- 2 Aralık 2019
- 586
- 1.127
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #4.581
inşallah kuzum yaKuzum silik çizgi vr inşallah koyulaşır kıpkırmızı olur
Hayır canısı beklenen adet rarihiMerhaba kızlar bende geldim son regl başlangıcı bat oluyordu diye hatırlıyorum öyleyse 22 mart beni de ekleyin
Hayırlısı olsun kuzum hakkında. İnşallah herşey çok güzel olurBen de coook memnun oldum bu adet insallah tedavim başlayacak çok heyecanlıyım♀
Hoşgeldin canm.Merhaba kızlar bende geldim son regl başlangıcı bat oluyordu diye hatırlıyorum öyleyse 22 mart beni de ekleyin
İnsallahhhHayırlısı olsun kuzum hakkında. İnşallah herşey çok güzel olur ❤
Hayır canısı beklenen adet rarihi
Hoşgeldin canm.Beklenen adet tarihi oluyor kuzım
Ekliyorum kuzumTeşekkür ederim kızlar o zaman 22 nisan
Benim deee
İnsallah canm bakarsın bu ay hepiniz hamiş kalırsınızİsmim Rukiye bende 2. aşılama için bekliyorum ama virüs nedeniyle bu ay ertelendi tez zamanda biterde inşallah hepimize kendiliğinden gelir bebişler
Hayıısı olsun inşallah. 2.aşılamayı beklerken kendiliğinden gebe kalan arkadaşımız var.ben 2. aşılama için bekliyorum ama virüs nedeniyle bu ay ertelendi tez zamanda biterde inşallah hepimize kendiliğinden gelir bebişler
Kuzum benimki böyle kalsınC Cikilop1Gonulmeyvesi SelanikMuhaciri @oblomowka1 @SekerPortakaliMMM C Canimm oglum Vizeci06 kızlar sizde isimlerinizi yazında ekleyeym listeye
Tamam kuzumKuzum benimki böyle kalsın
Merhaba cnm 15 nisan benim bat olmuyor ama 1 yil olacak tam da 15 nisana gelmesi tesaduf amannn artik takmiyorum olursa olur olmazsa da zamani vardir hayirlisiC Cikilop1Gonulmeyvesi SelanikMuhaciri @oblomowka1 @SekerPortakaliMMM C Canimm oglum Vizeci06 kızlar sizde isimlerinizi yazında ekleyeym listeye
merhaba canm benimde 9.ayım bende pes ettim. Olmuyo ne kadar dikkat etsende nasip olmayınca olmuyo. İnşallah bu ay güzel haberler alır hamişler kervanına katılırsınMerhaba cnm 15 nisan benim bat olmuyor ama 1 yil olacak tam da 15 nisana gelmesi tesaduf amannn artik takmiyorum olursa olur olmazsa da zamani vardir hayirlisi
Insallah cnm hepimiz o sekilde oluruz insallah is dolayisiyla cok stresliydim virus sagolsun istende kovulduk simdi evdeyim rahatim bakalim nasipmerhaba canm benimde 9.ayım bende pes ettim. Olmuyo ne kadar dikkat etsende nasip olmayınca olmuyo. İnşallah bu ay güzel haberler alır hamişler kervanına katılırsın
Zaten bu ay hamiş kaldık kaldık iş başlayınca zorInsallah cnm hepimiz o sekilde oluruz insallah is dolayisiyla cok stresliydim virus sagolsun istende kovulduk simdi evdeyim rahatim bakalim nasip
ne listesi.. hakkımda hayırlı olacak şekilde hamile kalıp anne olmayı istiyorumZaten bu ay hamiş kaldık kaldık iş başlayınca zor