Evet karar vermek kolay değil. Yılların verdiği alışkanlık söz konusu, insan emeklerine kıyamıyor. Ama ömrünün geri kalanını düşününce hayatınızdan giden 6-7 senenin çokta bir önemi yok bence. Acı ve ciddi bir hayat tecrübesi olarak görüyorum ben.
Ki ben de 6 senelik flörtten sonra evlenmiştim. Şuan geriye dönüp baktığımda ömrümün geri kalanını kazandım diyorum, 6 sene ne ki.. üzerimden koca bir yük kalktı boşanma kararını aldıktan sonra.
Hazmedilebilecek bir durum değilki

sizi dünyaya getirmiş, yedirip içirmiş, giydirmiş, bu yaşa getirmiş insanlardan yani AİLEnizden bahsediyoruz. Eşiniz için nasıl kıymetli ise ailesi, sizin için de kendi aileniz kıymetli. Evlenince sizin göreviniz bitti, ben artık eşimin ailesini aile bileceğim, siz olmayacaksınız hayatımda demek hangi vicdana sığar? Öyleyse eşinizde kendi ailesine sınır koysun, senede 1 gelsin onun ailesi de. O da silsin ailesini? Olur mu hiç?
Diyorum ya zihniyet kötü olduğu için ben değişeceğine ihtimal vermiyorum. Ancak seneler geçer, sizden giden gider, yıpranırsınız yorulursunuz ve mücadele etmekten vazgeçip alışırsınız bu duruma. İşte o zaman değişmiş gibi düşünebilirsiniz.
Harcamayın ömrünüzü. Şu hayata 1 kere geliyoruz. Mutsuz olmak için çok kısa inanın.