Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Olsun Bi sonraki aya kalırsın inşallah. Adet söktürücü vermedim Dr. Neden bu kadar gecikme oluyo
son tüp bebek tedavisi kötü etkiledi beni.. yumurta rezervimi tamamen bitirdi. bizim gibi ileri yaşta daha dikkatli ilaç tedavisi olmalı... başka doktora geçtim 3 ay önce.. malesef yumurta göremedi.. şimdide adet geçikmesi.. gittim 3 hafta önce.. rahim ince 3 cm dedi.. kendi kendine bekle dedi.. bilmiyorum canım

Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda düzelir düzenin. Yumurta geliştirici bitkisel bişeyler yapsan canm belki iyi gelir

Artik 1 yıl oldu ya yumurtladigimi bile hissediyorum anliyorum ama salaklik bende hammaddeyi elimle kovdum adam yanastiydi ne guzel insallah aksam ise yarar yumurta

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Şimdi napicam birşey yapmam gerekiyor mu bu topikle ilgili bilgim yok beni aydınlatabilir misiniz
Hoşgeldin canm beklenen adet tarihini yazacaksın ben listeye eklicem birlikte bat larımızı beklicez birbirimize merak ettiklerimizi sorucaz dertleşicez

Eki Görüntüle 2611731

Artik 1 yıl oldu ya yumurtladigimi bile hissediyorum anliyorum ama salaklik bende hammaddeyi elimle kovdum adam yanastiydi ne guzel insallah aksam ise yarar yumurta
Tühh neden reddettin kız biz bakıyoruz adam ya alsn diye sen yanaşan adamı kovmuşsun akşama hazırlık yap değerlendir kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…