- 16 Ağustos 2022
- 552
- 384
- 33
- 31
Hadi hayırlı haberler inşallah.. ben üç ay denedim olmadı. İnşallah senin olur.Kızlar catlatma ignemi oldum 12 de mayıs bize uğurlu gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberler inşallah.. ben üç ay denedim olmadı. İnşallah senin olur.Kızlar catlatma ignemi oldum 12 de mayıs bize uğurlu gelsin
İnşallah canım benim geçen ay femara ile 18mm birtaneydi Bu ay klomen ile 19mm ve 21mm iki tane Bu aydan biraz daha umutluyum inşallah Allah kimseye aratmasın kimsenin kucagini boş bırakmasın inşallah ümit hiçbir zaman kesilmez biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahiHadi hayırlı haberler inşallah.. ben üç ay denedim olmadı. İnşallah senin olur.
Kesinlikle öyle bu ay clife kullanıyorum olmazsa Haziran da aşılama yapacam büyük ihtimalleİnşallah canım benim geçen ay femara ile 18mm birtaneydi Bu ay klomen ile 19mm ve 21mm iki tane Bu aydan biraz daha umutluyum inşallah Allah kimseye aratmasın kimsenin kucagini boş bırakmasın inşallah ümit hiçbir zaman kesilmez biz elimizden geleni yapalım gerisi takdiri ilahi
Hadi bakalım seninde hersey gönlünce olsun mutlu haberleri birbirimize beraber paylaşalımKesinlikle öyle bu ay clife kullanıyorum olmazsa Haziran da aşılama yapacam büyük ihtimalle
Allahümme amin amin aminHadi bakalım seninde hersey gönlünce olsun mutlu haberleri birbirimize beraber paylaşalım
Merhaba canım. Uygulamanın veya nerden yapıyorsan onun adı nedir? Ben bu ay mola vericem de belki bi sonraki ay ben de denerim bunu.Bnde görünce şaşırdım acaba yanlış mi görüyorum yanlış mi anladım diye buraya attım
Ovulasyon testi mi canımBilmiyorum ki bende çatlağını anlayamadım ya bugün bır daha yapıcam
İnşallah canım 2 uygulama var bende ateş takibi yaptığım biri femometer diğeri ff app bu yazı femometerde çıktı inşallah sende güzel haber alırsın pes etmek yok sitres yapmadan devam canımMerhaba canım. Uygulamanın veya nerden yapıyorsan onun adı nedir? Ben bu ay mola vericem de belki bi sonraki ay ben de denerim bunu.
Umarım seninki yerleşmiştir hayırlı olsun şimdiden
İkiside mi bugüne ait kuzu biri silik diğeri koyu biraz bekledikten sonra mı ikincisiKızlarrrr Şimdi yaptım böyle çatlamış mı
Evet canım ya ikisinde bugunun diğeri biraz bekledikten sonraİkiside mi bugüne ait kuzu biri silik diğeri koyu biraz bekledikten sonra mı ikincisi
Merhaba canım inşallah güzel haberler alırsın benim bir bilgim yok arama yerine yazarsan belki bu konu ile ilgili paylaşım yapılan sayfalara denk gelirsinMerhaba, ben de gebelik planlıyorum ama epilepsi ilacı antidepresan filan kullanıyorum ,dozlarım biraz azaldı doğru başlıkta miyim bilmiyorum benim gibi ilaç kullananlar nasıl bir yol izliyor onu öğrenmek istemiştim , böyle bir başlık varda beni oraya ekler misiniz rica etsem ya da yönlendirir misiniz ben siteyi kullanmayı pek bilmiyorum da .
Evet ovulasyonOvulasyon testi mi canım
Pik gördüğün günün testi var mı onunla bugün ikisini bı çekip atar mısınEvet canım ya ikisinde bugunun diğeri biraz bekledikten sonra
Pik gördüğün günün testi var mı onunla bugün ikisini bı çekip atar mısın
Adet günün ne zaman tatlımKızlar bunu aslında daha önce önemsemedim perşembe sabahı çamaşırımda mercimek kadar koyu renkte kahve rengi gibi bişey vardı hatta hastalanıyorum diye orkit takmıştım ondada vardı küçücük bişey o gün belisime anlatmıştım oda yerleşme kanaması olabilir demişti ben beyaz akıntı gelince o sıra önemsemedim şimdi femomenter böyle çıkınca acaba mi dedim böyle yerleşme kanaması olur mu ben yaşadım ama bu şekilde değildi bi akıl verin
Canım kaçtı insülin inMerhaba kızlar buda adete 3 kala yaptığım test. Başta bir çizgi çıkarır gibi oldu sonra kayboldu.
Mayıs ayı kararım takmamak olacak inşallah ovülasyon testi ve gebelik testi sipariş vermedim takip etmeyeceğim sadece dün bi çay atmıştım hayıtlı aslanlı onu içeceğm birde insülinim bir tık sınıra yakındı glifor veya glukofen falan kullamayı düşünüyorum günde 1 güzel havalardada yürüyüş yapacağım biraz yediklerime dikkat edeceğim belki bie kaç kg veririm