• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çık git...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır degismicekti. Ama hani bu evde bende yaşıyorum ya. Benim sorumlulugum da ya misafir falan. O yüzden bi onumden gecselerdi iyiydi. Hem yok sayıp bide bu kadar yuklenmeseydi. Ya da en azından arayıp hayatım ya annem aradı biliyorum kavgalisiniz ama büyüklük sende kalsın benim hatrima idare et deseydi. Belki eşim için susardim. Ama eşim de ayı karşı taraf da ayı ben napayım

Gündüz gezip akşam kalmaya mı size gelecekler yoksa gündüzden mi gelecekler?

Ben sizin yerinizde olsam gündüz alışveriş merkezine giderdim, akşam kapanan kadar orada vakit geçirirdim. Sonra da evime döner, direkt yatak odama gider, yatardım.

Gündüz gezip akşam kalmaya mı size gelecekler yoksa gündüzden mi gelecekler?

Ben sizin yerinizde olsam gündüz alışveriş merkezine giderdim, akşam kapanan kadar orada vakit geçirirdim. Sonra da evime döner, direkt yatak odama gider, yatardım.

Yok yarın kahvaltıya geleceklermis sonra gezmeye akşam da bize. Nasıl olsa bi hizmetçi var anasını satayım ya nasıl insan bunlar nerden düştüm içlerine

Yok yarın kahvaltıya geleceklermis sonra gezmeye akşam da bize. Nasıl olsa bi hizmetçi var anasını satayım ya nasıl insan bunlar nerden düştüm içlerine

O zaman ciddi ciddi çıkın gidin evden
Sabah eşiniz ve kayınvalideniz hazırlasın kahvaltıyı

Siz evde olmayın.

• Beğen
Reactions: anu
Kusura bakmayin ama böyle erkekler ailelerinden aalması gereken terbiyesi biraz eksik alıyorlar galiba. Sadece eşinin annesi olduğu için değil büyüğü oldugu için bile annenize böyle davranmamaliydi. Çalışıyor musunuz ev hanımı misiniz
Işte lafa gelince benim ailemi beğenmez. . Benim Annem daha evleneli 3 4 kez anca geldi o da zaruri oldukça. Niye gelmiyor çünkü eşimi biliyor. Elinden kumandalari aldı yaptığı yemeklere burun kivirdi vs vs

Kusura bakmayin ama böyle erkekler ailelerinden aalması gereken terbiyesi biraz eksik alıyorlar galiba. Sadece eşinin annesi olduğu için değil büyüğü oldugu için bile annenize böyle davranmamaliydi. Çalışıyor musunuz ev hanımı misiniz
Çalıştım uzun yıllar boyunca destek oldum borcu harcı kapattık şimdi oglumla ilgilenmek için istifa ettm. Ben hatayi burda yaptım zaten.

• Beğen
Reactions: Amy
Geçen gün açtığınız konuda da eşim tartışmayı boşanmaya kadar getirdi demiştiniz. Çık git, boşanalım vs. saygı desek hiç yok. Karşı taraf resmen otel niyetine geliyor adım atmak istese düğününe özellikle çağırırdı. Eşiniz sizi onun sülalesine hizmet edecek biri olarak mı görüyormuş.

Bana bi mecburiyeti kalmadı anlayacaginiz zaten yıllardır destek çıkan bi salak vardı. Ama rahat geciniriz artık coxugum benim sevgimle büyüsün dedim. Bizimki borcsuz harcsiz olunca Toto kalktı tabi. Evdeki kadın hizmetciden farklı gelmedi

oooo resmen otel niyetine kullanacaklar yani
Sizin yerinizde olsam onlar geldiği zaman evde olmam

Geçen gün açtığınız konuda da eşim tartışmayı boşanmaya kadar getirdi demiştiniz. Çık git, boşanalım vs. saygı desek hiç yok. Karşı taraf resmen otel niyetine geliyor adım atmak istese düğününe özellikle çağırırdı. Eşiniz sizi onun sülalesine hizmet edecek biri olarak mı görüyormuş.

Evet en ufak bişeyi boşanmaya getiriyor sinirlense bana patlıyor günlerce bana küs kalıp yatakları ayırıyor. Iyi tamam gidiyorum diyince kafasına silah dalıyor. Bigün bi cinnet getirip ben sikcm kafasına o olacak. Bazı adamlara namuslu kadın yaramıyor biliyomusunuz

Madem çalışmihorsunuz çocuğunuzu da alıp ailenizi ziyarete gidebilirsiniz. Onlara da önceden planlamistim biletini de almıştım iptal edemezdim deyin. İnsanlara neler yaptırıyor böyleleri ya

Madem çalışmihorsunuz çocuğunuzu da alıp ailenizi ziyarete gidebilirsiniz. Onlara da önceden planlamistim biletini de almıştım iptal edemezdim deyin. İnsanlara neler yaptırıyor böyleleri ya

O kadar ruhsal çöküntü içindeyim ki baba baskisindan kaçıp aha bu öküz u buldum. Keşke hergün babamın baskisini cekseydim de bu adamı tanimasaydim. Kimin bedduasinin karşılığı bilmiyorum ama iyi sağlam tuttu valla

Çok şey yaşattı psikolojik destek bile aldım sırf biraz duymayim gormeyim diye. Ağır antdeprasanlar kullandım. Çalışırken işime veremedim kendimi. Sonra her kavgada zaten delisin deli olmasan doktora mi gidersin dedi. Evlilik terapistine götürdüm zorla o da. Doktora bile beni suçlu gösterdi laf ebesi ya. Bildiğiniz cengir cengir cekisen ben bu konusunca kendimi ifade edemiyorum

Ey hatun kişilerrr! Bu kadar hakaret edilmeye neden tahammül ediyorsunuz bu bdv de kadınların acizliğine binlerce kez şahit oluyorum ve çok üzülüyorum,adam evden kovuyor seni hala durmaya devam mı? Bana çık git diyenin üzerine basa basa giderim ..

Eşiniz nasıl bir uslüpla konuşuyor sizinle ya hayret birşey !
''Çek git gerizekalı''ne demek ?
Çekip gitmek lazımda anlıcak ozaman dünyanın kaç bucağı olduğunu ya,

Ey hatun kişilerrr! Bu kadar hakaret edilmeye neden tahammül ediyorsunuz bu bdv de kadınların acizliğine binlerce kez şahit oluyorum ve çok üzülüyorum,adam evden kovuyor seni hala durmaya devam mı? Bana çık git diyenin üzerine basa basa giderim ..

çünkü ozguvenimi kaybettim kendime olan saygimi kaybettim. Hayatın üstesinden gelememe korkum var. Geçen de yazdım burda bi konuya boşanan kadınların cesaretine bile imreniYorum. Cıvıl cıvıl bi insandim ben ya hep gulerdim guldururdum. Bu evlolikle ben kendimi de kaybettim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back