- 13 Ekim 2018
- 339
- 393
- 33
-
- Konu Sahibi MoonfacedMom
- #2.741
kac gun bata canımKızlar benim döngüm 26 gün ne zaman test yapsam erken yapsam çıkmaz dimi
aa sılık cızgı var evet e rken olanda kac gun vardı bataKızlar son durum bu
4 gün canımaa sılık cızgı var evet e rken olanda kac gun vardı bata
Yapar yapmaz çektin dimi fotoyuKızlar son durum bu
Evet canım hemen çektim çıkması gereken çizgi çıkınca görüntü aldımYapar yapmaz çektin dimi fotoyubende gordum cnm erken olanda
2 gun sonra tekrar yapmalısınEvet canım hemen çektim çıkması gereken çizgi çıkınca görüntü aldım
8 gün var son 4 Gün kala bi baksam çıkar mı acabakac gun bata canım
Yarın kana gideyim diyorum canım2 gun sonra tekrar yapmalısın
Hadi bekliyorum ins guzel haberleriniYarın kana gideyim diyorum canım
Görümcem deyim çöpe attım ya çok silikti nokta gibi oda kuruyunca gitti adetim geçsin tekrar yapıcam çıkmazsa kan veririmKız atsana resmini ❣
4 gun kala yap bence canım8 gün var son 4 Gün kala bi baksam çıkar mı acaba
sen bılırsın canım olur neden olmasın için rahat ederYarın kana gideyim diyorum canım
canım nerelrdesın n nnnn hastamısın?Yaa kuzu ne farkettim son ilişkinin üstünden 10 gün geçmiş döllenme olsa bile zaten değer yüksek olmaz bu Dr beni neden böyle korkuttukalçam ağrıyo yürüyemiyorum belirtiler aynen devam ediyor
Annemdeyim canm yoğun geçiyo misafirler gelen giden çok giremiyorum pekcanım nerelrdesın n nnnn hastamısın?
kolay gelsın sana canım merak ettım ıyımısın?Annemdeyim canm yoğun geçiyo misafirler gelen giden çok giremiyorum pek
İyiyim canım çok şükür kalçam ağrıyo yorgunluktan sanırım birde baş ağrım var ince ince 1 haftayı aşkın devam eden akıntım azaldı eskisi gibi gelmiyor kasık ağrısı da azaldı sanki yada ben koşturmacadan hissetmiyorumkolay gelsın sana canım merak ettım ıyımısın?
Canim cizgi var insallah hamilesindir. Bence hamilesin zaten insallahh. Yumurtlama kacinda olmustu senin ?Yarın kana gideyim diyorum canım
Sonucunuz gayet guzel hamilesiniz artisi takip edin benim de adetten 4 gun once 4.28 cikmistiAdete 5 gün varken yaptırdım canm
Yarın kan verecekmişsn snrm hadi güzel bı rakam görürüz insAllahKızlar son durum bu