- 7 Ağustos 2019
- 666
- 436
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.621
Rica ederim canım ekliyorum hemen,Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için@MoonfacedMom
Bat ım 15 Nisan
Durum bu canımSelanikMuhaciri canim naptin
Valla canim ne deyim bilmiyorum hayalet cizgi gözüküyo insallah devami gelir, adetin bügündü demi ?Durum bu canım Eki Görüntüle 2611964
Kuruma cizgisinin bu kadar beöirgin olcagini düsünmüyorum cnm bence var insallah vardirda, ne kadar süre sonra oldu cizgi ?Eki Görüntüle 2612017 kızlar bugün yaptığım test hemen çıkmadı hayali bişey vardı kuruma çizgisidir dedim kaç defa su damlattım hem inanmak istiyorum hemde inancım boşa çıksın istemiyorum daha adetime 3 yada 5 gün var
1 2 saat sonra çıkmış bende su damlattım gitmedi akşam eve geldiğimde daha da koyulaşmışKuruma cizgisinin bu kadar beöirgin olcagini düsünmüyorum cnm bence var insallah vardirda, ne kadar süre sonra oldu cizgi ?
Allahım bu ne güzel Bi manzaraEki Görüntüle 2612017 kızlar bugün yaptığım test hemen çıkmadı hayali bişey vardı kuruma çizgisidir dedim kaç defa su damlattım hem inanmak istiyorum hemde inancım boşa çıksın istemiyorum daha adetime 3 yada 5 gün var
Kuzum daha bence net değil benim pek inanasım yok yani sanki değil gibi sonradan çıktı çünkü bu çizgi. Bi yol izlemedim aslında gün aşırı ilişki sadece ve işe başladım bebek stresi gitti.Allahım bu ne güzel Bi manzarasonunda şükürler olsun gözün aydın kuzum çok sevindim gerçekten Bi arkadaşım daha hayallerine kavuşuyor inşallah rabbim hayallerini boşa çıkarmasın sağlıklı sıhhatli yavruna kavuş inşallah hadi anlat bakalım bu ay nasıl Bi yol izledin bizede fikir olsun ☺
Aaa testin miratech miş şimdi bende emin olamadm canm ama inşallah vardır perşembe tekrarla bakalım varsa hemen çıkacaktrKuzum daha bence net değil benim pek inanasım yok yani sanki değil gibi sonradan çıktı çünkü bu çizgi. Bi yol izlemedim aslında gün aşırı ilişki sadece ve işe başladım bebek stresi gitti.
Aynen kuzum perşembe tekrar yapıcam inş vardır.Aaa testin miratech miş şimdi bende emin olamadm canm ama inşallah vardır perşembe tekrarla bakalım varsa hemen çıkacaktr
İnsallah canmAynen kuzum perşembe tekrar yapıcam inş vardır.
Evet canım şuan 1 gün gecikme olmuş oluyorValla canim ne deyim bilmiyorum hayalet cizgi gözüküyo insallah devami gelir, adetin bügündü demi ?
Cnm naptın merak ettim seniEvet canım şuan 1 gün gecikme olmuş oluyor
Yaa ben tahmin ediyodm senin hamiş olduğunu uzun süre girmemişsin siteyeMoonfacedMom kusura bakma uzun zamandır yazamadım. İşlerin yoğunluğu, cenazemiz vardı derken. Bu arada oğluşuma kardeş gelecek inşallah
Başın sağ olsun canım. Düşünmeyince gerçekten oluyo ya herkes bunu söylüyor. Ne güzel kocana sürpriz yapmışsın. Çok sevindim canmÇok fazla üstüne düşmemiştik aslında çok fazla ilişki olmamıştı nası oldu bende anlamadımHiç beklemiyodum şubatta amcam vefat etti vefat öncesi hastanede yattı 1 ay oraya git gel sonra onun cenaze işleri falan hep ben uğraştım ayaktaydım haftalarca. Sonra sürpriz oldu 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim eşime hediye verdim