- 11 Ocak 2013
- 2.031
- 895
- 323
- Konu Sahibi cileklipizza
-
Simdi 30tl urunler için +kargo parası 5 6 tl tutar tahminimce + ürün ücretini kapıda odeme farkı 5 tl toplamda 40-41 tl odersiniz.. Ama garanti bankasına havale yaparsanız sadece ürün artı kargo 35 36 lira odersiniz.. Madem yeni doğacak bebğiniz guzel bir takım da ilave hediye etmek isterim ben de :)
9-12 aylık kışlık ne kaldı( kot sweet ve eşortman yazlık hariç) siteden bişey anlayamadım. Herkes bişey ayırmış. Ne kaldı ne satıldı karıştı:)Bana mail atabilirmisiz? Zeynepcokkal@gmail.com
Çok tesekkur ederim :) o halde seçtiğim ürünleri bekliyorum, kapıda ödeme yapicam... ben istanbulda oturuyorum.... kaç günde gelir acaba bilginiz var mi?
tamam, çarşamba gunu çıkartacağım kargoları en geç cuma elinizde olur diye tahmin ediyorum. sizden ricam; isminizi, telefon numaranızı ve açık adresinizi özelden mesajla yollamanız. sonrasında yine haberleşiriz.
Tamam tekrar teşekkürler... msj yolluyorum hemen...
valla süper şeyler var oğlum büyük 2,5 yaşında olsa alırdım kesin
Canim şimdi tekrar baktimda zara kazak ve lcw kazakta bize uyuyor onları da bize ayirabilirsen sevinirim:)
Merhabalar. Bana da Panço Yelek-10 tl, hem mont hem yelek-20tl ayırabilir misiniz? Özelden mesaj atma hakkım yok ancak. Ayrıca kartal yuvasının iki takımı da mı satıldı. Eğer tulumlu set satılmadıysa onu da almak isterim.
konuyu geç fark ettim hep takip ediyordum zara kotla yelek montu çok beğenmiştim ama kaçırdım maalesef ikizler benimde tam 2 yaşında...bursadayım başka 2 yaş için kışlık varmı acaba ???
gunaydınnn, sizin bebişler ne kadar ? biz onumuzdeki ay 2 yi bitireceğiz.. eğer aynı yaştalarsa çok faydamız dokunmayabilir. :)
benimkiler 1 kız 1 erkek canım biz tam 25 aylık olduk ama erken doğduk 1 er kilo 30 haftalık o yüzden 2 yaş kıyafetleri bile birazcık büyük geliyor şuan oğlum 10.800 kızımda 10.600 kg küsürlerde.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?