çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

İtiraf et maillerini kontrol edip taslaklarda boşanma dilekçesini gördüğünde üzülmen senin gerçekten boşanmayı istemediğini gösteriyor.
Eevlilik çok çabuk yıkılan sonrada unutulan bir şey değil. Özellikle ilk yüzünü açtığ ve gördüğün kişi ise..
İyide olsa 2. evlilik her zaman 1. yi aratır.

MErhaba noraz, ben bu konuya başta yorum yapıp sonra takip edememiştim.Biraz okudum da baya şeyler olmuş.Ateş düştüğü yeri yakar kim bilir nasıl canın yanıyor, yanacak da.Ama inan dışardan bakan bir göz bunun doğrusu olduğunu görür.Senin için çabalamayan biriyle asla olmaz.Bu sefer pata küte barışsan da sonra yine olur.Umarım hakkınızda hayırlısı olur yollarınız ayrılınca, pişmanlıkları olacaktır tabi ama bence artık sen başka bi hayat düşle.YEni yeni ufak adımlarla daha farklı bi hayat zamanla güzelleşir, her şey güzel olur yeter ki sen güzel kal

Kendini çocuğun olmadan kurtardığına binlerce kez şükret. Sakın kendini üzme canım. Allahım inşallah dertlerini unuttursun, boşver böyle bir adam için üzülmeye değmez.

Tabiki uzuldum. Ama mantikli olan bitmesi. Simdiye kadar hep duygusal daveandigim icin devam etti, ben cabaladigim icin. Artikbirisi benim ustume titresin istiyorum, ben olayim herseyden herkesten onemli insallah oyle biri cikar karsima.

Kendini çocuğun olmadan kurtardığına binlerce kez şükret. Sakın kendini üzme canım. Allahım inşallah dertlerini unuttursun, boşver böyle bir adam için üzülmeye değmez.

Bu arada babama diyorum baba. Bu haftaici bitsin artik uzamasin nedense agirdan aliyor. Ondan gelsin talep diyor. Heralde anlasmali olsun diye. Ama tabi o bilmiyo mailde gorduklerimi. Bense uzamasin istiyorum wyrica evden esyalarimi almak istiyorum, bu haftasonu kardesi kuzenleri gelicekler evime biliyorum. Kalmasinlar bi yastik biralmicam evde:///

Bencede bırakma . Toparla eşyalarını. onlara mı bırakacaksın.. Topla hepsini.

Acele etme,
Bu bir iktidar oyunu...
Satranç oyunu gibi hamleye karşı düşün ve kendi hamleni yap.
Aklına ilk geleni ya da duygularının istediklerini yaparsan üzülen yıpranan sen olursun.

Tabiki uzuldum. Ama mantikli olan bitmesi. Simdiye kadar hep duygusal daveandigim icin devam etti, ben cabaladigim icin. Artikbirisi benim ustume titresin istiyorum, ben olayim herseyden herkesten onemli insallah oyle biri cikar karsima.

Öyle biri çıksa bile o kişi sana her ne şekilde yaklaştığında oda şöyle derdi yapardı şeklinde karşılaştırma yapmaktan kendini alamayacaksın.

Bu kişide sevmediğin-istemediğin bir yön ya da davranış olduğunda o olsa böyle yapmazdı şöyle yapardı vb.

İşte ilkler unutulmuyor.

E tamam kiyaslicam belki belki de hoc unutamicam. Ama napiyim bu korkuyla eziyet icinde mi yasayayim? Saygisizliklara hakaretlere bana ve aileme kufurlerine katlanayim mi? Beni ezmesine herseyin onun istedigi gibi olmasi arzusuna boyun mi egeyim? Ya o annesine, hep herseyimizin ivinde olan ailesine. Bana evde baska annesinde baska davranan erkege katlanayim mi? Ne yapayim delirip beni dovsun diye mo bekleyeyim? Sevdim delicesine zaten o yuzden gormedim gormek istemedim yanlislarini. Hala goZlerim doluyo yazarken cok aci bisey severken ayrilmak ama mantikli olan bu cunku degisecegine inancim yok.

Evet haklısın
Zor olanda bu dönüm noktasını aşmak.
ve
Unutma asla değişmeyecek ve bunlar düzelmeyecektir. (Tilki tüyünü döker ama huyunu dökemez..)

Ben katılmıyorum bu ilk hikayesine, her şey daha güzel olur.Öyle biri gelir ki gidene teşekkür edersin.Zamanla unutursun bile yaşadıklarını, üstüne yeni paylaşımlar geldikçe yeni yaşanmışlıklar, anılar bir de sen unutmak istersen, altta kalanları unutursun.İnşallah o zaman da burada sevinçlerini paylaşırsın bizimle, umutlarını...

Esinden bir haber var mi?

Hayir yok. O benden bekliyodur bosanma talebini, daha sonra kendi ailesine o istedi bosanmayi diyecek cunku, sorumlulugu bana atmak istiyor. Ben de pazar esyalarimi almk istiyorum dedim bbma artik uzamasin dedim. Bbm da tamam aliris dedi ama buyuk esyalarini mobilya ceyiz vs sonra aliriz dedi. Daha sonra bizm aleyhimizde olmasin diyeymis. Ne olucaksa. Halbuki ben firini fln almk istiyorum ki kalamasin evde gitsin annesine bakalim sigabiliuo mu oraya. Sonra haftaici de bosanma dilekcesi icon onu ariyck bbm. Oyle...

Kizlar aradi simdi sesi cok dusuktu. Uzgun ve alt tondan konustu, napiyosun dedi, konusalim nasil bir yol izlicegimize karar verelim dedi. Ben de konuscak ne var ki daha dedim. Bi adim attin mi dedi( dilekce mahkeme vs konuda) hayir dedim ben de seni bu hafta ariycktim bunun icin ztn dedim. Simdi dugune gidiyoruz hazirlaniyorum gibi bisey dedim kapadim. Cok iyi oldu sesi oyle uzgundu ya ay cok aevindim anlatamam. Nasil sungusu dusmus:) bu arada normalde yrn gidip evden butun kiyafetlerimu tekstilleri mutfak esyasini fln alcktik kardeslerim amcm fln. Onu soylemedim. Napsam simdi. Konustuktan sonra esyayi almk daha mantikli dimi? Yoksa bbm ariyckti bgn yrn evde olma esyayi alck noraz die. Napmali?

E neden kendin söylemedin?

E neden kendin söylemedin?

Siz bi ikiniz başbaşa kalıp konuşsanız bu iş çözülecek bence
oyle olur mu? Benim kalbim de cozulsun istiyor mantigim yanlis olcak devam etmk diyor.. Bilmiyorum. Ben de desem ki devam etmek istiyosan 1. Annenlere haftada 1 gideriz. 2. Seninkilere gittigimz her sefer bizimkilere de gideriz. 3. Bayramlarda da seninkilerde cok kalmak yok ayni gun sayisi kalincak. 4. Bi daha hakaret kufur el kol hareketi kendine hakim olamama duymak istemiyorum( gerci bunu nasil bilicem nasil emin olucam) 5. Terapiye baslicaksin. Beraber de gidebilirz. 6. Beni kisitlamaktan arkadaslarimla gorusmemi engellemekten vazgec. 7. Benden habersiz misafir cagirmak yok. 8. Evdeki her isi yariyariya yapariz yardim edicksin daha fazla. 9. ve en onemlisi ailemizle ilgili kararlari biz alicaz annen degil. Bu gibi seyler canimi sikanlar . Bunlari desem kabul etti diyelim bi sans daha versem? Ama herkes gicik oldu ailem arkadasim siz de dahil, herkes birak bunu adam ilmaz diyo ama inanin ben de bitti artik diye kendimi teselli etsem de arayinca sesinin toni fln nasil pisman geldi.. Bi garip oldum hemen yelkenleti indirdim, ne yazikki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…