Bura benim evim, boşanma niyetin cidden varsa sen defolacaksın
cümlesi dermanınız olabilir.
Normalde hiç sevmem ama belki kendinizi toparlamak adına kişisel gelişim kitapları gaz verebilir,bir deneyin isterseniz.çünkü ozguvenimi kaybettim kendime olan saygimi kaybettim. Hayatın üstesinden gelememe korkum var. Geçen de yazdım burda bi konuya boşanan kadınların cesaretine bile imreniYorum. Cıvıl cıvıl bi insandim ben ya hep gulerdim guldururdum. Bu evlolikle ben kendimi de kaybettim
Normalde hiç sevmem ama belki kendinizi toparlamak adına kişisel gelişim kitapları gaz verebilir,bir deneyin isterseniz.
yapmak istediği zaten sizi güçsüzleştirerek elde tutmaktı bence ve bunu başarmış gibi duruyor. sizin yerinizde olsam evden kısa süreliğine ayrılır sonra o gelip alana kadar da geri dönmezdim. sonuçta seviyorsunuz bu adamı gibi algıladım ben.
Eskisi kadar değil
olsun yine de bir yuvayı kurmak zor yıkmak kolay derim. hele ki başka insanlar yüzünden tartışmışsınız. ama sizin başka sıkıntılarınız da varmış o konuları da konuşarak aşmanız lazım. onunla konuşurken ''ben dili''ni kullanırsanız zamanla başaracaksınız bence.
boşver değmez okadar büyütmeye eşinle tatlı dilden konuş ona ayarı ver önce bak böyle böyle oldu şimdi geliyolar utanmadan falan gb.bu arada kv.sizinle aynı şehirdemi oturuyo?Yok benim hatam haklısınız. Şimdi babamı arasam olay büyüdükçe buyucek ve öyle bi yapısı varki esimjn. Haklisindir ama sonra dönüp kendine sorarsin lan hakketten boylemiydi diye.
Buradaki konular ve diyologlari okudukca esime daha bi aşik oluyorum daha bi mutlu oluyorum..
Allah yardimcisi olsu bu kadinlarin. Hepsinin agzinda bosanalim, git ,defol ve kufur kiyamet. Evlenmeyin ozaman ya bu ne psikolojik bozukluktur
boşver değmez okadar büyütmeye eşinle tatlı dilden konuş ona ayarı ver önce bak böyle böyle oldu şimdi geliyolar utanmadan falan gb.bu arada kv.sizinle aynı şehirdemi oturuyo?
Iyi olduğunda iyi hatta şaşırıyorum bile. Ama dengesi bi dönünce vay halime. Sanırım icimdeki asıl psikopati merak ediyo
Cnm bence geldiklerinde en güzel şekilde ağırla ağırla ki hepsi utansın en başta eşin boşver tartıştığın insanlar olarak değil de Allah misafiri diye düşün o şekilde misafirperverliğini göster...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?