• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. Gün değerlendirdim sadece araya bayram girdi ama dün kasık ağrım vardı birde göğüslerim hassaslaştı gebelik twsti için adeti mi beklemem lazım erken yumurtaladım ya
Yumurtlama üstüne 2 hafta regl tarihi gibi bir şey oluyor bi 10 12 gün sonra yapabilirsin çatlamadan

Ben bu gebelik mevzusubdan cok yoruldum. İçinden çıkamıyorum artık çabalıyorm çabalıyorm olmuyor. Kendimi bu konuda cok yalniz hissediyorum 🥹 korunma karari alıyorum

Amin insallah biz de saglikla kavusuruz bebeklerimize yuregi boyle yanan annelerin kucagi hic bos kalmasin insallah🥺 ben buralari hep takip ediyorum insallah yakin zamanda sizin hamile oldugunuzu bebeginizi kucaginiza aldiginizi da okurum cevaplar icin tesekkurler 🌸❤️
Ne demek canım her şey çok güzel olacak inşAllah🤲🏻 Dualarımda olacaksın ☺️

İnşallah canım 2 uygulama var bende ateş takibi yaptığım biri femometer diğeri ff app bu yazı femometerde çıktı inşallah sende güzel haber alırsın pes etmek yok sitres yapmadan devam canım
Yok canım daha 2-3 aydır deniyorduk ama tabi 2.çocuk olacak. Hemen olmuyormuş🙃
Bu ay belirtiler başka diye diye hepsinde adet oldum😄
Devam ederiz tabi ama ne ovulasyon yaparım ne başka bişey.

Kızlar herhalde pik değil mi bu ? Şimdi böyleyse kaç gün değerlendirmek lazım ?

Eklentiler

• IMG_0367.jpeg
    IMG_0367.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 41
Ben bu gebelik mevzusubdan cok yoruldum. İçinden çıkamıyorum artık çabalıyorm çabalıyorm olmuyor. Kendimi bu konuda cok yalniz hissediyorum 🥹 korunma karari alıyorum
Arkadasim hepimiz böyleyiz. Ben iki yildir istiyorum. Ben yorulmaktan ziyade sıkıldım. Bence bu dahs içinden cikilmaz bir durum. Ama birakmiyorum. Kilo vermek icin diyete girdim takviyeler aldim bu ay c life a basladim ovulasyin testi kullaniyorum. Yani tum tuslara basiyorum 😄😄 devam kiz kardesim 💝

Kızlar herhalde pik değil mi bu ? Şimdi böyleyse kaç gün değerlendirmek lazım ?
Evet bugun pik. Bu demek ki 36 saat icinde yumurtan catliycak. Bu gece deneyin ki spermler iki gun canli kaldigi icin bu gece de ihtimal yuksek. Yarin ve diger gun de ihtimal epey yüksek.

Kızlar ilk sperm testi için 3 günlük perhizden sonra testi vermişti eşim.Şimdi bi daha sperm testi istendi.Acaba 2 günlük perhiz sonrası olur mu.Minimun 3 gün mü olması gerek veya

Kızlar😱 umutlanmak istemiyorum ama negatif diye kenara atmıştım kaset testi, silik çıkmış. Gölge de değil yani ip gibi silik ama ilk 10 dk da bakmış olmadım. Kaset testler sonradan kuruma çizgisi verir mi ki?

Canımyanlız değilsin bak burda ne kadar kişi var senin gibi umudunu kesme bak hiç anmadık anda gerçekleşir herşey ne kadar süredir deniyorsun

Kızlar😱 umutlanmak istemiyorum ama negatif diye kenara atmıştım kaset testi, silik çıkmış. Gölge de değil yani ip gibi silik ama ilk 10 dk da bakmış olmadım. Kaset testler sonradan kuruma çizgisi verir mi ki?
Ne kadar var tatlım regliye

Back