• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Ne demek seni eve tikip kendisi annesiyle geziyor ya ? Boşan gitsin cekilirmi onlarin çilesi

Bi kuzenim var ankarada yüksek lisans yapıyor o bana teklif etti gel ev hazır kafani topla çalışırsın sonra falan dedi yaşadığım çevre buna o kadar müsait değil ki hemen adımı çıkaracaklar eminim ailemin başını da eğmek istemiyorum

Size hafiften elalemden bir örnek vermek istiyorum: Ben Babami erken yasta hastaliktsn sonra kaybettim. Babamin erkek evladi yok. Cok sevdigimiz elalem bize manevi destek olacak yerde "Babalari öldü bunlar simdi yoldan cikar" gibi dedikodulari cikarttilar. Bazi insanlarin gözünde hepimiz potansiyel o** zaten basimizda erkek yoksa. Ben elalemi bosvereli cok oldu. Kendinizi kurtarmaniz ailenizin basini öne egecekse egilsin ya. Aile de aileligini bilsin. Biri benim kardesimi böyle yasatacak affedersiniz patlarim yüzünün ortasina. Insanlar size bunlari cekip dursaniz ilerde madalya takmayacak. Kuzeniniz destekse ordan baslayin

Maalesef en büyük.hata benim dönüşü de yok artık yaşamak istemiyorum
Lütfen kendinize gelin ve toparlanın. Bu tarz düşüncelerin kimseye faydası yok. Öncelikle bir iş bulun ardından eşinizi boşamaya ikna edin. Güçlü durmazsanız daha çok ezileceksiniz

Sikayet et onlari nikahsiz olurmu hoc saka gibi ya neden resmi nikah yapilmadan gittinki
nikah için işlemleri baslattim falan dedi bende inandım es dediğim insan sonucda ama yok ailem bunu öğrendiğinde zaten çok kızdı abim nikahını yap falan dedi eşime tamam abi olur abi oyalıyor

Lütfen kendinize gelin ve toparlanın. Bu tarz düşüncelerin kimseye faydası yok. Öncelikle bir iş bulun ardından eşinizi boşamaya ikna edin. Güçlü durmazsanız daha çok ezileceksiniz
Çalışmayı çok istiyorum evden çıkamıyorum ki iş bulayım sitelerden de başvurdum ama yok boşanmaya ikna olur gidecem dediğimde sen bilirsin diyor zaten

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 1 yıllık evliyim eşimle birbirimizi cok sevdik evlenmeye karar verdik ne onun ailesi ne.benim ailem istemedi evliliğimizi tabi biz kararliydik eşimin babası vefat ettiği için kaynım görümcem annesi birlikte yasiyo eşim 'de Anneannesiyle yaşıyor ama arada her hangi bi problem yok eşim bana anneannem bu yasa kadar getirdi yanlız vicdanım kabul etmiyor benim için 1 yıl falan dedi ben o cahillikle tamam dedim ve sadece 1 yıllığına anneannesiyle yaşamayı kabul ettim çalışıyordum 7 ay kadar evlendikten sonra çalışmaya devam ettim eşim maaş kartımı almıştı falan bi baktim annesi gile harcama yapmış bi gün iznim var ve onda da yaşlı evi olduğu için hep misafir olurdu bizim hiç özel hayatımız olmadi yani ben harcamayı görünce işten çıktm anneannesi annesi sürekli baskı küçümseme arkamdan konuşma eşime anlatınca da bisey olmaz derdi kayinvalidem bana hakaretler etti aileme hakaretler etti bende durumu aileme anlatınca gelip beni aldılar 1 ay kaldım ama atılmadık iftiralar kalmadı abim bunu kabul etmedi evlisin olmaz git falan bende sevdiğim için tmm dedim geldim tekrar aynı eve ama 2 3 ay sonra ayrılmak sözüyle eşim beni ne ailemle gorusturuyo ne evden çıkmama izin veriyor anneannesi sürekli başımda evde olan biteni kaynanama anlatıyor eşim de sürekli annesiyle yemeklere gidiyolar falan çok bunaldim ne yapacagimi bilmiyom ailemde sabırlı ol diyor
Ailen destek çıkmamış anlaşılan destek çıksalar biraz belki bukadar düşünmezdin işten de çıkmayıp ailenin evine gidip Çalışmaya devam edebilirdin bukadar baskıyı eziyeti çekmeye gerek yok bu yaşta hele diye düşünüyorum zaten niye hemen erkenden evlenirsiniz anlamam ya 20 yaş 23 yaslar bana çok kucuk geliyor insanın ergenlikten çıkması zaten araştırılmis 25 yaş 🙄

Nikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
Vallahi bravo size. Hiçbir hakkınız yok yani su an boşansaniz. Niye razı geldiniz yani buna saçma sapan bir durum.

Çalışmayı çok istiyorum evden çıkamıyorum ki iş bulayım sitelerden de başvurdum ama yok boşanmaya ikna olur gidecem dediğimde sen bilirsin diyor zaten
E tamam neyin çıkmazındasın sen. Sen elalemi boşvereceksin onlar 3 gün konuşur bu hayat senin sen yaşayacaksın.

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 1 yıllık evliyim eşimle birbirimizi cok sevdik evlenmeye karar verdik ne onun ailesi ne.benim ailem istemedi evliliğimizi tabi biz kararliydik eşimin babası vefat ettiği için kaynım görümcem annesi birlikte yasiyo eşim 'de Anneannesiyle yaşıyor ama arada her hangi bi problem yok eşim bana anneannem bu yasa kadar getirdi yanlız vicdanım kabul etmiyor benim için 1 yıl falan dedi ben o cahillikle tamam dedim ve sadece 1 yıllığına anneannesiyle yaşamayı kabul ettim çalışıyordum 7 ay kadar evlendikten sonra çalışmaya devam ettim eşim maaş kartımı almıştı falan bi baktim annesi gile harcama yapmış bi gün iznim var ve onda da yaşlı evi olduğu için hep misafir olurdu bizim hiç özel hayatımız olmadi yani ben harcamayı görünce işten çıktm anneannesi annesi sürekli baskı küçümseme arkamdan konuşma eşime anlatınca da bisey olmaz derdi kayinvalidem bana hakaretler etti aileme hakaretler etti bende durumu aileme anlatınca gelip beni aldılar 1 ay kaldım ama atılmadık iftiralar kalmadı abim bunu kabul etmedi evlisin olmaz git falan bende sevdiğim için tmm dedim geldim tekrar aynı eve ama 2 3 ay sonra ayrılmak sözüyle eşim beni ne ailemle gorusturuyo ne evden çıkmama izin veriyor anneannesi sürekli başımda evde olan biteni kaynanama anlatıyor eşim de sürekli annesiyle yemeklere gidiyolar falan çok bunaldim ne yapacagimi bilmiyom ailemde sabırlı ol diyor
Sakin çocuk yapma, iyice korun, çocuk yapman sonun başlangıcı olur. Yaşın çok genç, kendine eziyet ettirme. Dünyaya 1 kere geliyorsun.

Nolur bana biraz cesaret verin etrafında anlayan inSan yok
Bak önünde iki yol var ya bu adamla yaşayıp sinir olmaya üzülmeye devam edeceksin böyle hayatın harcanacak üstelik nikahın yok yasal bir hakkın yok. Ya da ayaklarının üzerinde durup kendi hayatını şekillendireceksin insanların söylediklerini duymayacaksın.

23 yaş çok küçüksün 22 yaşında evlilik İnan aileler o kadar haklı çıkıyorlar ki 1 yılda bu kadar yıpranmışsın yazık gençliğine arada çocuk da yok şükür bi an önce kendi ayaklarının üzerinde dur

Maalesef en büyük.hata benim dönüşü de yok artık yaşamak istemiyorum
Nasıl dönüşü yok. Millet nerelerden dönüyor da kendine yeni hayat kuruyor. Genceciksin, "hayat benim için yeni başlıyor" deyip çıkıp gideceksin o evden. Cesaretli ve kararlı ol. Millet 2 gün konuşur sonra susar. Evliyken başka adamla kacmiyorsun neyi konuşacaklar, anlaşamadık ayrıldım diyeceksin. Bitti bu kadar basit

Kadınlara şu kavramları bir öğretmek lazım. Resmi nikah (bana göre one and only nikah) varsa evlisindir. Yoksa evli değilsindir. Geçen de biri nişanlıyım diye açtı konuyu evli olduğu çıktı sonunda. Bu evliyim diye açıyor evli değil. Daha şu basit kavramları ayıramadığınız yaşta birliktelik falan sizin neyinize.

Back