• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Kaçmayı düşünüyorum bu şehirden herkesten kendime yeni bi hayat kurmayı çok istiyorum ama o cesaretim yok
Yalniz basiniza gitmeyin zaten zaman kotu ailenizin yanina donun esiniz tekrar barismak isterse ailenize yakin yerde ev tutursa barisin.annesi sag birde kiz var evde onlar anneanneye bakabilirler

Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 1 yıllık evliyim eşimle birbirimizi cok sevdik evlenmeye karar verdik ne onun ailesi ne.benim ailem istemedi evliliğimizi tabi biz kararliydik eşimin babası vefat ettiği için kaynım görümcem annesi birlikte yasiyo eşim 'de Anneannesiyle yaşıyor ama arada her hangi bi problem yok eşim bana anneannem bu yasa kadar getirdi yanlız vicdanım kabul etmiyor benim için 1 yıl falan dedi ben o cahillikle tamam dedim ve sadece 1 yıllığına anneannesiyle yaşamayı kabul ettim çalışıyordum 7 ay kadar evlendikten sonra çalışmaya devam ettim eşim maaş kartımı almıştı falan bi baktim annesi gile harcama yapmış bi gün iznim var ve onda da yaşlı evi olduğu için hep misafir olurdu bizim hiç özel hayatımız olmadi yani ben harcamayı görünce işten çıktm anneannesi annesi sürekli baskı küçümseme arkamdan konuşma eşime anlatınca da bisey olmaz derdi kayinvalidem bana hakaretler etti aileme hakaretler etti bende durumu aileme anlatınca gelip beni aldılar 1 ay kaldım ama atılmadık iftiralar kalmadı abim bunu kabul etmedi evlisin olmaz git falan bende sevdiğim için tmm dedim geldim tekrar aynı eve ama 2 3 ay sonra ayrılmak sözüyle eşim beni ne ailemle gorusturuyo ne evden çıkmama izin veriyor anneannesi sürekli başımda evde olan biteni kaynanama anlatıyor eşim de sürekli annesiyle yemeklere gidiyolar falan çok bunaldim ne yapacagimi bilmiyom ailemde sabırlı ol diyor
Bir is bulup kocanizi def edin. Yalan hayallere karnıniz tok, sırtınız pek olsun. Yeni bir ev tutup hayatiniza bakın.

Hazır nikah yok çocuk yok ayrıl kurtul o adamdan kuzeninin yada ailenin yanında kal anlat zor durumdayim olmuyor de işe başla herşey duzelir ama o adamdan bi cacık olmaz daha gençsin en güzel yıllarını heba etme ona

arkadaşlar kızmış nikah yok diye ama ben sevindim valla...sakin nikah filan isteme,al çantanı çık o evden, ailenin de cok desteği olmaz ama çalış yeni tertemiz bir hayat kur kendine, nüfus kaydında adı bile olmayacak o adamın ne güzel, 1 yil kayıp değil ama evlenirsen bir ömrü kaybedeceksin

Cok denedim ama vermedi kartımı aslında abim ve çevre baskısı olunca açıkçası bende.cahillik edince geldim pişmanlığımi kat kat artirdim
Is bul, kendine 1 goz oda tut, ayril ve o ailenle de arana mesafe koy. Sana dusman bu insanlar. Hadi kocan elin adami bosar gidersin ama ailenin bu yaptigini unutma. Cok sinirleniyorum boylelerine.

Ekleme: ay devamina bakinca gordum. Ya aileniz sizi nikahsiz oturtuyor ama siz cevre ne der diye mi korkuyorsunuz? Ve bulunmaz bir nimet size evini acan akrabaniz da varmis. Allah askina alip cantanizi cikip gitseniz kimsenin sizi aramaya hakki yok o evden. Ne sifatla? Ayrica resmi nikah olmadan imam nikahi G E Ç E R S İ Z. Annenizi dinlemeyin o bir bataklikta sizi de cekmek istiyor. Allah akil ve merhamet versin. Basip giderseniz de bir gun kafanizi kullanin yerinizi reklam etmeyin herkese.

Son düzenleme:
Back