Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Durum bu canım
1585674844442.png

Eklentiler

• 99598B0B-9B2B-4460-9DF0-735EDE1181D4.jpeg
    99598B0B-9B2B-4460-9DF0-735EDE1181D4.jpeg
    131 KB · Görüntüleme: 48
20200331_221127.jpg
kızlar bugün yaptığım test hemen çıkmadı hayali bişey vardı kuruma çizgisidir dedim kaç defa su damlattım hem inanmak istiyorum hemde inancım boşa çıksın istemiyorum daha adetime 3 yada 5 gün var

Eki Görüntüle 2612017 kızlar bugün yaptığım test hemen çıkmadı hayali bişey vardı kuruma çizgisidir dedim kaç defa su damlattım hem inanmak istiyorum hemde inancım boşa çıksın istemiyorum daha adetime 3 yada 5 gün var
Kuruma cizgisinin bu kadar beöirgin olcagini düsünmüyorum cnm bence var insallah vardirda, ne kadar süre sonra oldu cizgi ?

Eki Görüntüle 2612017 kızlar bugün yaptığım test hemen çıkmadı hayali bişey vardı kuruma çizgisidir dedim kaç defa su damlattım hem inanmak istiyorum hemde inancım boşa çıksın istemiyorum daha adetime 3 yada 5 gün var
Allahım bu ne güzel Bi manzara 🥰 sonunda şükürler olsun 😘 gözün aydın kuzum çok sevindim gerçekten Bi arkadaşım daha hayallerine kavuşuyor inşallah rabbim hayallerini boşa çıkarmasın sağlıklı sıhhatli yavruna kavuş inşallah 🥰 hadi anlat bakalım bu ay nasıl Bi yol izledin bizede fikir olsun 😉☺️

Allahım bu ne güzel Bi manzara 🥰 sonunda şükürler olsun 😘 gözün aydın kuzum çok sevindim gerçekten Bi arkadaşım daha hayallerine kavuşuyor inşallah rabbim hayallerini boşa çıkarmasın sağlıklı sıhhatli yavruna kavuş inşallah 🥰 hadi anlat bakalım bu ay nasıl Bi yol izledin bizede fikir olsun 😉
Kuzum daha bence net değil benim pek inanasım yok yani sanki değil gibi sonradan çıktı çünkü bu çizgi. Bi yol izlemedim aslında gün aşırı ilişki sadece ve işe başladım bebek stresi gitti.

Kuzum daha bence net değil benim pek inanasım yok yani sanki değil gibi sonradan çıktı çünkü bu çizgi. Bi yol izlemedim aslında gün aşırı ilişki sadece ve işe başladım bebek stresi gitti.
Aaa testin miratech miş şimdi bende emin olamadm canm ama inşallah vardır perşembe tekrarla bakalım varsa hemen çıkacaktr

Kızlar bugün sabahtan beri sol kasığımda Bi ağrı var sanki gazın var karnım şiş gaz dolu o sancı makata vuruyo ağrısı yürüdükçe karnımın içi acıyo. Üşüttümmüki acaba 😥

MoonfacedMom MoonfacedMom kusura bakma uzun zamandır yazamadım. İşlerin yoğunluğu, cenazemiz vardı derken. Bu arada oğluşuma kardeş gelecek inşallah ☺️
Yaa ben tahmin ediyodm senin hamiş olduğunu uzun süre girmemişsin siteye ☺️çok sevindim kuzum gözün aydın darısı bizlere inşallah 🤲

Çok fazla üstüne düşmemiştik aslında çok fazla ilişki olmamıştı nası oldu bende anlamadım ☺️ Hiç beklemiyodum şubatta amcam vefat etti vefat öncesi hastanede yattı 1 ay oraya git gel sonra onun cenaze işleri falan hep ben uğraştım ayaktaydım haftalarca. Sonra sürpriz oldu 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim eşime hediye verdim ☺️

Çok fazla üstüne düşmemiştik aslında çok fazla ilişki olmamıştı nası oldu bende anlamadım ☺️ Hiç beklemiyodum şubatta amcam vefat etti vefat öncesi hastanede yattı 1 ay oraya git gel sonra onun cenaze işleri falan hep ben uğraştım ayaktaydım haftalarca. Sonra sürpriz oldu 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim eşime hediye verdim ☺️
Başın sağ olsun canım. Düşünmeyince gerçekten oluyo ya herkes bunu söylüyor. Ne güzel kocana sürpriz yapmışsın. Çok sevindim canm ☺️

X