- Konu Sahibi cileklipizza
-
cnm ben bunu da istiyorum
mothercare kot tulum şortlu 9-12 ay sıfır gibi 15 tl
Merhaba yine hepsi birbirinden güzel zara kot pantolon 12'18 ay, mothercare edofman 3'lu, mothercare sweat 9-12 ay 2'li bunları bana ayirabilirmisin birde yazliklarada bakmak isterim:)
Çok teşekkür ederim.. Beğenmenize çok seviniyorum. Çünkü kuzucuklara özenip hazırlıyorum hepsini:)) ben onları sizeayırdım. Yazlıklarımız hepsi 18-24 seneye yaz için uyuyor mu size ?
Çok teşekkür ederim mevsim ve ay uysa gozum kapalı alacagim hepsini ama yazliklarda uymuyor ay olarak
Tahmin ettim oyuzden sordum özellikle... Bu arada ayırttıgınız mothercare sweat ikili set 9-12 değil 12-18ay. Yanlış yazmısım ben duzellttim sayfadan da.. Bu sekliyle dursun mu iptal mi edelim?
Onuda alayim sonbahara denk geliyor çünkü :))
Merhaba yine hepsi birbirinden güzel zara kot pantolon 12'18 ay, mothercare edofman 3'lu, mothercare sweat 9-12 ay 2'li bunları bana ayirabilirmisin birde yazliklarada bakmak isterim:)
Tahmin ettim oyuzden sordum özellikle... Bu arada ayırttıgınız mothercare sweat ikili set 9-12 değil 12-18ay. Yanlış yazmısım ben duzellttim sayfadan da.. Bu sekliyle dursun mu iptal mi edelim?
Cnm mrb... ben kkdan ilk defa bu sekildea.v yapicm. Enfeksiyonum olduğu icin bankaya gidemem bi vesait bize ama postahane yakn,, ne şekilde anlasıcaz?? Chicco takm 0-3 ay, bebetto set 0-3ay ve aziz bebe 0-3 ay.. bunlarıayrabilir misin acaba?? Ne şekilde ödeme yapicam ozelden yazarsan sevinirim..
Merhabalar,
Hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah! Gecmıs olsun... Şimdi ben gonderileri ptt kargo ile kapıya teslim yapıyorum. Ödemeyi de isterseni kapıda isterseniz internet bankacılıgı kullanıyorsanız benim garanti bankası hesabıma havale yapabiliyorsunuz. Kapıda odeme tercih ederseniz ptt 5 tl fark alıyor. Siz nasıl isterseniz oyle yollarız.
kusura bakmayın mesaj hakkımı doldurmaya çalışıyorum
Şimdi ben ptt kargo kapıya geldiğinde 35 tl mi vericem yanlış mi anladm.. evden çıkmamış olurum hem.dinlenmem gerekiyoda erken dogum tehlikem vardasize onlar mı ulaştıracak ücreti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?