Bebek İkinci El ÇİLEKLİ...den; Kalanlar ve Yeniler... 0-2 yaş erkek ve unisex EN İYİ MARKALAR ...

arkadaşlar bir son durum belirtelim.
yarın kargoları çıkaracağım bu aksam istedikleriniz olr ise yarın yola çıkarlar :)
kalanlar aşağıdakilerdir;

• bodyler tanesi 3 tl, hepsi 20 tl 0-3 ay
  • mothercare tulum body set 10 tl 0-3 ay
  • B&g takım 30 tl 9 ay yazıyor ama kalıp çok kucuk biz 3 aylıkken giydik
  • Mothercare tulm & çoraplık & örgü yelek( çoraplarını çıkarmalarını engelliyor ) 0-3 ay 20 tl
  • Orj. Burberry sweat 60 tl çok az giyildi 6-9 ay ama 1 yaşa kadar giydik
  • Orj. Burberry gömlek 60 tl bu da çok az giyildi yepyeni 6-9 ay ama 1 yaşa kadar oluyor
  • Benetton polo yaka sweat 10 tl 3-6 ay
  • Atkı bere eldiven set 12-18 ay 10 tl
  • mothercare sweat 10 tl 9-12 ay / mothercare kot hiç giyilmedi 15 tl / ikisi 20 tl ( ayrıldı cvp bekliyorum )
  • Panço polo yaka sweat sıfır etiketli 15 tl 1,5 – 2 yaş
  • zara kot pant. buz mavi.çok az giyildi 18-24 ay 15 tl
  • panço gri kot pant. 1 kere giyildi 18-24 ay 15 tl
  • orj. Riccione canvas pant. 1 kere d.gününde giydi.1 yaştan 2 yaşa kadar olur belden ayarlı 15 tl
  • Orj. Riccione swaet 18-24 ay ama 1 yaştan sonra giyilebilir 10 tl
  • orj. Carters şort tshirt takım 18-24 ay 15 tl yeniden farksız

canım bana mail adresini verir misin?

merhaba.. bence de çok zevkli kıyafetler almışsınız, bende takip ediorum sizi bebeğim benim 5 aylık bunlar biraz büyük ve küçük kalıyor:) bizlere de uygun birşey varsa bende almak isterim teşekkürler şimdiden..

Ben bu akşam evde değilim... Yarın tekrar referans numarasını mesaj atacagım size.
teşekkür
Kargonuz biraz önce geldi... öncelikle çok çok teşekkür ederim..:40: çok begendim gerçekten temiz ve yeni gibiler ayrıca... hediyeleriniz içinde ayrıca tesekkur ediyorum çok begendim... oglumda tekmelriyle beğendiğini ifade ediyo yalnız.. :34:tekrar tekrar tesekukr ederimm.....:49:

teşekkür
Kargonuz biraz önce geldi... öncelikle çok çok teşekkür ederim..:40: çok begendim gerçekten temiz ve yeni gibiler ayrıca... hediyeleriniz içinde ayrıca tesekkur ediyorum çok begendim... oglumda tekmelriyle beğendiğini ifade ediyo yalnız.. :34:tekrar tekrar tesekukr ederimm.....:49:

:))))demek tekmeleriyle ifade ediyor.. Biz de sevgilerimizi yolluyoruz miniğe... İyi günlerde kullanın inşallah. Görüşmek dileğiyle.

hem yelek hem mont olan ürün ve Carters şort tshirt takım 18-24 ay 15 tl yeniden farksız bu ürünlerle ilgileniyorum.
Satıldımı acaba?

Su an itibariyle kalanlar aşağıdakilerdir;

bodyler tanesi 3 tl, hepsi 20 tl 0-3 ay
mothercare tulum body set 10 tl 0-3 ay
B&g takım 30 tl 9 ay yazıyor ama kalıp çok kucuk biz 3 aylıkken giydik
Mothercare tulm & çoraplık & örgü yelek( çoraplarını çıkarmalarını engelliyor ) 0-3 ay 20 tl
Orj. Burberry sweat 60 tl çok az giyildi 6-9 ay ama 1 yaşa kadar giydik
Orj. Burberry gömlek 60 tl bu da çok az giyildi yepyeni 6-9 ay ama 1 yaşa kadar oluyor
Atkı bere eldiven set 12-18 ay 10 tl
mothercare sweat 10 tl 9-12 ay
zara kot pant. buz mavi.çok az giyildi 18-24 ay 15 tl
panço gri kot pant. 1 kere giyildi 18-24 ay 15 tl
orj. Riccione canvas pant. 1 kere d.gününde giydi.1 yaştan 2 yaşa kadar olur belden ayarlı 15 tl
Orj. Riccione swaet 18-24 ay ama 1 yaştan sonra giyilebilir 10 tl
orj. Carters şort tshirt takım 18-24 ay 15 tl yeniden farksız

Bilginize....

Back