Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Benim de adet olacak gibi ağrım var belim gögüslerim ağrıyo doktor rahim kalınlığı 7 cm gebelik büyük ihtimal yoktur dediğinden beri ümidimi kestim 😢
Canım takılma kalınlığa benim son 3 aydır kalınlık oluyor ama hasta oluyorum. morelini düşürme şimdiden yüüksek tut.

Benim akıntım bitti kuruluk var şuan kasık ağrım oluyo birde gaz sancısı arada oluyo. Bulantım bitti baş ağrımda yok çok şükür o baya yormuştu beni. Belirtiler azalınca korktum canm ondan yapamadım testin elimde yok bide annemdeym daha istediğim gibi dışarı çıkamıyorum izin vermiyo 🙂 bakalım hayırlısı artk
Hamilemisin cnm?

Üşüttun mu ki acaba canım gaz sancısı bende normalde de olurdu şimdi de var
Bendede çok sık olur canm hamilelikten kaldı. Üşütmüşte olabilirim canm sobalı annemin evi dışarısı soğuk tek oda yanıyor içeri dışarı soğuk almş olabilirim

Yok canım henüz adet olmadım bugün tam 8 gün gecikti kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor adet olacağım 1 haftaya hissediyorum testlerde hep negatif çıkıyor diye yapmadım salı hastaneye gidip muayene olmayı düşünüyorum uzun zamandır adetim gecikmiyordu bu ay hem erken yumurtladım hem de adetten önce ovu testiyle hamile olduğumu zannedip tekrar yumurtladığımı farkettim yani geç yumurtladığım için geç adet olucam

Ya hanımlar 21 adet olmam gerekiyordu 28inde adet oldum ama 2 gün bile sürmedi çok farklı oldu anlamadım bana yardım edicek birileri var mı ne oluyo bu

Yok canım henüz adet olmadım bugün tam 8 gün gecikti kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor adet olacağım 1 haftaya hissediyorum testlerde hep negatif çıkıyor diye yapmadım salı hastaneye gidip muayene olmayı düşünüyorum uzun zamandır adetim gecikmiyordu bu ay hem erken yumurtladım hem de adetten önce ovu testiyle hamile olduğumu zannedip tekrar yumurtladığımı farkettim yani geç yumurtladığım için geç adet olucam
Bu ay herkeste Bi sıkıntı var canm geç yumurtlama genelimizde var adet gecikmesi de aynı şekilde havalardan sanırım

Bu ay herkeste Bi sıkıntı var canm geç yumurtlama genelimizde var adet gecikmesi de aynı şekilde havalardan sanırım
Sanırım öyle mevsim geçişlerinde falan hep oluyor bitmiyor dertlerimiz...
senin kan sonucunu çok merak ediyorum inşallah hamilesindir canım dua ediyorum senin için eğer hamile isen ilk bebek mi olacak 😍😍🌸

Sanırım öyle mevsim geçişlerinde falan hep oluyor bitmiyor dertlerimiz...
senin kan sonucunu çok merak ediyorum inşallah hamilesindir canım dua ediyorum senin için eğer hamile isen ilk bebek mi olacak 😍😍🌸
Aynen canm. Pazartesi gidicem canm inşallah güzel haberlerle gelirim. Saol Allah razı olsun canım. 2. Olacak rabbim nasip ederse, 🤲🤗

X