- 15 Mayıs 2022
- 3.482
- 2.886
- 63
- 28
22.6 çıkmış canım sınır zaten 25 mişCanım kaçtı insülin in
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
22.6 çıkmış canım sınır zaten 25 mişCanım kaçtı insülin in
Mayısın başı gibi canım 2 yada 4 ü duphaston kullanıyorum bugün son günü o yüzden emin değilim çatlama üzerinden 10.Gün bugün eğer o leke yerleşme lekesiyse 8.Gün geldiAdet günün ne zaman tatlım
Ay okudum yazdıklarını canım bence bebiş geliyorMayısın başı gibi canım 2 yada 4 ü duphaston kullanıyorum bugün son günü o yüzden emin değilim çatlama üzerinden 10.Gün bugün eğer o leke yerleşme lekesiyse 8.Gün geldi
Bi Gün test ter temiz çıktı canım erken olmuş galiba inşallah ya ümidimi kaybetmiştim tekrar ümit oldu bana inşallah seninde vardır yaaAy okudum yazdıklarını canım bence bebiş geliyor
Ben sanmıyorum canım artık olduğunu adete 3 gün kaldı temiz testler artık olmazsa 2 sinde yaparım. Ama inşallah senin vardır sende 3 gün sonra tekrarla bakalım heycanlandımBi Gün test ter temiz çıktı canım erken olmuş galiba inşallah ya ümidimi kaybetmiştim tekrar ümit oldu bana inşallah seninde vardır yaa
canım batın da bi hata var galibaMerhaba beni de ekler misin sat 30 mart bat 4 mayıs :)
Kilo var sende o zaman demi22.6 çıkmış canım sınır zaten 25 miş
Çok aşırı değil ama var canım ben hızlı kilo aldım hep 55-60 arası giderdim şuan 77 kg 165 boyundayımKilo var sende o zaman demi
Haydi hayırlısı olsun kuzum bende 23 ünde vuruldum iğneyi 25 inde aşılama oldum kuzum bekliyorum kuzum, gene bir bekleyiş zamanı19mm 21mm olarak iki yumurta olmuş bugün 12 de ignemi vurucam hayırlısıyla sen ne yapıyorsun canim
Bende heyecanlandım canım bence zaten bnm oluyor tutunamıyordu inşallah ilacın faydası olurda bu sefer varsa tutunur pazartesi eşim evde olmazsa yapacam yoksa salı günü yaparımBen sanmıyorum canım artık olduğunu adete 3 gün kaldı temiz testler artık olmazsa 2 sinde yaparım. Ama inşallah senin vardır sende 3 gün sonra tekrarla bakalım heycanlandım
55 60 kg senin İdeal Kilon canımÇok aşırı değil ama var canım ben hızlı kilo aldım hep 55-60 arası giderdim şuan 77 kg 165 boyundayım
whatsapp diğilde telegram grupu açmak olurWhatsap grubu mı kursak ya burdan zor oluyor haberleşmek
Evet yine sıra sıra beklemeye girmişiz ben bu aydan umutluyum bizde güzel haberleri alicaz inşallahHaydi hayırlısı olsun kuzum bende 23 ünde vuruldum iğneyi 25 inde aşılama oldum kuzum bekliyorum kuzum, gene bir bekleyiş zamanı
İnşallah kuzum, valla artık nasip bakalim gün sayıyoruz, geçmiyor da günlerEvet yine sıra sıra beklemeye girmişiz ben bu aydan umutluyum bizde güzel haberleri alicaz inşallah
Merhaba arkadaşlar sat bat ne acaba ayfınlatır mısınız beniCanım bu aralar biraz yoğunum bir kaç gün içinde bilgisayarda düzenleyeceğim
Yok uygulmaya gore adet gunum böyle beklenen gecıkmelerım oldugu ıcıncanım batın da bi hata var galiba
Sat son adet tarihiMerhaba arkadaşlar sat bat ne acaba ayfınlatır mısınız beni
inşallah hayırlı uğurlu gelir bu ayYok uygulmaya gore adet gunum böyle beklenen gecıkmelerım oldugu ıcın