Haklısın cnm o tür insanlarda utanma kapasitesi olmaz olsaydı tartışmaniza rağmen çıkıp evinize gelmezdi madem ki geliyorlar sende insanlığını göster cnm belki bu insanlığı gördükten sonra o kapasite oluşurUtanma kapasiteleri yok ki
Al benden de o kadarçıkıp gitmek lazım
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canimHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada paylaşmak ve konuşmak içimi rahatlattıniz. Takribi yarım saat önce babamı aramış ve kendisi anlatmış kızın misafirlerimi red etti ya göndereyim ya da gel al demiş. Tam diyologlarini bilmiyorum ama babam sadece monolog bi konuşma yaptı bana dedi. Eğer gerçekten bu sebeple seni benim evime gonderiyorsa derhal biletini alıyorum ne olursa olsun haklı olduğuna canı gönülden inanıyorum dedi. Eğer biletimi al baba dersen alcam dedi bende zaten bütün yasanmisliklarimi göz önünde bulundurarak al dedim ve gece 1 de ucagim var. Şimdi oğlumu ve kendi esyalarimi hazırlıyorum. Kırgın yada kızgınlıkla gitmiyorum bu evden hatta çok bile kaldım diye kendime kızıyorum hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum dualarinizi eksik etmeyin toparlanmak ve eski guluslerimi daha sağlam yere basmak adına bitiriyorum bu evliliği. Beyefendimize gelince anlaşmalı boşanma taraftari hakkım ne varsa vermekte ısrarlı. Bugüne kadar boşanmaya yanasmayan bi insan bugün tek celsede bitmesi taraftari. Umarım iyi bi hayat beni bekler. Sizleri seviyorum
Kocaya bakkkkk ya !!!!Edepsiz bir de babanızı arayıp sizi şikayet mi etmiş
Tüh yazıklar olsun.
Ne barismasi yavrum konu sahibinin son yorumuna bak.kocanızın dedıgını onaylamıyorum asla
Fakat mevzu neydı belkıde barısmak ıstıyorlar ?
Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim
Ama bence dogru karar verdin
Ne olursa olsun hakaret ve evden kovma var isin icinde kaldi ki en dogal hakkin kus oldugun amca kizinin neden geldigini sorgulamak
utanmadan babanımı aramış... yuhhhh terbiyesiz utanmaz...Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada paylaşmak ve konuşmak içimi rahatlattıniz. Takribi yarım saat önce babamı aramış ve kendisi anlatmış kızın misafirlerimi red etti ya göndereyim ya da gel al demiş. Tam diyologlarini bilmiyorum ama babam sadece monolog bi konuşma yaptı bana dedi. Eğer gerçekten bu sebeple seni benim evime gonderiyorsa derhal biletini alıyorum ne olursa olsun haklı olduğuna canı gönülden inanıyorum dedi. Eğer biletimi al baba dersen alcam dedi bende zaten bütün yasanmisliklarimi göz önünde bulundurarak al dedim ve gece 1 de ucagim var. Şimdi oğlumu ve kendi esyalarimi hazırlıyorum. Kırgın yada kızgınlıkla gitmiyorum bu evden hatta çok bile kaldım diye kendime kızıyorum hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum dualarinizi eksik etmeyin toparlanmak ve eski guluslerimi daha sağlam yere basmak adına bitiriyorum bu evliliği. Beyefendimize gelince anlaşmalı boşanma taraftari hakkım ne varsa vermekte ısrarlı. Bugüne kadar boşanmaya yanasmayan bi insan bugün tek celsede bitmesi taraftari. Umarım iyi bi hayat beni bekler. Sizleri seviyorum
Amin canim Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin.Allah. Mutluluğunu daim etsin tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?