çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kocanızın dedıgını onaylamıyorum asla
Fakat mevzu neydı belkıde barısmak ıstıyorlar ?

İstanbulu gezmeye geliyorlarmış konu sahibinin evinde de otel gibi kullanmak için gelmek istiyorlarmış

aranızda ne geçerse geçsin .. babanı arayıp gel al demesi kadar şerefsizce olamaz.. büyük konuşmak istemiyorum ama.. neyse hakkında hayırlısı olsun insallah köpekler gibi pişman olur ...

Çok iyi insanlarsiniz. . Icimizde elbet vardır daha kotulerini yasayan. Inşallah kim cikmazin icjndeyse Rabbim onunda elinden tutsun. Hiç bir yuva isterim ki bozulmasın saygı olmayınca olmuyor. Sevginin getirdiği saygı vardı bizde. Sevgi bitince de saygı da otomatikman bitti.

aranızda ne geçerse geçsin .. babanı arayıp gel al demesi kadar şerefsizce olamaz.. büyük konuşmak istemiyorum ama.. neyse hakkında hayırlısı olsun insallah köpekler gibi pişman olur ...

Geçti bor un pazarı canım..

Belki özur dikeyecektir ya da buzlari eritmek için geliyordur hemen kizmasaydin kendi kendine. Illa ozur dilemeye geliyorum demeyebilir. Yalniz eşinin lafları ağır olmuş bakalim o nasıl Özür dileyecek

Geçti bor un pazarı canım..
öyle deme canım .. belkide bu zamana kadar gereken tepkiyi vermediğin için tepene çıktı.. heni derler ya bi cinnet herşeyi çözer diye.. sen git babana eşine de gidiyorum de.. eşinede babamı araman çok terbiyesizce kaç yaşında ki insanları bu işe karıştırma de.. sonra ne ara ne sor bakalım ne olucak görelim..

Belki özur dikeyecektir ya da buzlari eritmek için geliyordur hemen kizmasaydin kendi kendine. Illa ozur dilemeye geliyorum demeyebilir. Yalniz eşinin lafları ağır olmuş bakalim o nasıl Özür dileyecek

Özür dilenecek bi ortam kalmadı canım

Yok tatlım yok bu olay patlama noktamız olmuş bizim. Zaten davayı açacağını kendisi söyledi. Seninle evleneceğime keşke eski sevgilimle evlenseydim bile demisligi var. Dedim ya bazı adamlara gerçekten namuslu yaramaz diye

eyvah eyvah gerçekten ağır cümleler.. hakkında hayırlısı o zaman canım buraya yazmayı unutma haberdar et bizi gelişmelerden... bu gece mi uçağın.. biliyomu bu gece gidiceğini...

eyvah eyvah gerçekten ağır cümleler.. hakkında hayırlısı o zaman canım buraya yazmayı unutma haberdar et bizi gelişmelerden... bu gece mi uçağın.. biliyomu bu gece gidiceğini...

Evet bu gece uçağım.. biliyo canım. Tabiki yazarım neden yazmayayim

Otursun bir basina da akli basina gelsin canim
Hic uzulme zaten ne kaybettin ki uzuleceksin,ne hali varsa gorsun otursun amca kiziyla

Bence gelen misafirlere kırgınlığını kibarca dile getir.
Belki özür dilerler o konuda kapanır.
Eşine gelince tüm sayfaları okumadım ama arada kalmış kimseye bir şey diyemeyen biri gibi.
Sana tabi böyle saygısız davranmamalıydı.

Bu evliliği bu hale ben getirmisim ailesine hakaret etmişim misafirleri daha gelmeden evden kovmusum. Bittiyse senin yüzünden bunu da bil yazmış bana cildiricam ha

Ego bu demek değil ki! Gelsinler hiçbirşey yapma. Sadece çay ver. Oturup oturup gitsinler

Bu evliliği bu hale ben getirmisim ailesine hakaret etmişim misafirleri daha gelmeden evden kovmusum. Bittiyse senin yüzünden bunu da bil yazmış bana cildiricam ha

sen küs olduğun,sizin evi otel gibi kullanmak isteyen sözde akrabalari istemiyorsun diye kabahatlisin, ama o hayat arkadaşını, kendisinin olduğu kadar sizin de hakkınız olan o evden sizi kovabiliyor git babanın evine diye ,utanamdan birde kendini haklı görüyor ,utanmaz adam!

Evden çıkıp havaalanında beklemenizi öneririm. Size zarar vermesin sonra?

Hakkınızda hayırlısı olsun

bide gezmeye geliyorlar iyiymiş ..
ben olsam eşinizin dediği gibi çıkar giderdim onlar ne zaman dönecekse de döner evime gelirdim.. eşin ağırlasın madem ..

Aynen boyle yapardim alir biletimi anneme gezmeye giderdim agirlasin bedavaci misafirlerini terbiyesiz insan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…