Çılgın Hamiş ve Hamiş Adayları 😜

Yaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttu kalçam ağrıyo yürüyemiyorum belirtiler aynen devam ediyor
Kuzum ben de şimdi baktım takvimime de benimde son ilişkinin üzerinden 11 gün geçtikten sonra bu düşük yaptığım hamileliği kanda ogrenmisim 22 mi 24 mu ne çıkmıştı ya hani degerim inşallah senin sağlıkla ilerlerde kucaginiza almayı da nasip etsin allahim

Bende sağlıksız olmasından çok korkuyorm kuzum rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar ben konuyu daha önceden takip ediyodum giremedim bir kaç gündür 19 kasım da adetime daha 5 gün varken kan verdim ve sonucum 74 çıktı doktor 25 inde tekrar istedi verdim 217 çıktı ve bugün tekrar gelmemi istemişti yine gittim ve sonuç 222 doktor yükselmiyo diyo salı günü tekrar çağırdı yükselmezse kürtaj diyo daha önce iki dış gebeliğim ve kürtajım oldu çok korkuyorum ve mutsuzum şu an bütün hayallerim yıkıldı yine

Kizlar nasilsiniz? Kimler kan verdi yada test yapti ?
iyiyim Şükür cnm sen nailsin senin bat ne zmndi
Bugün gecikmenin 7.ci günü test yapmayı düşünüyorum olmazsam eğer pazartesiye kan tahlili verecem canım sende durumlar nasıl
hadi hayırlı sonuçlar alırsın insAllah canım testi yaparsan haber ver
Rabbim en güzelini en hayırlısını biliyor cnm artış az olmuş evet ama insAllah yükselir degerin salı gunu.. sağlıksız gebelikse de insAllah kürtaja gerek kalmaz

Sağol canım inşallah yükselir ama ben çok umutsuzum bu 5. Hamileliğim bir tane oğlum var 5 yaşında ve diğerlerinde hep bi sorun çıktı

Bugün gecikmenin 7.ci günü test yapmayı düşünüyorum olmazsam eğer pazartesiye kan tahlili verecem canım sende durumlar nasıl
Canim benim yumirtlama adetten iki üc gün önce oldu o yüzden bat ne zaman bilmiyorum bügün yumurtlamanin 8. Günü ,bende düsünüyodum test yapsammi diye

Tmm canım yapayım da mutlaka yazarım Rabbim bu cuma hürmetine hepimizin gönlüne göre versin inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…