmiyor. Bütün gün ev temizliyorum. Kızım yaramazlık peşinde dışarı çıkamadığı için o ayrı dağıtıyor yatağa yatınca ancak dinlenebiliyorum
Günler hiç geçmiyor ki zaten11+3 oldum bugün gece 12 ti geçti çünkü:) böyle gün gün sayarak geçiyor cuma günü ikili test yapılacak.ikinci çocuğum benim.içinizi rahat tutun
cidden öyle.bide corona korkusu.hastaneye nasıl girip çıkıcam tekrar cuma günü bilmiyorumGünler hiç geçmiyor ki zaten
E derdi neymiş ki bu durumda insan nasıl der bunuBana da bu sıkıntıda ev sahibim çık dedi çıkmam deyince de dava açmış Allah’a havale ettim hiç sorma kuzum ne iş bitiyor ne yemek
Bana da bu sıkıntıda ev sahibim çık dedi çıkmam deyince de dava açmış Allah’a havale ettim hiç sorma kuzum ne iş bitiyor ne yemek
2 ay kirasını geçiktirmiştik ondan başka kiracı bulmuş kendine zaten bu ay sonu kontratım da doluyor kız bide kapıya geldi geçen gün eşim yoktu açmadım bende gerizekalı hem dava açmış gelde kapıma geliyorE derdi neymiş ki bu durumda insan nasıl der bunu
Aaa nasıl dava açmak ya . Ne insanlar var . Ortalık pislik kayniyo hamile kadın nasıl taşınsın bu hengamede . Acarsa açsın zaten dava görülene kadar bu virüs bitmiş olur sizde çeker gidersiniz