- 3 Ekim 2020
- 20
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Musmutsuzzz
Gerçekleri bi başkasından duymak nasıl da tokat gibi geliyomusE bosanma falan deyip duruyorsunuz, nikahin yok ki bosansan. Aklimda Muge Anli'nin senin nikahin yok ki sozu yankilaniyor valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekleri bi başkasından duymak nasıl da tokat gibi geliyomusE bosanma falan deyip duruyorsunuz, nikahin yok ki bosansan. Aklimda Muge Anli'nin senin nikahin yok ki sozu yankilaniyor valla.
Aileniz neden resmi nikah olmadan evlendirdi peki sizi? Bir de anneanneyle yaşamayı neden kabul ettiniz, neden eşinizin annesinde yaşamıyor da sizde, kartınızı neden eşinize verdiniz geri vermeyince de neden işten ayrıldınız kartı iptal ettirmek zor değil ki kayboldu der yenisini çıkarırdınız, evden ayrılıp sonra da tüm olanları yutup geri neden döndünüz? Sizin aklınız epey karışmış ve ne istediğinizi ne yapacağınızı cidden bilmiyorsunuz. Bu denli saçmalıklar silsilesini bir arada görmemiştim. Bu evlilikte neden bu kadar pasifsiniz ki? Sanki olan her şey çok normal, söz evden ayrılınca mi arkanızdan konuşulacak. Herkes önce kendi yaptığı saçmalığa baksınnikah için işlemleri baslattim falan dedi bende inandım es dediğim insan sonucda ama yok ailem bunu öğrendiğinde zaten çok kızdı abim nikahını yap falan dedi eşime tamam abi olur abi oyalıyor
Aaa nikahın da mı yok? Çık git yavrucum o evden. Ne yapıyorsunuz siz? Allah aşkına çocuk falan olmadan çık git o evden. Tecrübende varmış tekrar çalışmaya basla. Telinle duvaginla çıkarsin evinden. Yeniden evlenip mutlu olma şansın çok yüksek, çok gençsin. Yazık etme kendinenikah için işlemleri baslattim falan dedi bende inandım es dediğim insan sonucda ama yok ailem bunu öğrendiğinde zaten çok kızdı abim nikahını yap falan dedi eşime tamam abi olur abi oyalıyor
Imam nikahı kadınları mağdur etmek için dedim de yanlış anlaşılma olmasın artık dini nikahı o kadar çok kişi kullanıyor ki zina yapmamak adına bi ara çok kıyılmış o yüzden öyle söyledimArtık resmi nikah kiyilmadan imam nikahı kiyilmiyor diye biliyordum zaten kadin hakları için öncelik resmi nikaha verildi hatta resmi nikah bile yetiyor ama imam nikahı sadece kadınları madur etmek şimdi hiç bir talebiniz olmayacak varsın olmasın boşanır demissin boşan sonra ailenle konuş ya orda kal istemezlerse kuzeninin yanına git ailemin basını öne eğmek istemiyorum demissin madem sen aileni düşünüyorsun onlarda seni düşünmek zorunda ama düşünmüyorsa ben kalkar kuzenimin yanına giderdim iş bulur orda yepyeni hayata başlardım daha 23 yaşındasın yolun yarısı bile değil genceciksin eşim dediğin herif seni kullanıyor seven insanın davranışı değil bu kendine bu yapma biz kadınlar başaramayacağımiz hiç birşey yok biz çok gucluyuz yeterki yolumuz doğru yol olsun rabbim bur kapı kapatıyorsa bir kapı acar inşallah çok mutlu olursun
Artık resmi nikah kiyilmadan imam nikahı kiyilmiyor diye biliyordum zaten kadin hakları için öncelik resmi nikaha verildi hatta resmi nikah bile yetiyor ama imam nikahı sadece kadınları madur etmek şimdi hiç bir talebiniz olmayacak varsın olmasın boşanır demissin boşan sonra ailenle konuş ya orda kal istemezlerse kuzeninin yanına git ailemin basını öne eğmek istemiyorum demissin madem sen aileni düşünüyorsun onlarda seni düşünmek zorunda ama düşünmüyorsa ben kalkar kuzenimin yanına giderdim iş bulur orda yepyeni hayata başlardım daha 23 yaşındasın yolun yarısı bile değil genceciksin eşim dediğin herif seni kullanıyor seven insanın davranışı değil bu kendine bu yapma biz kadınlar başaramayacağımiz hiç birşey yok biz çok gucluyuz yeterki yolumuz doğru yol olsun rabbim bur kapı kapatıyorsa bir kapı acar inşallah çok mutlu olursun
Çok teşekkür ederim
Iyi adam anneanneye temizlik ve yemek yapacak üstüne kendine seks yapacak birini bulmus iste. Durum bu. Böyle adamlarin sevginin ne oldugunu bilmediklerinden o kadar eminim ki. Ailenizde toaf: Kizlari hapis edilmis neyin sabri. 23 yasinda hemde. Allah rizasi icin korunun bari
E daha ne istiyorsunBi kuzenim var ankarada yüksek lisans yapıyor o bana teklif etti gel ev hazır kafani topla çalışırsın sonra falan dedi yaşadığım çevre buna o kadar müsait değil ki hemen adımı çıkaracaklar eminim ailemin başını da eğmek istemiyorum
Tam olarak kac yillik evlisinizNikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
1 yıllık ya babam gitme dedi hakkını yiyemem abim oldurecem kesecem falan diyince benim yüzünden başı belaya girmesin eşi çocuğu var dedim hata ettim
E daha ne istiyorsun
Toplan git yazik ediyorsun kendine annende resmi nikah yapilmamis hala sabret mi diyor
Hele abin evlilik muessesesi onemli ise niye resmi nikah icinde baski yapmamis
Aklima ne geldi tv de abi baba para alirmis ya kadinin kocasindan
Sakin oyle olmasin hem temizlik hem yatak hem yemek ohhh ne ala
Tam olarak kac yillik evlisiniz
Sen evli değilsin ne boşanması.Evli degilsin, evli değilsin . Herşeyden önce bunu idrak et. Ayy ya "boşanmak en istediğim şey" diyorsun. Şaka gibi ya..Nikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
Aileniz sabırlı ol diyormuş ya inanamadım.. Hangi aile evlatlarının mutsuzluğuna karşın sabırlı ol der sorusunun cevabı sizin aileniz olmuş.. Hiç hoşlanmadım.. Ayrıca küçük bir çocukmuşsunuz gibi düşünmeyin.. Daha önce çalışmışsınız tekrar çalışabilirsiniz.. Güçlü olun çekin gidin oradan.. O çirkef insanlarla aileniz istiyor diye yaşamak zorunda değilsiniz.. Siz orayı terk etseniz yine size mecbur kapılarını açacaklar ama diyelim sahip çıkmadılar devletimizin çeşitli kurumları var kadın sağınma evi gibi.. Oraya bi gidersiniz daha kimse sizi arayıp da bulamaz bile.. Zaten çalışıp kendi ayakları üzerinde durabilecek bir kapasiteniz var yine yaparsınız merak etmeyin.. Başta yaptığınız hatalarınız var onları konuşmaya gerek yok çünkü kimse hata yaptı diye mutsuzluğu haketmez..Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 1 yıllık evliyim eşimle birbirimizi cok sevdik evlenmeye karar verdik ne onun ailesi ne.benim ailem istemedi evliliğimizi tabi biz kararliydik eşimin babası vefat ettiği için kaynım görümcem annesi birlikte yasiyo eşim 'de Anneannesiyle yaşıyor ama arada her hangi bi problem yok eşim bana anneannem bu yasa kadar getirdi yanlız vicdanım kabul etmiyor benim için 1 yıl falan dedi ben o cahillikle tamam dedim ve sadece 1 yıllığına anneannesiyle yaşamayı kabul ettim çalışıyordum 7 ay kadar evlendikten sonra çalışmaya devam ettim eşim maaş kartımı almıştı falan bi baktim annesi gile harcama yapmış bi gün iznim var ve onda da yaşlı evi olduğu için hep misafir olurdu bizim hiç özel hayatımız olmadi yani ben harcamayı görünce işten çıktm anneannesi annesi sürekli baskı küçümseme arkamdan konuşma eşime anlatınca da bisey olmaz derdi kayinvalidem bana hakaretler etti aileme hakaretler etti bende durumu aileme anlatınca gelip beni aldılar 1 ay kaldım ama atılmadık iftiralar kalmadı abim bunu kabul etmedi evlisin olmaz git falan bende sevdiğim için tmm dedim geldim tekrar aynı eve ama 2 3 ay sonra ayrılmak sözüyle eşim beni ne ailemle gorusturuyo ne evden çıkmama izin veriyor anneannesi sürekli başımda evde olan biteni kaynanama anlatıyor eşim de sürekli annesiyle yemeklere gidiyolar falan çok bunaldim ne yapacagimi bilmiyom ailemde sabırlı ol diyor
Resmi nikahları da mı yokmuşBu adam seni hiç sevmemişki güzel kardeşim. Kullanıcak birini bulmuş. Seven adam niçin resmi nikah yapmaz? Gitsen önüne durmayacak gözden çıkarmış. Çok gençsin elalem ne deri bırakmazsan da daha kötü günler gelir. Kendi kıymetini bil
Nikâhım yok ki boşanayım sadece imam nikahı var 1 yıldır resmi nikah isteyince de oyalıyor bosanmak en çok istediğim yanlız yanına kar kalacak hersey
Evet var fotoğraflar var flash varYa kizim o zaman ne diye duruyorsun Allah askina. Yinede dava ac bence. Dügün görüntüler var mi?
E kuzenin yanına gideceksin, niye adın çıksın. Bahaneler uydurduğunun farkında mısın?Bi kuzenim var ankarada yüksek lisans yapıyor o bana teklif etti gel ev hazır kafani topla çalışırsın sonra falan dedi yaşadığım çevre buna o kadar müsait değil ki hemen adımı çıkaracaklar eminim ailemin başını da eğmek istemiyorum
Evet var fotoğraflar var flash var
Resmi evlilik yoksa eşinizin 2. evliliği misiniz ?Resmi nikahları da mı yokmuş![]()