Bebek İkinci El ÇİLEKLİ...den; Kalanlar ve Yeniler... 0-2 yaş erkek ve unisex EN İYİ MARKALAR ...

Çok tesekkur ederim :) o halde seçtiğim ürünleri bekliyorum, kapıda ödeme yapicam... ben istanbulda oturuyorum.... kaç günde gelir acaba bilginiz var mi?

Son düzenleme:
Çok tesekkur ederim :) o halde seçtiğim ürünleri bekliyorum, kapıda ödeme yapicam... ben istanbulda oturuyorum.... kaç günde gelir acaba bilginiz var mi?

tamam, çarşamba gunu çıkartacağım kargoları en geç cuma elinizde olur diye tahmin ediyorum. sizden ricam; isminizi, telefon numaranızı ve açık adresinizi özelden mesajla yollamanız. sonrasında yine haberleşiriz.

Tamam tekrar teşekkürler... msj yolluyorum hemen...

arkadaşlar;

chicco takım 10 tl 0-3 ay
bebetto set 0-3ay
aziz bebe 0-3 ay
Mothercare body & tulum set 10 tl 3-6 ay
mothercare kot tulum şortlu 9-12 ay sıfır gibi 15 tl
Mothercare eşofman altı 3lü set 20 tl, 12-18 ay…
Zara kot pant. Çok serseri 12-18 ay
mothercare swaet 2li set 15 tl 12 -18 ay
Yavru kartal orj. Lisanslı kartal yuvasından 18-24 ay

ayrılmıştır... gerisi duruyor. ben şimdi çıkıyorum.. çarşamba günü çıkaracağım kargolarıma güzel kutlar almak için :)
isteyenler burdan ya da özelden yazsın ltfen... görüşürüz..

Canim şimdi tekrar baktimda zara kazak ve lcw kazakta bize uyuyor onları da bize ayirabilirsen sevinirim:)

Satılanlar :
chicco takım 10 tl 0-3 ay
bebetto set 0-3ay
aziz bebe 0-3 ay
Mothercare body & tulum set 10 tl 3-6 ay
mothercare kot tulum şortlu 9-12 ay sıfır gibi 15 tl
Mothercare eşofman altı 3lü set 20 tl, 12-18 ay…
Zara kot pant. Çok serseri 12-18 ay
mothercare swaet 2li set 15 tl 12 -18 ay
Yavru kartal orj. Lisanslı kartal yuvasından 18-24 ay
Lcw kazak ve zara kazak

Gerisi duruyor henüz !!! Kargoya çarşamba günü vereceğim.

Merhabalar. Bana da Panço Yelek-10 tl, hem mont hem yelek-20tl ayırabilir misiniz? Özelden mesaj atma hakkım yok ancak. Ayrıca kartal yuvasının iki takımı da mı satıldı. Eğer tulumlu set satılmadıysa onu da almak isterim.

Merhabalar,
Tabiiki ayırırım... Ben size özelden mesaj atıyorum mail adresimi ordan yazın lutfen. Diğer detaylara ordan devam edelim madem özel mesaj hakkınız yok...

konuyu geç fark ettim hep takip ediyordum zara kotla yelek montu çok beğenmiştim ama kaçırdım maalesef ikizler benimde tam 2 yaşında...bursadayım başka 2 yaş için kışlık varmı acaba ???

konuyu geç fark ettim hep takip ediyordum zara kotla yelek montu çok beğenmiştim ama kaçırdım maalesef ikizler benimde tam 2 yaşında...bursadayım başka 2 yaş için kışlık varmı acaba ???

gunaydınnn, sizin bebişler ne kadar ? biz onumuzdeki ay 2 yi bitireceğiz.. eğer aynı yaştalarsa çok faydamız dokunmayabilir. :)

benimkiler 1 kız 1 erkek canım biz tam 25 aylık olduk ama erken doğduk 1 er kilo 30 haftalık o yüzden 2 yaş kıyafetleri bile birazcık büyük geliyor şuan oğlum 10.800 kızımda 10.600 kg küsürlerde.....
gunaydınnn, sizin bebişler ne kadar ? biz onumuzdeki ay 2 yi bitireceğiz.. eğer aynı yaştalarsa çok faydamız dokunmayabilir. :)

benimkiler 1 kız 1 erkek canım biz tam 25 aylık olduk ama erken doğduk 1 er kilo 30 haftalık o yüzden 2 yaş kıyafetleri bile birazcık büyük geliyor şuan oğlum 10.800 kızımda 10.600 kg küsürlerde.....

Oyy kuzucuklar olsun sağlıkla buyumusler çok şukur. Şimdilik ufukta yeni çıkacagım birşeyler yok gibi gorunuyor. Kışlık olarak!

arkadaşlar bir son durum belirtelim.
yarın kargoları çıkaracağım bu aksam istedikleriniz olr ise yarın yola çıkarlar :)
kalanlar aşağıdakilerdir;

• bodyler tanesi 3 tl, hepsi 20 tl 0-3 ay
  • mothercare tulum body set 10 tl 0-3 ay
  • B&g takım 30 tl 9 ay yazıyor ama kalıp çok kucuk biz 3 aylıkken giydik
  • Mothercare tulm & çoraplık & örgü yelek( çoraplarını çıkarmalarını engelliyor ) 0-3 ay 20 tl
  • Orj. Burberry sweat 60 tl çok az giyildi 6-9 ay ama 1 yaşa kadar giydik
  • Orj. Burberry gömlek 60 tl bu da çok az giyildi yepyeni 6-9 ay ama 1 yaşa kadar oluyor
  • Benetton polo yaka sweat 10 tl 3-6 ay
  • Atkı bere eldiven set 12-18 ay 10 tl
  • mothercare sweat 10 tl 9-12 ay / mothercare kot hiç giyilmedi 15 tl / ikisi 20 tl ( ayrıldı cvp bekliyorum )
  • Panço polo yaka sweat sıfır etiketli 15 tl 1,5 – 2 yaş
  • zara kot pant. buz mavi.çok az giyildi 18-24 ay 15 tl
  • panço gri kot pant. 1 kere giyildi 18-24 ay 15 tl
  • orj. Riccione canvas pant. 1 kere d.gününde giydi.1 yaştan 2 yaşa kadar olur belden ayarlı 15 tl
  • Orj. Riccione swaet 18-24 ay ama 1 yaştan sonra giyilebilir 10 tl
  • orj. Carters şort tshirt takım 18-24 ay 15 tl yeniden farksız

Konunuza rasgele denk geldim. Gerçekten zevkli seçimler yapmışsınız bebeğiniz için.

Bebeğim yok uzun süre düşünmüyorum da ama ileride minik bir erkeğim olursa takip etmeyi planladığım markalardan parçalar var.

Alacaklara mutluluk getirsinler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…