- 3 Ekim 2020
- 20
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi Musmutsuzzz
Merhaba arkadaşlar ben 23 yaşında 1 yıllık evliyim eşimle birbirimizi cok sevdik evlenmeye karar verdik ne onun ailesi ne.benim ailem istemedi evliliğimizi tabi biz kararliydik eşimin babası vefat ettiği için kaynım görümcem annesi birlikte yasiyo eşim 'de Anneannesiyle yaşıyor ama arada her hangi bi problem yok eşim bana anneannem bu yasa kadar getirdi yanlız vicdanım kabul etmiyor benim için 1 yıl falan dedi ben o cahillikle tamam dedim ve sadece 1 yıllığına anneannesiyle yaşamayı kabul ettim çalışıyordum 7 ay kadar evlendikten sonra çalışmaya devam ettim eşim maaş kartımı almıştı falan bi baktim annesi gile harcama yapmış bi gün iznim var ve onda da yaşlı evi olduğu için hep misafir olurdu bizim hiç özel hayatımız olmadi yani ben harcamayı görünce işten çıktm anneannesi annesi sürekli baskı küçümseme arkamdan konuşma eşime anlatınca da bisey olmaz derdi kayinvalidem bana hakaretler etti aileme hakaretler etti bende durumu aileme anlatınca gelip beni aldılar 1 ay kaldım ama atılmadık iftiralar kalmadı abim bunu kabul etmedi evlisin olmaz git falan bende sevdiğim için tmm dedim geldim tekrar aynı eve ama 2 3 ay sonra ayrılmak sözüyle eşim beni ne ailemle gorusturuyo ne evden çıkmama izin veriyor anneannesi sürekli başımda evde olan biteni kaynanama anlatıyor eşim de sürekli annesiyle yemeklere gidiyolar falan çok bunaldim ne yapacagimi bilmiyom ailemde sabırlı ol diyor