Ay vallahi asil simdi sinirlendim, icim hirsla doldu. Bu kadar gundur ayriyiz boyle hissetmedim, ustume yurudu olaylarin oldugu o gece bile. Ben ne sakinmisim. Diyo ki ben ona vurmusum ilk, kollarini tirmalamisim. Ustume yuruyen eli kolunu durdurmak icin olmus olabilir, sanki durup dururken yaptim adama bak. Kendini hakli cikarmak icin bahaneler. Delirtir insani yahu. Sabah avukatla gorusucem yarin nolucaksa olsun bitsin bu is!
Öfke kontrolsüzlüğü bir çocukluk hastalığıdır. Yetiştirilme tarzı ile alakalıdır ve kolay kolay kısa sürede düzelmez. Karşınızdaki insan öfkelendiğinde etrafındaki kimseyi tanımaz, anne baba eş sevgili çocuk... Ağzından köpükler çıkarırcasına bağırır, iter, kakar ama bunu şiddetten saymaz ben sinirliysem sen de alttan al der çünkü annesi/babası öyle yapmıştır. Öyle görmüştür. Kafasındaki modeller bellidir, dik kafalıdır, sonra yaptığından pişman olur ama yıkar geçer.. Kontrolsüz öfke tüm insan ilişkilerine zarar verir, çevresinde gerçek bir arkadaşı bile olmaz, yolda trafikte bile çatışır...
Seninki de böyle mi?
Yasadiklariniz cok uzucu. Esiniz gercekte neler hissediyor acaba? Mutlaka baska seyler de vardir. Bazi insanlar boyledir, kol kirilir yen icinde kalir derler. Ailede ne yasanmissa ailede kalmali diye dusunurler. Anne figuru de onun hayatinda cok dominant. Babasi annesini hic ezmis mi acaba?
Niye bir sure ayri yasanmayi dusunmediniz? Yasadiklariniz zaten cok uzucu, boyle cok kisa surede karar alip bosanirsaniz travmatik olacak sizin acinizdan. Hic kimse birbiriyle konusmadan soyle ayri yasasaniz. Bosanma gercekte nasil oalcak iki tarafin da bir fikri olsa. Hem de isler duzelmezse bu sure zarfinda psikolog destegi alip daha rahat atlatirsiniz.
Bosverin o ne derse desin, nasil davranirsa davransin siz bu kadar acele etmeyin bosanmakta nacizane tavsiyem.
Ne kadar anneci biri. Annesi simdi belki kafaya dank etmiyor ama bunun sonucunu alir ama burada ama orada.
Zaten birkac ay ayri kalacaksaniz mesele yok o halde. Bence ihmal etmeyin, psikolojik destek alin. Bir laf vardir zararin neresinden donulurse kardir diye. Artik bekleyin bakalim, hayirlisi olsun insallah.
Eşiniz kesinlikle sizin gibi birini kaybetmeyi göze alacak kadar cesaretli değil
Göreceksiniz...
Ancak siz ona kararlığınızı göstermelisiniz.
Ben evliliklerin hele üniversiteden önce görüşmeye başlayan evliliklerin zor biteceğine inanan biriyim.
Kaldıki bir evlilik 5 yılda oturur...
Ancak 5 yıla kadar çocuk yapmayında derim...
Bgn mahkemeye gidelim demisti dun, hala ses yok. Bgn izin alicakti aramasi lazimdi simdiye kadar. Anca blof.. Dun zaten bana dediki evliligin devam etmesini istiyosam bi daha ailemle gorusmicekmisim, o kadar emindi yani ben devam etmek istiyorum diyecektim. Cok bekler...
Eşiniz kesinlikle sizin gibi birini kaybetmeyi göze alacak kadar cesaretli değil
Göreceksiniz...
Ancak siz ona kararlığınızı göstermelisiniz.
Ben evliliklerin hele üniversiteden önce görüşmeye başlayan evliliklerin zor biteceğine inanan biriyim.
Kaldıki bir evlilik 5 yılda oturur...
Ancak 5 yıla kadar çocuk yapmayında derim...
Sizde onu seviyorsunuz.
Onun için adım attığında iyice konuşun derim.
Aileler konusunda da her şeyi zamana bırakın olsun bir ay gidip gelmeyiverin...
Sonra onları çağırırsınız vb. çözümler için konuuşup anlaşın.
Bu işler zor hemen düzelmeyecek ya da bunlar bitmeyecektir.
Önemli olan bunları büyüp sorun haline getirmemek.
Tilki tüyünü döker ama huyunu dökmez...
Alacağın kararlarda Rabbim hep yanında olsun cnm ..ıyı nıyetlı bırısısın yazdıklarından anlaşılıyor ,
Ben de dusunmustum baska bi sehirde olsak kesin daha az olurdu problem die . Ama isler burda, benim ann babam hasta onlari birakamam. Ztn ben fedakarlik ettim gittik diyelim her nerde isek oraya da gelirler kalirlardi kesin, komün hayati ya yasadiklari. 10 kisi birinin evinde kalmaktan da sikilmazlardi. Daha beter:) biz heralde yurtdisina gitsek ancak kurtulurduk bunlardan.Allah yardımcın olsun arkadaşım her şerde hayır var sen üzme tatlı canını işin gücün varmış ailen sevdiklerin de yanında elınden gelenı de yapmışsın.blöf yapmış sanırım.sürünsün.senin gibi uyumlu birini zor bulur hakknzda hayırlısı olsun.ölümden başka her şeyin çaresi var belki onun ailesnden uzağa gitmek iyi bir çözüm olabilirdi.her kafası attgnda onlara kaçtığına göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?