oyle olur mu? Benim kalbim de cozulsun istiyor mantigim yanlis olcak devam etmk diyor.. Bilmiyorum. Ben de desem ki devam etmek istiyosan 1. Annenlere haftada 1 gideriz. 2. Seninkilere gittigimz her sefer bizimkilere de gideriz. 3. Bayramlarda da seninkilerde cok kalmak yok ayni gun sayisi kalincak. 4. Bi daha hakaret kufur el kol hareketi kendine hakim olamama duymak istemiyorum( gerci bunu nasil bilicem nasil emin olucam) 5. Terapiye baslicaksin. Beraber de gidebilirz. 6. Beni kisitlamaktan arkadaslarimla gorusmemi engellemekten vazgec. 7. Benden habersiz misafir cagirmak yok. 8. Evdeki her isi yariyariya yapariz yardim edicksin daha fazla. 9. ve en onemlisi ailemizle ilgili kararlari biz alicaz annen degil. Bu gibi seyler canimi sikanlar . Bunlari desem kabul etti diyelim bi sans daha versem? Ama herkes gicik oldu ailem arkadasim siz de dahil, herkes birak bunu adam ilmaz diyoama inanin ben de bitti artik diye kendimi teselli etsem de arayinca sesinin toni fln nasil pisman geldi.. Bi garip oldum hemen yelkenleti indirdim, ne yazikki.
Sizin adiniza cok Sevindim...Demekki yavas yavasta olsa esinizin kafasina dank etmege basladi...kararli oldugunuzu anladi, isin ciddeyitinin farkina varmaga basladi insallah...Sizde fevri davranmayin bence ama bellide etmeyin, kararliliginizi devam ettirin, nekadar ciddi oldugunuzu anlasin...ama tavir ve olaylarla degil.konusarak halletmeye bakin,birbirinizi anlamaya,hissettiklerinizi aciga vermeye bakin..ne bileYim mesela dön derse,sana güvenemem nekadar bitmesi. Istesem artik mantikli olucam olmazsa bi süre ayri yasayalim sen annenelere tasin bende annemlerde,ölcüp tartalim..bidaha ayni seyler olucak istemiyorum ben falan...yani esinizin tavrina göre serbet verin,ama böyle olmiycani iyice kavrasin dahada tutussunki anlasin...zaten tutusmus gibi...allah yardimciniz olsun...
zaten boşanma fikrine kendini alıştırmıştın..iyice pişman olup,yalvarana kadar yelkenleri suya indirdiğini belli etme..onsuzda mutluymuşsun gibi hareket et..eğer tekrar biraraya gelmeeye karar verirseniz artık sağlam,dik ve kuralalrını kesin koymalısın ki bir daha aklına estikçe erkeklik adı altında esip gürleyemesin,bir dahakine dönüşünün olmayacağını bilsin.. vazgeçilebieceğini iyice hissetsin..
Aynen öyle biraz yumusadi diye sizde yelkenleri suya indirmeyin...tam anlamasi icin nekadr ciddi oldugunuzu görmesi lazim...ailenizden özür dilemesindede haklisiniz...ele zaten ailenizi ezdirmeyin,bakin zor zamaninizda onlar yaninizda...Esyalrin hepsini olmasada sahsi esyalarinizi alin derim bu inda bi burukluk yaratacaktir eger seviyorsa e ayrilmak istemiYorsa,genede kendiniz bilirsiniz...bunadan sonra akillica adim atmalisiniz eger biseylerin degismesini istiyorsaniz,ücüncü kisilerin karismasina izin vermeyin ama ailenizide cigneyip is yapmayin onlarin rizasini alinki hep arkanizda olsunlar ve esinizde sizi yanliz bulmasim...insallah hersey gönlünüzce olur...
oyle olur mu? Benim kalbim de cozulsun istiyor mantigim yanlis olcak devam etmk diyor.. Bilmiyorum. Ben de desem ki devam etmek istiyosan 1. Annenlere haftada 1 gideriz. 2. Seninkilere gittigimz her sefer bizimkilere de gideriz. 3. Bayramlarda da seninkilerde cok kalmak yok ayni gun sayisi kalincak. 4. Bi daha hakaret kufur el kol hareketi kendine hakim olamama duymak istemiyorum( gerci bunu nasil bilicem nasil emin olucam) 5. Terapiye baslicaksin. Beraber de gidebilirz. 6. Beni kisitlamaktan arkadaslarimla gorusmemi engellemekten vazgec. 7. Benden habersiz misafir cagirmak yok. 8. Evdeki her isi yariyariya yapariz yardim edicksin daha fazla. 9. ve en onemlisi ailemizle ilgili kararlari biz alicaz annen degil. Bu gibi seyler canimi sikanlar . Bunlari desem kabul etti diyelim bi sans daha versem? Ama herkes gicik oldu ailem arkadasim siz de dahil, herkes birak bunu adam ilmaz diyoama inanin ben de bitti artik diye kendimi teselli etsem de arayinca sesinin toni fln nasil pisman geldi.. Bi garip oldum hemen yelkenleti indirdim, ne yazikki.
Öyle biri çıksa bile o kişi sana her ne şekilde yaklaştığında oda şöyle derdi yapardı şeklinde karşılaştırma yapmaktan kendini alamayacaksın.
Bu kişide sevmediğin-istemediğin bir yön ya da davranış olduğunda o olsa böyle yapmazdı şöyle yapardı vb.
İşte ilkler unutulmuyor.
Bu yorumunuzla bir önceki yorumunuz garbime gitti
ben ikinci evliligimi yaptim dört sene oldu ve iki cocugum oldu
hic bir sekilde birinci evliligimi aratmiyor (siddet, aldatma, icki, kumar) olmadigi halde
hic bir karsilastirmada olmadi
yuva yikmak yuva kurmaktan daha zor emin olun
diyelimki bosandilar ve ilerdeki zamanlarda evlendi konu sahibesi
esinin kufurlerinimi hakaretlerinimi ozleyecek ustelik kizina sahip cikan bir babaya yapilan kufurler var ortada
ani cikislarini psikolojik siddetlerinimi ozleyecek?
genellemeleriniz yerinde degil ama tabii sizin dusunceniz
Belki de cok gaza getirdim kendimi belki hicbirini kabul etmicek zaten. Ailesine karsi noraz dedi ondan gelemiyorum durumuna dusurmek istemicektir kendisini. Egosu yuksek sonucta bana kabul ettim der ailesinin yaninda yine ayni davranabilir de. Bilmiyorum ya simdi umidim azaldi yine. Bisey degirsir miki? Kararli bi durus sergilemem lazim.
Belki de cok gaza getirdim kendimi belki hicbirini kabul etmicek zaten. Ailesine karsi noraz dedi ondan gelemiyorum durumuna dusurmek istemicektir kendisini. Egosu yuksek sonucta bana kabul ettim der ailesinin yaninda yine ayni davranabilir de. Bilmiyorum ya simdi umidim azaldi yine. Bisey degirsir miki? Kararli bi durus sergilemem lazim.
Ikinizin de ortak arkadasi, iki tarafi da teskin edecek birisi yok mu? Bence rica edin taraflarla konussun. Ayrintilari bilmesine gerek yok, yuvanizi yilmayin soyle boyle diye bir konusma yapsin.
Esinizin o ses tonuyla aramis olmasini ben cok onemsiyorum ve atilmis bir adim olarak goruyorum. Yoksa insan sesine yapmacik bir nese katip 2 dakika numara yapabilirdi. Verdigi mesaj var bence.
Noraz'cım geçmiş olsun. Ortadaki yorumları okumadım sadece ilk yazdığına bakarak söylüyorum sende darılma ama 3. kişileri çok karıştırmışsın ilişkinize amcalar dayılar. Offf ki off. İnşallah düzelirsiniz.
Ikinizin de ortak arkadasi, iki tarafi da teskin edecek birisi yok mu? Bence rica edin taraflarla konussun. Ayrintilari bilmesine gerek yok, yuvanizi yilmayin soyle boyle diye bir konusma yapsin.
Esinizin o ses tonuyla aramis olmasini ben cok onemsiyorum ve atilmis bir adim olarak goruyorum. Yoksa insan sesine yapmacik bir nese katip 2 dakika numara yapabilirdi. Verdigi mesaj var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?