• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazdayım

Musmutsuzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
20
5
1
27
Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 1 yıllık evliyim eşimle birbirimizi cok sevdik evlenmeye karar verdik ne onun ailesi ne.benim ailem istemedi evliliğimizi tabi biz kararliydik eşimin babası vefat ettiği için kaynım görümcem annesi birlikte yasiyo eşim 'de Anneannesiyle yaşıyor ama arada her hangi bi problem yok eşim bana anneannem bu yasa kadar getirdi yanlız vicdanım kabul etmiyor benim için 1 yıl falan dedi ben o cahillikle tamam dedim ve sadece 1 yıllığına anneannesiyle yaşamayı kabul ettim çalışıyordum 7 ay kadar evlendikten sonra çalışmaya devam ettim eşim maaş kartımı almıştı falan bi baktim annesi gile harcama yapmış bi gün iznim var ve onda da yaşlı evi olduğu için hep misafir olurdu bizim hiç özel hayatımız olmadi yani ben harcamayı görünce işten çıktm anneannesi annesi sürekli baskı küçümseme arkamdan konuşma eşime anlatınca da bisey olmaz derdi kayinvalidem bana hakaretler etti aileme hakaretler etti bende durumu aileme anlatınca gelip beni aldılar 1 ay kaldım ama atılmadık iftiralar kalmadı abim bunu kabul etmedi evlisin olmaz git falan bende sevdiğim için tmm dedim geldim tekrar aynı eve ama 2 3 ay sonra ayrılmak sözüyle eşim beni ne ailemle gorusturuyo ne evden çıkmama izin veriyor anneannesi sürekli başımda evde olan biteni kaynanama anlatıyor eşim de sürekli annesiyle yemeklere gidiyolar falan çok bunaldim ne yapacagimi bilmiyom ailemde sabırlı ol diyor

Sen sevmişsin de eşin seni gerçekten sevmiş mi ? Bunu bir düşün. Gerçekten seven karısını eve hapsetmez. Vallahi ne akıl vereyim bilemedim ailende sabret diyormuş payına düşen sabretmek sanırım ben sizin bosanmak istediğinizi düşünmedim anlatım seklinizden

Sen sevmişsin de eşin seni gerçekten sevmiş mi ? Bunu bir düşün. Gerçekten seven karısını eve hapsetmez. Vallahi ne akıl vereyim bilemedim ailende sabret diyormuş payına düşen sabretmek sanırım ben sizin bosanmak istediğinizi düşünmedim anlatım seklinizden
Aslinda değiştiğini düşündüm o yüzden geldim ama yaptıklarına ve sözlerini tutmadigini görünce geldiğime çok pişman oldum

Iyi adam anneanneye temizlik ve yemek yapacak üstüne kendine seks yapacak birini bulmus iste. Durum bu. Böyle adamlarin sevginin ne oldugunu bilmediklerinden o kadar eminim ki. Ailenizde toaf: Kizlari hapis edilmis neyin sabri. 23 yasinda hemde. Allah rizasi icin korunun bari

Iyi adam anneanneye temizlik ve yemek yapacak üstüne kendine seks yapacak birini bulmus iste. Durum bu. Böyle adamlarin sevginin ne oldugunu bilmediklerinden o kadar eminim ki. Ailenizde toaf: Kizlari hapis edilmis neyin sabri. 23 yasinda hemde. Allah rizasi icin korunun bari
Kaçmayı düşünüyorum bu şehirden herkesten kendime yeni bi hayat kurmayı çok istiyorum ama o cesaretim yok

Cok denedim ama vermedi kartımı aslında abim ve çevre baskısı olunca açıkçası bende.cahillik edince geldim pişmanlığımi kat kat artirdim
Kartı iptal edip yenisini cikarsaydiniz?
Bence siz adamı sevdiğiniz için her şeye tamam diyorsunuz ama sevilecek bir tarafı yok.
Aileniz sokağa atacak değil ya, dönmek isteseniz kabul ederler. Ama sizin niyetiniz yok.

Kaçmayı düşünüyorum bu şehirden herkesten kendime yeni bi hayat kurmayı çok istiyorum ama o cesaretim yok

Birikimin veya altinin var mi kenarda? Herhangi birsey? Sana birsey söyleyim mi: Ilk adimi attiktan sonra arkasi gelir. Kadin derneklerdende yardim isteyebilirsin

Kartı iptal edip yenisini cikarsaydiniz?
Bence siz adamı sevdiğiniz için her şeye tamam diyorsunuz ama sevilecek bir tarafı yok.
Aileniz sokağa atacak değil ya, dönmek isteseniz kabul ederler. Ama sizin niyetiniz yok.
Yaşadığım çevre buna çok uygun değil maalesef açıkçası babam alkol bağımlısı sınırları olan bi adam anneme defalarca yalvardım gel beraber ikimiz yanlız bi eve cikalim ben de gitmem çalışırım mutlu yaşarız kabul etmedi

Birikimin veya altinin var mi kenarda? Herhangi birsey? Sana birsey söyleyim mi: Ilk adimi attiktan sonra arkasi gelir. Kadin derneklerdende yardim isteyebilirsin
Bi kuzenim var ankarada yüksek lisans yapıyor o bana teklif etti gel ev hazır kafani topla çalışırsın sonra falan dedi yaşadığım çevre buna o kadar müsait değil ki hemen adımı çıkaracaklar eminim ailemin başını da eğmek istemiyorum

Yaşadığım çevre buna çok uygun değil maalesef açıkçası babam alkol bağımlısı sınırları olan bi adam anneme defalarca yalvardım gel beraber ikimiz yanlız bi eve cikalim ben de gitmem çalışırım mutlu yaşarız kabul etmedi
Ee yani? Annem boşanmadi ben de bosanamam mi diyorsunuz?

Gençler bakın örnek alın ailenizin onaylamadığı evlilikler yapmayın

Back