çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bura benim evim, boşanma niyetin cidden varsa sen defolacaksın

cümlesi dermanınız olabilir.

Sorun da tam orda dedim bırak olmuyo hayatı zindan ettn bana senden tek iyi bişey varsa o da evladım. Ama bana hep dediği ben yanarsam seni de yakarım tek kursun herseyi kökten çözer diyo

Normalde hiç sevmem ama belki kendinizi toparlamak adına kişisel gelişim kitapları gaz verebilir,bir deneyin isterseniz.

Eşiniz çok mu ileri zekalı size gerizekalı diyor.

esiniz hakli degil ama siz de konuyu uzatmissiniz sanki

Lojmanda oturuyorum ben. Hergün aileler görüyorum beraberler geziyorlar babalar cocuklarla ilgili akşam direk eve gelen bi eş. Kahkaha sesleri içilen caylarin kaşık sesleri. Biz ise oglumla evde baba gelir mi diye bekliyoruz

yapmak istediği zaten sizi güçsüzleştirerek elde tutmaktı bence ve bunu başarmış gibi duruyor. sizin yerinizde olsam evden kısa süreliğine ayrılır sonra o gelip alana kadar da geri dönmezdim. sonuçta seviyorsunuz bu adamı gibi algıladım ben.

Eskisi kadar değil

Eskisi kadar değil

olsun yine de bir yuvayı kurmak zor yıkmak kolay derim. hele ki başka insanlar yüzünden tartışmışsınız. ama sizin başka sıkıntılarınız da varmış o konuları da konuşarak aşmanız lazım. onunla konuşurken ''ben dili''ni kullanırsanız zamanla başaracaksınız bence.

Iyi olduğunda iyi hatta şaşırıyorum bile. Ama dengesi bi dönünce vay halime. Sanırım icimdeki asıl psikopati merak ediyo

Yok benim hatam haklısınız. Şimdi babamı arasam olay büyüdükçe buyucek ve öyle bi yapısı varki esimjn. Haklisindir ama sonra dönüp kendine sorarsin lan hakketten boylemiydi diye.
boşver değmez okadar büyütmeye eşinle tatlı dilden konuş ona ayarı ver önce bak böyle böyle oldu şimdi geliyolar utanmadan falan gb.bu arada kv.sizinle aynı şehirdemi oturuyo?

Buradaki konular ve diyologlari okudukca esime daha bi aşik oluyorum daha bi mutlu oluyorum..
Allah yardimcisi olsu bu kadinlarin. Hepsinin agzinda bosanalim, git ,defol ve kufur kiyamet. Evlenmeyin ozaman ya bu ne psikolojik bozukluktur

Buradaki konular ve diyologlari okudukca esime daha bi aşik oluyorum daha bi mutlu oluyorum..
Allah yardimcisi olsu bu kadinlarin. Hepsinin agzinda bosanalim, git ,defol ve kufur kiyamet. Evlenmeyin ozaman ya bu ne psikolojik bozukluktur

Allah. Mutluluğunu daim etsin tatlım

boşver değmez okadar büyütmeye eşinle tatlı dilden konuş ona ayarı ver önce bak böyle böyle oldu şimdi geliyolar utanmadan falan gb.bu arada kv.sizinle aynı şehirdemi oturuyo?

Yok farklı sehirlerdeyiz

Bugün kocası tarafından abuk sebeplerle evden kovulma hadisesi içeren 2. konu.
2 defa evlenmiş biri olarak bunu yaşayan kadınlara verebileceğim tek tavsiye;ya gerçekten gidin ya da evli kaldığınız müddetçe o adama asla güvenmeyin. Arkanızı dönmeyin. Döndüğünüz an arkanızdan her türlü ahlaksızlığı yapabilecek kişiliktedirler.
Benim için benamustur bu kadar net söylüyorum.

hemen hemen tüm sayfayı okudum. ben senin yerinde olsam amcanlara gitmezdim. yarın sana gelecek olanlarıda en iyi şekilde ağırlardım özellikle. ama bu gece eşinle konuşma hazırlık yap yarın için.. için kan ağlasa da yap.. ne hissettiğini anlıyorum.. varsın onlar utansın.. sen gelene kapını kapama..
gayet soğuk kanlı ol misafirlerin yanında. misafirler gidince de al eşini karşına.. ben bu kadar şey yaşandıktan sonra bize misafirliğe gelmelerine çok şaşırdım beni bile aramadılar diye sakin başla konuya..ve bence eşine net bir şekilde eğer bana bi daha hakaret edersen çık git dersen beni burada asla bulamazsın de.. ama net ol.. ve eğer bidaha böyle bir kelime çıkarsa ağzında gerçekten git.

Seni küçümsemiş ama kendi cokmu ise yarıyomus o evde acaba. Bi koca karısının arkasında durmayacaksa ne işe yarar

Cnm bence geldiklerinde en güzel şekilde ağırla ağırla ki hepsi utansın en başta eşin boşver tartıştığın insanlar olarak değil de Allah misafiri diye düşün o şekilde misafirperverliğini göster...

Utanma kapasiteleri yok ki

Reactions: Amy
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…