Yoo katılmadım.aklımdakini yazdım.kişisel değil.Canın sıkılınca bana mı sarıyorsun Ferhans?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoo katılmadım.aklımdakini yazdım.kişisel değil.Canın sıkılınca bana mı sarıyorsun Ferhans?
Konu sahibi kaçıncı sefer aynı konuyu açıyor, hastane ortamında kimseyi bulamaması tuhaf değil mi? Sen de hastanede çalışıyorsun, bilirsin o ortamı. Git nenesinin önerdiği adamla evlen mi dedik ona?Yoo katılmadım.aklımdakini yazdım.kişisel değil.
Konu sahibi kaçıncı sefer aynı konuyu açıyor, hastane ortamında kimseyi bulamaması tuhaf değil mi? Sen de hastanede çalışıyorsun, bilirsin o ortamı. Git nenesinin önerdiği adamla evlen mi dedik ona?
Ya niye büyük konuşayım, birini bulup bulmamak üstün başarı örneği değil ki. Ben eşimle 28 yaşımda tanıştım ve 30 yaşımda evlendim, olmasaydı olmazdı ama sürekli sürekli niye olmuyor diye dertlenmekte yersiz ki konu sahibi daha 26,27 yaşlarında. Bunun güzellikle, onla bunla da ilgisi yok, kısmet denen bir şey var.Lütfen böyle büyük büyük konuşmayın, düzgün birilerini bulmak bir yaştan sonra sandığınızdan daha zor. Benim de 30 yaşında hemşire kuzenim hâlâ bekâr, üstelik kendisi koç hastanesinde
Ya niye büyük konuşayım, birini bulup bulmamak üstün başarı örneği değil ki. Ben eşimle 28 yaşımda tanıştım ve 30 yaşımda evlendim, olmasaydı olmazdı ama sürekli sürekli niye olmuyor diye dertlenmekte yersiz ki konu sahibi daha 26,27 yaşlarında. Bunun güzellikle, onla bunla da ilgisi yok, kısmet denen bir şey var.
Kötü bir niyetle söylemedim ki, hastane ortamında flört olayları çok oluyor. Hani bildiğim için söyledim ama pişman oldum yani. Bu bilmem kaçıncı konusu olmuyor da olmuyor diye, daha yaşın genç olur diyorum ama olmuyor diyor. Yarın başımıza neler geleceğini bilmeden yaşıyoruz, böyle sürekli olmuyor olmuyor diye gezersek zaten olmaz. Kimseyi küçümsemek ve ya hor görmek hadsizliğinde bulunmam merak etmeyin.Hastanede birilerini bulamaması normal değil yazmışsınız onu kastettim ben. Konu sahibinin suçu değil, denk gelmemiştir
Babaannem telefon numarası istedi vermedi büyük aşk bitti... ama başka bi arkadaşım cidden refakatçi ile sevgili olmuştu. Adam çiçek getirmişti teşekkür amaçlı arkadaşım adamı görmek için nöbet vs değiştirdi. Ama ayrıldılarSonra ne olduevlendiler mi?
Vallahi bilmiyorum ben kocamla internetten tanıştım![]()
Şimdi ben biraz özgüvenli yürüyorum.karşıdan gelen bir hemşire falan oldu mu? Yanından geçerken göz ucuyla gözlerine bakıyorum.ee tabi beğenirsem.onlar da adımı öğrenip mesaj atıyorlar.öyle canlı gözükmek lâzım.
Sanki yağıyorda biz bulamıyoruzÇok böyle büyük büyük konuşuyorsunuz, düzgün birilerini bulmak bir yaştan sonra sandığınızdan daha zor. Benim de 30 yaşında hemşire kuzenim hâlâ bekâr, üstelik kendisi koç hastanesinde. Demek ki olabiliyor
Çok üzücü zaten elden bi şey gelmemesi maalesefYa niye büyük konuşayım, birini bulup bulmamak üstün başarı örneği değil ki. Ben eşimle 28 yaşımda tanıştım ve 30 yaşımda evlendim, olmasaydı olmazdı ama sürekli sürekli niye olmuyor diye dertlenmekte yersiz ki konu sahibi daha 26,27 yaşlarında. Bunun güzellikle, onla bunla da ilgisi yok, kısmet denen bir şey var.
Geçti evet milleti izlemekten herkesin başarıp benim olduğum yerde saymamdanFazla melankolik geldiniz bana, böyle sıkıcı dümdüz nasıl anlatsam öyle cevaplar vermişsiniz ki daha 27 yaşında içiniz geçmiş gibi.
O gençliğin verdiği enerjiyi ben alamadım sizden.
Aşırı, gereksiz bir ciddiyetiniz, ebem karıdan kalma laflarınız var.
Olacak diye mi gezeyim anlamadım 27 yıldır neden olmadı peki ?Kötü bir niyetle söylemedim ki, hastane ortamında flört olayları çok oluyor. Hani bildiğim için söyledim ama pişman oldum yani. Bu bilmem kaçıncı konusu olmuyor da olmuyor diye, daha yaşın genç olur diyorum ama olmuyor diyor. Yarın başımıza neler geleceğini bilmeden yaşıyoruz, böyle sürekli olmuyor olmuyor diye gezersek zaten olmaz. Kimseyi küçümsemek ve ya hor görmek hadsizliğinde bulunmam merak etmeyin.
Bu kadar kezban zihniyette birinin kimseye çekici gelebileceğini zannetmiyorum . Hiçbir kadın hiçbir yaşta kotusune de razıyım yeter ki çiçek alaydi sinek gibi olaydı başımda duraydi mentalitesini hak etmiyor hele 27 yaşında .Belki sohbetimiz duruşunuz itici geliyordur ya da belki soğuk geliyordur ya da belki sert geliyordur ya da belki öyle güzeldir ki kimseyi size denk göremiyorlardır vs. vs. vs.