çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Senin oyle demen yani nasil aile demen agrina gtmis belli..ole mii deyip cikip gtseydin sende korkutsaydin bi

Gelirlerse kesinlikle hizmet etme. Cay mi istiyolar kendileri koysun yemek mi istiyolar kendileri pisirsin bulasiklari toplasinlar. Dolaptan et falan almalarina izin verme. Ayy simdi cozulur bu yarim kilo 4 kisiye yetmez bi kosu 1 kilo et alinda gelin de. dinsizin hakkindan imansiz gelir. Gelir gelmezde sizdeki ne yuzmus ozur dilemeye değil otele gelmissiniz de

Yok canlarim ben zaten ailemin yanına gidiyorum boşanma davasını acicam dedi bende buyur aç dedim

Bütün mesajları okudum Can'ım,babanızın sözlerine annenizin desteğine gözlerim doldu,rabbim yardımcınız olsun
Bunu marifet diye söylemiyorum ama benim eşim ben ablasını istemiyorum diye eve davet etmez huzurumuz kaçıcana gelmesin der

Işte allah herkese anlayisli es nasip etmiyor ne yapalım. Beraber yiyecek ekmegimiz bu kadarmış bişey diyemiorum ama
Oğlumu gostermicem bunda kararliyim.
Icra yoluyla dahi göremez !

bu kadar basit bir tartışmadan size bunları yaşatıyorsa bu evlilik çoktan bitmiş iyiki aldırmışsınız biletinizi hakkınızda hayırlısı neyse o olsun çok üzüldüm yaşadıklarınıza...

Amin canım. Hayirlisi bu olduğuna inanıyorum. Benimde çilem çekeceğim derdim bugün bitmiş inş. Tevekkuldeydim Rabbimden gelen bi sebebe ihtiyacim varmış ki bugün bunu yaşadım. .

böyle insanlara kocam dediğiniz için ezik haldesiniz.

Üslubunu duzeltirsen sevincem ezik miyim değil miyim fazlasiyla anlarsınız o zaman
puhahaha ay gece gece gülme geldi. kuzum sana gerizekalı diyen kocana bön bön baktında geldin bana üstünlükmü taslıyosun:) yazık acıdım sanap

Konuyu tam okumadan atlama istersen hı
okudum canım okudum kocan lafı koymuş sende rahatlamak için buraya yazmışın. tamam hayatım sen herşeyden değerlisin diyen bir kocan yok işte:) hadi git kocana cırla aman dur gitme ilkinde gerizekalı demiş şimdi başka bişey der:) benim kocam bana gerizekalı dese onu evden atarım ya ne durucam yanında gurursuz gurursuz

Senin felcin diline mi vurdu git egzersiz yap hadi yavrum. Hadi naş

Ben senin yerinde olsam eşime gerizekalı sensin çünkü sen gerizekalı olmasan beni anlardın ben o kızla konuşmuyorum falan filan diye bisürü laf söyler sonra küser odama gider ağlardım sanırım

Yani eşinizin lafları hoş değil. Bence sizde de bişeyler var ya. Diyelim özür dilemedi ama belki arayı bu şekilde ısıtmak istemiştir eşinizin kuzeni. Sizi arasa belki kabul etmeyecektiniz. Ben şahsen küslüklerin uzatılması taraftarı değilimdir. Sanırım siz eşinize çok söylendiniz öyle kısa bir söylenme değilmiş gibi geldi bana. Eşiniz sizden özür dilemeli tabi ki.

Işte allah herkese anlayisli es nasip etmiyor ne yapalım. Beraber yiyecek ekmegimiz bu kadarmış bişey diyemiorum ama
Oğlumu gostermicem bunda kararliyim.
Icra yoluyla dahi göremez !
Bu konuda size bişey diyemicem biz kadınlar zamanla yumuşarız,eminim sizde evladınız Mutlu olsun diye izin verirsiniz :) iyi yolculuklar.....

Ben senin yerinde olsam eşime gerizekalı sensin çünkü sen gerizekalı olmasan beni anlardın ben o kızla konuşmuyorum falan filan diye bisürü laf söyler sonra küser odama gider ağlardım sanırım

Bende boşaniyorum işte. Çık git dedi gidiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…