kocanızın dedıgını onaylamıyorum asla
Fakat mevzu neydı belkıde barısmak ıstıyorlar ?
aranızda ne geçerse geçsin .. babanı arayıp gel al demesi kadar şerefsizce olamaz.. büyük konuşmak istemiyorum ama.. neyse hakkında hayırlısı olsun insallah köpekler gibi pişman olur ...
öyle deme canım .. belkide bu zamana kadar gereken tepkiyi vermediğin için tepene çıktı.. heni derler ya bi cinnet herşeyi çözer diye.. sen git babana eşine de gidiyorum de.. eşinede babamı araman çok terbiyesizce kaç yaşında ki insanları bu işe karıştırma de.. sonra ne ara ne sor bakalım ne olucak görelim..Geçti bor un pazarı canım..
Belki özur dikeyecektir ya da buzlari eritmek için geliyordur hemen kizmasaydin kendi kendine. Illa ozur dilemeye geliyorum demeyebilir. Yalniz eşinin lafları ağır olmuş bakalim o nasıl Özür dileyecek
öyle deme canım .. belkide bu zamana kadar gereken tepkiyi vermediğin için tepene çıktı.. heni derler ya bi cinnet herşeyi çözer diye.. sen git babana eşine de gidiyorum de.. eşinede babamı araman çok terbiyesizce kaç yaşında ki insanları bu işe karıştırma de.. sonra ne ara ne sor bakalım ne olucak görelim..
Öyle de olması lazim zaten cidden ağır konuşmuş artık hayırlısıÖzür dilenecek bi ortam kalmadı canım
eyvah eyvah gerçekten ağır cümleler.. hakkında hayırlısı o zaman canım buraya yazmayı unutma haberdar et bizi gelişmelerden... bu gece mi uçağın.. biliyomu bu gece gidiceğini...Yok tatlım yok bu olay patlama noktamız olmuş bizim. Zaten davayı açacağını kendisi söyledi. Seninle evleneceğime keşke eski sevgilimle evlenseydim bile demisligi var. Dedim ya bazı adamlara gerçekten namuslu yaramaz diye
eyvah eyvah gerçekten ağır cümleler.. hakkında hayırlısı o zaman canım buraya yazmayı unutma haberdar et bizi gelişmelerden... bu gece mi uçağın.. biliyomu bu gece gidiceğini...
Otursun bir basina da akli basina gelsin canimEvet haklı olduğum bir çok konuyu burda sıralasam ne sayfa yeter ne zaman. Böyle olmasi gerekiyordu zaten her kavganın sonu bosarim ! Di oldu da işte bosuyorda. Ama keşke ben de yaşadığım şeylere katlanmayip yıllar önce tek celsede bosansaydim diyorum. Akıllı adammis kullandı bekarlık borçlarını kapattirdi tam düze çıktı hakaretler başladı. Işte geldim sonuna uzulmuyorum ama. Oğlumun yüzünü geçin tirnagini göremez artık
Otursun bir basina da akli basina gelsin canim
Hic uzulme zaten ne kaybettin ki uzuleceksin,ne hali varsa gorsun otursun amca kiziyla
Bu evliliği bu hale ben getirmisim ailesine hakaret etmişim misafirleri daha gelmeden evden kovmusum. Bittiyse senin yüzünden bunu da bil yazmış bana cildiricam ha
Evden çıkıp havaalanında beklemenizi öneririm. Size zarar vermesin sonra?Bu evliliği bu hale ben getirmisim ailesine hakaret etmişim misafirleri daha gelmeden evden kovmusum. Bittiyse senin yüzünden bunu da bil yazmış bana cildiricam ha
Hakkınızda hayırlısı olsunEvet ben aramadim bugüne kadar da ailemi dahil etmedim ama biseylerin ters gittiğini anliyorlardi. Babam da zamanında yaptıklarının vicdan azabini yaşıyordu zaten bu evliliği onun yüzünden yaptığımı düşünüyordu. Ama destek çıkmasını bende beklemiyordum. Özellikle annem babama demiş kızı buraya getirmezsen yemin ederim seni bosarim diye. Annende bende istiyoruz seni ve torunumuzu dedi. 1 2 ay geçsin biraz toparlan sonra kendi evini de tutarım benlede yaşamak istersen sonuna kadar destekcinim dedi. Ailemin bu tutumuna çok sevindim ne yalan soyleyim.
bide gezmeye geliyorlar iyiymiş ..
ben olsam eşinizin dediği gibi çıkar giderdim onlar ne zaman dönecekse de döner evime gelirdim.. eşin ağırlasın madem ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?