çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sonuç ne olursa olsun çık git demesini gerektiren bir olay yok ki ortada bunu diyorsa yapabildiğinizi görmesi lazım ki bundan sonraki laflarına dikkat etsin

Akrabaları gelsin sitemi evlenmiş seninle ? Sende çıkıp gitseydin bakalım o Zaman ne yapacak beyefendi

bütün sayfaları okudum ve çok üzüldüm
eşiniz polis ya da asker anladığım kadarıyla
eşinizin ve akrabalarının psikolojik anlamda sorunları var anlaşılan
inanın sizi çok iyi anlıyorum ve birebir olmasa bile benzer şeyler yaşıyorum.
ben de psikiyatrik tedavi görüyorum ama inanın insan nerede duracağını iyi bilmeli
eşiniz çok saygısız
hem sizi tehdit ediyor,hem aşağılıyor, psikolojik şiddet uyguluyor resmen
inşallah çok güçlü durursunuz ve hakkınızda hayırısı ne ise daha fazla yıpranmadan yaşarsınız
size ne evden çıkın gidin diyebilirim ne de sizi hiç yerine koyan kuzenlere hizmet edin diyebilirim
inanın sizin yerinizde olsaydım ne yapardım diye düşünüyorum ama bi karar veremedim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Burada paylaşmak ve konuşmak içimi rahatlattıniz. Takribi yarım saat önce babamı aramış ve kendisi anlatmış kızın misafirlerimi red etti ya göndereyim ya da gel al demiş. Tam diyologlarini bilmiyorum ama babam sadece monolog bi konuşma yaptı bana dedi. Eğer gerçekten bu sebeple seni benim evime gonderiyorsa derhal biletini alıyorum ne olursa olsun haklı olduğuna canı gönülden inanıyorum dedi. Eğer biletimi al baba dersen alcam dedi bende zaten bütün yasanmisliklarimi göz önünde bulundurarak al dedim ve gece 1 de ucagim var. Şimdi oğlumu ve kendi esyalarimi hazırlıyorum. Kırgın yada kızgınlıkla gitmiyorum bu evden hatta çok bile kaldım diye kendime kızıyorum hakkımda hayırlısı olmasını diliyorum dualarinizi eksik etmeyin toparlanmak ve eski guluslerimi daha sağlam yere basmak adına bitiriyorum bu evliliği. Beyefendimize gelince anlaşmalı boşanma taraftari hakkım ne varsa vermekte ısrarlı. Bugüne kadar boşanmaya yanasmayan bi insan bugün tek celsede bitmesi taraftari. Umarım iyi bi hayat beni bekler. Sizleri seviyorum

Cnm çok üzüldüm ya böyle birşey için evlilik bitirilir mı yazık çocuğunuz da var fevri hareketlerde bulunma evini bırakma derim tamam eşin hatalı ama mutlaka anlar hatasını yine de rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin

Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim
Ama bence dogru karar verdin
Ne olursa olsun hakaret ve evden kovma var isin icinde kaldi ki en dogal hakkin kus oldugun amca kizinin neden geldigini sorgulamak

Gidiyorsun demek. Seni bu konuda bu hale getiren kocana ne diyeyim bilmiyorum.

Babana da bravo. Ne guzel arkanda olmus. Git. Cekme bu adami.

kocanızın dedıgını onaylamıyorum asla
Fakat mevzu neydı belkıde barısmak ıstıyorlar ?

Hakkinda hayirlisi ne ise o olsun canim
Ama bence dogru karar verdin
Ne olursa olsun hakaret ve evden kovma var isin icinde kaldi ki en dogal hakkin kus oldugun amca kizinin neden geldigini sorgulamak

Evet haklı olduğum bir çok konuyu burda sıralasam ne sayfa yeter ne zaman. Böyle olmasi gerekiyordu zaten her kavganın sonu bosarim ! Di oldu da işte bosuyorda. Ama keşke ben de yaşadığım şeylere katlanmayip yıllar önce tek celsede bosansaydim diyorum. Akıllı adammis kullandı bekarlık borçlarını kapattirdi tam düze çıktı hakaretler başladı. Işte geldim sonuna uzulmuyorum ama. Oğlumun yüzünü geçin tirnagini göremez artık

utanmadan babanımı aramış... yuhhhh terbiyesiz utanmaz...

Evet ben aramadim bugüne kadar da ailemi dahil etmedim ama biseylerin ters gittiğini anliyorlardi. Babam da zamanında yaptıklarının vicdan azabini yaşıyordu zaten bu evliliği onun yüzünden yaptığımı düşünüyordu. Ama destek çıkmasını bende beklemiyordum. Özellikle annem babama demiş kızı buraya getirmezsen yemin ederim seni bosarim diye. Annende bende istiyoruz seni ve torunumuzu dedi. 1 2 ay geçsin biraz toparlan sonra kendi evini de tutarım benlede yaşamak istersen sonuna kadar destekcinim dedi. Ailemin bu tutumuna çok sevindim ne yalan soyleyim.

Allah. Mutluluğunu daim etsin tatlım
Amin canim Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin.
Her evde kavga olur ,olmuyosa bi sıkınti vardir. Uslup bilmek gerek , en ufak seylerde kufur ,kovma cok alcakca. Bir omur aile olmak icin evet diyoruz ama erkekler evliligi cocuk oyuncagi saniyor

"Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını? Mevlana sözü ile cevap vereyim cnaım hiç üzülme hakkında hayırlısı olsun.İnşallah bundan sonra iyi bir hayatın olur ve evladınla beraber musmutlu günlerin olur canım bol şans diliyorum sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…