- 27 Eylül 2019
- 2.615
- 2.220
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.601
MoonfacedMom cnm o günün gecesi gördüm kırmızıları. 27 nisan bat. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle canm ilk sayfada liste var beklenen adet tarihini yazıyoruz birlikte bekliyoruz adetin gelmesinine listesi.. hakkımda hayırlı olacak şekilde hamile kalıp anne olmayı istiyorum
Olsun kuzum Rahatlamışsn sevindim ekliyorum hemenMoonfacedMom cnm o günün gecesi gördüm kırmızıları. 27 nisan bat. :)
adet geçikmesi yaşıyorum 2.ayıma girdim.. nasıl yapmalıyım benŞöyle canm ilk sayfada liste var beklenen adet tarihini yazıyoruz birlikte bekliyoruz adetin gelmesini
Olunca söylersn canm. Gebelik şüphen varsa inşallah olmazsın adetadet geçikmesi yaşıyorum 2.ayıma girdim.. nasıl yapmalıyım ben
Listeye ekle genede.. yok negatif test (Olunca söylersn canm. Gebelik şüphen varsa inşallah olmazsın adet ☺
Olsun Bi sonraki aya kalırsın inşallah. Adet söktürücü vermedim Dr. Neden bu kadar gecikme oluyoListeye ekle genede.. yok negatif test (
son tüp bebek tedavisi kötü etkiledi beni.. yumurta rezervimi tamamen bitirdi. bizim gibi ileri yaşta daha dikkatli ilaç tedavisi olmalı... başka doktora geçtim 3 ay önce.. malesef yumurta göremedi.. şimdide adet geçikmesi.. gittim 3 hafta önce.. rahim ince 3 cm dedi.. kendi kendine bekle dedi.. bilmiyorum canımOlsun Bi sonraki aya kalırsın inşallah. Adet söktürücü vermedim Dr. Neden bu kadar gecikme oluyo
Rabbim şifa versin inşallah tez zamanda düzelir düzenin. Yumurta geliştirici bitkisel bişeyler yapsan canm belki iyi gelirson tüp bebek tedavisi kötü etkiledi beni.. yumurta rezervimi tamamen bitirdi. bizim gibi ileri yaşta daha dikkatli ilaç tedavisi olmalı... başka doktora geçtim 3 ay önce.. malesef yumurta göremedi.. şimdide adet geçikmesi.. gittim 3 hafta önce.. rahim ince 3 cm dedi.. kendi kendine bekle dedi.. bilmiyorum canım
aynen öyle yapıcam canım.. bitkisel değil de.. hap alabilirim.. Allah razı olsun olsun canım ilgin içinRabbim şifa versin inşallah tez zamanda düzelir düzenin. Yumurta geliştirici bitkisel bişeyler yapsan canm belki iyi gelir
aynen cnm.bu ay artık kısmet olursa bakcaz.folik asit başladım dün bakalım artık.Olsun kuzum Rahatlamışsn sevindim ekliyorum hemen
Aynen cnmZaten bu ay hamiş kaldık kaldık iş başlayınca zor
Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Şimdi napicam birşey yapmam gerekiyor mu bu topikle ilgili bilgim yok beni aydınlatabilir misiniz
Hoşgeldin canm beklenen adet tarihini yazacaksın ben listeye eklicem birlikte bat larımızı beklicez birbirimize merak ettiklerimizi sorucaz dertleşicezArkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım. Şimdi napicam birşey yapmam gerekiyor mu bu topikle ilgili bilgim yok beni aydınlatabilir misiniz
Tühh neden reddettin kız biz bakıyoruz adam ya alsn diye sen yanaşan adamı kovmuşsun akşama hazırlık yap değerlendir kuzumEki Görüntüle 2611731
Artik 1 yıl oldu ya yumurtladigimi bile hissediyorum anliyorum ama salaklik bende hammaddeyi elimle kovdum adam yanastiydi ne guzel insallah aksam ise yarar yumurta
Sagim solum tutmuyor benimde ne yapaym evdeyiz ama temizlikte de temizlik aksama insallahTühh neden reddettin kız biz bakıyoruz adam ya alsn diye sen yanaşan adamı kovmuşsun akşama hazırlık yap değerlendir kuzum
Hiç sorma valla ne temizlik bitiyo ne yemek ne tatlısı ne çayı yatana kadar oturduğumuz yokSagim solum tutmuyor benimde ne yapaym evdeyiz ama temizlikte de temizlik aksama insallah
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirmen için@MoonfacedMomHoşgeldin canm beklenen adet tarihini yazacaksın ben listeye eklicem birlikte bat larımızı beklicez birbirimize merak ettiklerimizi sorucaz dertleşicez