• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21. Aya geçtik kendimi cok yorulmus hissediyorum artik herseyi takip etmektek cok yoruldum 😔
Takip etmeyi bırakarak dene, stres çok kötü etkiliyor, imkanın varsa mini tatile çık eşinle yumurtlama günlerine denk getirmeye çalış kafayı bi boşalt gerekirse ara ver, herşeyin zamanı vardır üzülme

Takip etmeyi bırakarak dene, stres çok kötü etkiliyor, imkanın varsa mini tatile çık eşinle yumurtlama günlerine denk getirmeye çalış kafayı bi boşalt gerekirse ara ver, herşeyin zamanı vardır üzülme
Üzülmeyi bırakmıştım ama bu ay yine çok dağıldım. Tatildeydik yeni döndük stresten uzaklaşamiyorum ya zihnim çok bulaniyor ne yapacağımı bilmiyorum 😓

Merhaba kızlar buda adete 3 kala yaptığım test. Başta bir çizgi çıkarır gibi oldu sonra kayboldu.
Mayıs ayı kararım takmamak olacak inşallah ovülasyon testi ve gebelik testi sipariş vermedim takip etmeyeceğim sadece dün bi çay atmıştım hayıtlı aslanlı 😀 onu içeceğm birde insülinim bir tık sınıra yakındı glifor veya glukofen falan kullamayı düşünüyorum günde 1 güzel havalardada yürüyüş yapacağım biraz yediklerime dikkat edeceğim belki bie kaç kg veririm
Görmek istediğim için mi görüyorum acaba senin testlerde ben hep gölge görüyorum bunda da biri hariç ikisinde gördüm 🥴

Söylediklerinize çok haklısınız ancak konu sahibini de o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan aklına getirmeden, strese girmeden kendini alıkoyamıyor. Ben tatilde hamile kalmıştım geçen sene, düşük yaptım ve düşükten sonra ve önce de tekrardan tatil yaptım evet insanın zihni dağılıyor birazda olsa ancak eve döndüğün anda sil baştan😿

Ya bende hepsini yaptim ama artik tükenmiş hissediyorum kendimi. Eşim cok yoğun çalışıyor doğru düzgün dr gidemiyoruz aylardır rahim filmini erteliyoruz bugün patladim napim calismayayim mi diyor artik onu da üzüyorm bende simdi kilo vermeye odaklandim😊😓
Kendinize bir ugras bulun, calismiyorsaniz kulakligi takin uzun yuruyusler yapin stresiniz azalacak. Ben de surekli birseyler deniyorum ama umidimiz var. Ya umidimizin hic kalmadigi bir seye hevesimiz olsaydi? Benim gundemimde bebek var ama tum hayatim bundan ibaret degil o yuzden çöküntü yasamiyorum. Dengenin kaydigini hissettiginizde mudahale edin. Esinize de yazik size de.

Söylediklerinize çok haklısınız ancak konu sahibini de o kadar iyi anlıyorum ki. İnsan aklına getirmeden, strese girmeden kendini alıkoyamıyor. Ben tatilde hamile kalmıştım geçen sene, düşük yaptım ve düşükten sonra ve önce de tekrardan tatil yaptım evet insanın zihni dağılıyor birazda olsa ancak eve döndüğün anda sil baştan😿
Bende Ocak ayında düşük yaptım evet çok zor Allaha şükür bir oğlum var ona sarıldım , hiç çocuğu olmayanlar daha da stres yapıyor sanırım.. umarım kimsenin kucağı boş kalmasın🥰🙏🏻 demekle olmuyor ama ocaktan beri düşükten sonra yani uğraşıyorum olmuyor böyle kafaya takınca işler zorlaşıyor onu anladım, düşükten önce takmıyordum olursa olur olmazsa tek çocukla kalırım diyordum cart diye oldu

Kendinize bir ugras bulun, calismiyorsaniz kulakligi takin uzun yuruyusler yapin stresiniz azalacak. Ben de surekli birseyler deniyorum ama umidimiz var. Ya umidimizin hic kalmadigi bir seye hevesimiz olsaydi? Benim gundemimde bebek var ama tum hayatim bundan ibaret degil o yuzden çöküntü yasamiyorum. Dengenin kaydigini hissettiginizde mudahale edin. Esinize de yazik size de.
Kesinlikle aslında ne kadar rahatsak o kadar iyi

Bende Ocak ayında düşük yaptım evet çok zor Allaha şükür bir oğlum var ona sarıldım , hiç çocuğu olmayanlar daha da stres yapıyor sanırım.. umarım kimsenin kucağı boş kalmasın🥰🙏🏻 demekle olmuyor ama ocaktan beri düşükten sonra yani uğraşıyorum olmuyor böyle kafaya takınca işler zorlaşıyor onu anladım, düşükten önce takmıyordum olursa olur olmazsa tek çocukla kalırım diyordum cart diye oldu
Kesinlikle haklısınız🙏ve çok şanslısınız😇Rabbim evlatlarınız ve size sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah 💞 Ben daha buraya üye olmadan önce bu tarz bir konuda birinin yorumuna denk gelmiştim demekki çok haklı 😁😂 hem gülmüştüm hem hüzünlenmiştim 🙊 amaaannn ben kocamla gezcem tozcam hayatın tadını çıkarcam olursa olur olmazsa olmaz, ne zaman olacaksa olsun dediğiniz zaman hamile kalıyorsunuz demişti biri 🙊🙈 zor ama keşke başarabilsem 😂😂

Kızlar😱 umutlanmak istemiyorum ama negatif diye kenara atmıştım kaset testi, silik çıkmış. Gölge de değil yani ip gibi silik ama ilk 10 dk da bakmış olmadım. Kaset testler sonradan kuruma çizgisi verir mi ki?
Moralini bozmak istemem ama evet canım benim geçen ay öyle olmuştu. Ben de baya umutlanmıştım ama yokmuş 😔 kuruma çizgisiymiş. Suya tut eğer silinirse kuruma çizgisidir, silinmezse doğrudur.

Back