Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

MoonfacedMom kuzum test yaptım dün bi öncekiyle aynıydı ama test sonucunda anladığım tek şey miratech teste asla güvenmemek bugün kırmızıları gördüm bat 28 nisan
Yaa sen ciddi misin ben şuan müjde vereceksin diye bekliyordm şok oldum çok netti o çizgi

Valla ben de çok umutluydum ama malesef canım bu ay da olmadı hayırlısı artık keşke güzel bi haber verebilseydim
Valla canm ben sana mesaj attm ban yemişsin merak ettim güzel haber gelecek diye seni bekledim inanki böyle olacağına ihtimal dahi vermedim sen neden ban yedin

Kızlar Bana bi yardımcı olun kafam çok karıştı ve tedirgin oldum ikili test sonucum az önce netten baktım burun kemiği kısmında bilinmiyor yazıyor netten baktığım da sendrom yazıyor test yaptıranlar bi bakın

Eklentiler

• 92F7C799-F87C-4C84-8319-8E1656B0D03E.jpeg
    284,9 KB · Görüntüleme: 44
Canım hiçbir sorun yok her 10.000 kadında bir down sendroma rastlanmış . Benimde boyleydi

Canım normal herşeyin. Ben yaptırmadm ama Bi sıkıntı görünmüyor anladığım kadarıyla

Bak canım benimki de aynı doktor her şey yolunda dedi :)

Eklentiler

• Screenshot_20200403-233304_Drive.jpg
    88,9 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…