Bence dikkatli olman gerekir. Sen esini hala seviyorsun. Ben simdi kendimden biciyorum: Esimle tartistigimizda filan ona o kadar sinir oluyorum ki, adeta kendisinden nefret ediyorum. Kafamdan gecen tablolar hep karanlik oluyor, sanki o benim hic gonlumu almayacak, boyle gidecekmisiz gibi. Duygulari cok ekstremde yasiyorum. Ama oyle olmuyor, kus oldugumuz donemde bir seye uzulse filan ne kadar kizmis olsam da birkac gun sonra uzuluyorum ona, sefkat ediyorum filan. Her sey durulunca o da gonul aliyor.
Burada samimi duygularini paylasmaktansa stratejik davranmaya calisiyorsun. Ama bence bu da riskli. Bu kadar gururlu bir insansa sen blof yapip dilekce verdikten sonra, belki de tamam artik bitti o bitirdiyse ben haydi haydi bitirdim filan diyecek. Esini en iyi sen tanirsin. Esini seviyorsun, samimi bir ozre bakiyor is. Sen de blof yapacagim derken, onun damarina basma dikkat et. Madem uzgun, sen de belki konusurken iyi niyetlerini dile getirirsen (burada senin kayitsiz sartsiz barismak istediginden bahsetmiyorum, ugrasalim bu yuva kurtulur gibisinden) belki duzelir. Bilemiyorum ama o insallah hatasini anlar, orta yolda bulusursunuz yuvaniz da yikilmamis olur diyorum.
Bu yorumunuzla bir önceki yorumunuz garbime gitti
ben ikinci evliligimi yaptim dört sene oldu ve iki cocugum oldu
hic bir sekilde birinci evliligimi aratmiyor (siddet, aldatma, icki, kumar) olmadigi halde
hic bir karsilastirmada olmadi
yuva yikmak yuva kurmaktan daha zor emin olun
diyelimki bosandilar ve ilerdeki zamanlarda evlendi konu sahibesi
esinin kufurlerinimi hakaretlerinimi ozleyecek ustelik kizina sahip cikan bir babaya yapilan kufurler var ortada
ani cikislarini psikolojik siddetlerinimi ozleyecek?
genellemeleriniz yerinde degil ama tabii sizin dusunceniz
Insallah daha iyi olur benim icin,ben de bu evlilikte mutlu olamadim olacagim gibime de gelmiyor. Hayirlisi olsun diyorum . Zor da olsa bosanmaya niyetliyim...böyle biriyle mutlu bir evlilik sürdürmeniz çok zor.çocuk yokken boşanmak sizin için daha iyi olabilir.hayırlısı olsun hakkınızda.
Ay sen de kendini amma bisey saniyosun diye guldum, ama ayip etti yani. Bakiyorum aile durumumuz bizim daha iyiydi , onlarin durumu bizden biraz asagida diyorum ki onu mu kompleks yapti kendine, benim okudugum lise cok iyi bi yer istanbulda o bursada okumus, bunlari takti belki de kafasina. Liseden arkadaslarima kulp mu takmadi kimseyle gorusmez oldum, halbuki ne genisti cevrem.Hep beni bi yandan severken bi yandan alttan alta cekememezlik. Beni kac kere ailesinin yaninda kucuk dusurdu zor durumda birakti .kasi gozu oynadi kizdiginda herkes anladi onun kafasi bozulmus bi seye kavga etmisiz ama noraz napsin. Bisey olmamis gibi davranmata devam etmeye calistim, aileyle sohbete devam. Ne sacma kalk git haketmeyen adamin yaninda ne duruyosun dimi. Anneye babaya gule gule keyfim kacti kusura bakmayon de git. Onlar kizsinlar ogullarina napiyosun oglum ayip degil mi desin( derler mi gerci o da supheli) Ben dusundukce diyorum ki ben hakkaten salakmisim. Bi insan hic mi kin tutmaz ya. Hemen affettim her zaman. Biraz sert durabilseymisim biraz kin tutsam , sinirle yuz vermeseymisim. Yok. Hep barisalim kus olmayalim diye caba bende.boyle boyle simartmisim onu. Bakiyorum ben ikimizsek mutluymusum cogunlukla ama bir kisi daha varsa yanimizda eyvah, hemen denge degismis. Guya bana yuz vermemeler, ilgilenmemeler, evin erkegiyim tripleri, yani aslinda ben cogunlukla mutsuzmusum. Beni kariyerimde geriye goturmesini, hakaretleri ve kufurlerini de hatirlatayim sizlere. Simdi hala nesini seviyodun diyeceksiniz ben de bunu soruyorum kendime, ne diye vazgecemiyorum niye nefret edemiyirum ondan? Daha bana ne kotuluk yapacakti allahaskina, beni ailemi hersekilde asagilamis. Yine affetmek istemiuorum cunku yine kiymet bilmeyecek . Yine ailesine sinir cizmeyecek. Yine ayni komplekslerle ezmeye calisacak. Allahim sen. Sogut sen guc ver bana.
Evet haklisin kesinlikle simariklik yaptigi. Ben kaldirdim bi taraflarini bunun. Simdi is cikisi konusalim diye arasam mi diyorum. Yani daha dogrusu aramam lazim ama hic elim gitmiyo. Bi yandan da hsftaici ben seni ariycam dedim, aramazsam bosanmak istemedigimi dusunecek. Bulusmadan tlfda mi soylesem?şımarıklık fazla alttan almaktan ve elinin alında görmekten oluyo bunlar neyfendinin bi tarafı kalkmış çok özür dilerim ama insanlıktan çıkmış ağzımdan kötü sözler çıkıyo yazmayım daha allah sana kolaylık versin onuda senin eline düşürsün canım
Evet haklisin kesinlikle simariklik yaptigi. Ben kaldirdim bi taraflarini bunun. Simdi is cikisi konusalim diye arasam mi diyorum. Yani daha dogrusu aramam lazim ama hic elim gitmiyo. Bi yandan da hsftaici ben seni ariycam dedim, aramazsam bosanmak istemedigimi dusunecek. Bulusmadan tlfda mi soylesem?
Konustuk. Bitti bosanmak istiyorum sen de istiyodun dedim tamam dedi. Olabildigince canuk bitsin ostiyorum, avukatla gorusucem yarin seni arar dedim, tamam dedi. Herseye tamam. Ev bakiyomus bi de. Yine ailesiyle oturcak heralde daha buyuk bi ev bakiyodur..sormadim tek mi olucam ailenlevmi diye. O sordu sen babanlarda kaliyosun dimi dedi , evet dedim simdilik. Hic karsilikli oturmadik yuruduk ozellikle istedim birbirimzn yuzune bakmayalim. Ilk bulustugumyzda, ayrilirken 1-2saniye bakti. Yolun acik olsun dedi uzgun bi ses, seninki de diyen ben. Ayrildik hic dokunmadan opmeden sarilmadan. Iki yabanci gibi. Ona karsi nettim , umrumda degil cok iyiyim cabucak bitsin bu evlilik havasindaydim, az ve oz konustum. Ona soru sormadim ilgilenmedim. O da kendini cekti benim halime karsilik az konustu. Basim dik ayrildim hicbisey istemedim. Ama giderken bakti bi, bennden bi gulumseme gorse sarilirdi tutatrdi elimden tam oyle bi andi. Iyi ki yapmadi cunku karsi koyamazdim sarilirdim kesin. Gitti ben taksi bekliyorum onumden gecse diye can atiyorum arabayla. Onumden gecse gel seni birakiyim dese. Hem ayrilmayi istemisim hem ne bu hissiyat, ben de bilmiyorum. Demin banyo yaptim, biraz agladim. Daha cok aglarim saniodum ama kesildi. Evliyken ki siddetli aglamalarimdan eser yok, heralde zamaninda cok uzulmusum artik gozyasim gelmiyor. Yolun acik olsun dedi. Seninde dedim..
çok kötü oldum okurken sanki sizinle beraber yaşadım aynılarını bi anda sevgiliml yaşadıklarımız geldigözümün önüne nerdeyse aynı şeyler allaha çok şükür değişti artık ama şu an nasılsınız kesin karar boşanıyo musunuz?çok can yakıcı bi konu boğazıma düğümlendi anlattıklarınız eşiniz de sizi seviyo ama ailesi sizden daha çok önem taşıyo gibi geldi bana bi de erkekler iş güç derken herşeyi unutuyolar tüm sıkıntıları evlerinde çıkartıyolar tabi bu moral bozukluğu onlara hak kazandırmaz bunları yapmaya ama ne bilim inşallah istediğiniz herşey gönlünüzce olur bence siz bu süreçte onu tartmaya devam edin boşanma sürecinde belki size karşı davranışları değişir kaybedeceğini anlayınca tamamen değişebilir erkekler her zaman böyledir kaybedeceğini anlamadan bi değişim yaşamazlar ama siz işlemleri başlattınız veya başlatacaksınız tam anlayamadım orayı ama eşinizin davranışlarına bakılacak olursa sizi seviyo ama sıkıntılı süreçten ötürü sizden çıkartıyo olabilir en ufak bişeyi maddi durumunuz da iyi anladığım kadarıyla bende yakında evlenmeyi planlıyorum ve bunları okudukça gördükçe çevremde korkmaya başladım hele ki sizin söyledikleriiz az çok sevgilimi anlatıyo olunca dahaa çok korkuttu allah hayırlısı versin takip ediyo olucam yazdıklarınızı neler yaşadığınızı dertlerini okumak isterim destekçi olmak isterim merak etmeyin her şerde bi hayır vardırKonustuk. Bitti bosanmak istiyorum sen de istiyodun dedim tamam dedi. Olabildigince canuk bitsin ostiyorum, avukatla gorusucem yarin seni arar dedim, tamam dedi. Herseye tamam. Ev bakiyomus bi de. Yine ailesiyle oturcak heralde daha buyuk bi ev bakiyodur..sormadim tek mi olucam ailenlevmi diye. O sordu sen babanlarda kaliyosun dimi dedi , evet dedim simdilik. Hic karsilikli oturmadik yuruduk ozellikle istedim birbirimzn yuzune bakmayalim. Ilk bulustugumyzda, ayrilirken 1-2saniye bakti. Yolun acik olsun dedi uzgun bi ses, seninki de diyen ben. Ayrildik hic dokunmadan opmeden sarilmadan. Iki yabanci gibi. Ona karsi nettim , umrumda degil cok iyiyim cabucak bitsin bu evlilik havasindaydim, az ve oz konustum. Ona soru sormadim ilgilenmedim. O da kendini cekti benim halime karsilik az konustu. Basim dik ayrildim hicbisey istemedim. Ama giderken bakti bi, bennden bi gulumseme gorse sarilirdi tutatrdi elimden tam oyle bi andi. Iyi ki yapmadi cunku karsi koyamazdim sarilirdim kesin. Gitti ben taksi bekliyorum onumden gecse diye can atiyorum arabayla. Onumden gecse gel seni birakiyim dese. Hem ayrilmayi istemisim hem ne bu hissiyat, ben de bilmiyorum. Demin banyo yaptim, biraz agladim. Daha cok aglarim saniodum ama kesildi. Evliyken ki siddetli aglamalarimdan eser yok, heralde zamaninda cok uzulmusum artik gozyasim gelmiyor. Yolun acik olsun dedi. Seninde dedim..
Konustuk. Bitti bosanmak istiyorum sen de istiyodun dedim tamam dedi. Olabildigince canuk bitsin ostiyorum, avukatla gorusucem yarin seni arar dedim, tamam dedi. Herseye tamam. Ev bakiyomus bi de. Yine ailesiyle oturcak heralde daha buyuk bi ev bakiyodur..sormadim tek mi olucam ailenlevmi diye. O sordu sen babanlarda kaliyosun dimi dedi , evet dedim simdilik. Hic karsilikli oturmadik yuruduk ozellikle istedim birbirimzn yuzune bakmayalim. Ilk bulustugumyzda, ayrilirken 1-2saniye bakti. Yolun acik olsun dedi uzgun bi ses, seninki de diyen ben. Ayrildik hic dokunmadan opmeden sarilmadan. Iki yabanci gibi. Ona karsi nettim , umrumda degil cok iyiyim cabucak bitsin bu evlilik havasindaydim, az ve oz konustum. Ona soru sormadim ilgilenmedim. O da kendini cekti benim halime karsilik az konustu. Basim dik ayrildim hicbisey istemedim. Ama giderken bakti bi, bennden bi gulumseme gorse sarilirdi tutatrdi elimden tam oyle bi andi. Iyi ki yapmadi cunku karsi koyamazdim sarilirdim kesin. Gitti ben taksi bekliyorum onumden gecse diye can atiyorum arabayla. Onumden gecse gel seni birakiyim dese. Hem ayrilmayi istemisim hem ne bu hissiyat, ben de bilmiyorum. Demin banyo yaptim, biraz agladim. Daha cok aglarim saniodum ama kesildi. Evliyken ki siddetli aglamalarimdan eser yok, heralde zamaninda cok uzulmusum artik gozyasim gelmiyor. Yolun acik olsun dedi. Seninde dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?