• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah hayırlı sonuçlar alirsin mervecim hep diyorum Merve napti acaba yazmak nasip olmadı bı aşılamaya mi başladın
Yaaaa inşallah çiçeğim çok teşekkür ederim:) hayır kuzum aşılama değil ben bu zamana kadar hiç takviye çatlatma iğnesi falan kullanmamıştım ikinci düşükten sonra değiştirdim doktorumu geçen salı gittim doktorum hafif pcos var dedi doktorla takip edicem bu ay yumurtlamayı klomen verdi balım bide estrofem verdi bir de takviye edici yazdı bir tane forcefert ismi Perşembe tekrar geld dedi canım bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl yaptın :*

Benim ilk gebeliğim de midem gene bulandı gittim 3 haftalık hamileymisim oğlumda da tiksindim midem bulandı gittim 4 haftaydi simdi yine midem bulanıyor ben sarımsaklı yoğurta bayılırım makarnada oğluma koyarken öğürdum resmen acabada dedim içimden rüyamda kızım oluyordu isim bile Hayrünnisa koyuluyordu Rabb'im kısa zamanda hepimize versin inşallah 🤲
Yaaa hayırlara vesile olsun çiçeğim ruyan 😍 inşallah tez zamanda alırız güzel haberleri🤲🏻

Yaaaa inşallah çiçeğim çok teşekkür ederim:) hayır kuzum aşılama değil ben bu zamana kadar hiç takviye çatlatma iğnesi falan kullanmamıştım ikinci düşükten sonra değiştirdim doktorumu geçen salı gittim doktorum hafif pcos var dedi doktorla takip edicem bu ay yumurtlamayı klomen verdi balım bide estrofem verdi bir de takviye edici yazdı bir tane forcefert ismi Perşembe tekrar geld dedi canım bakalım hayırlısı olsun sen nasılsın nasıl yaptın :*
Ay çok sevindim klomen inşallah uğurlu gelir yaaa inşallah olucak içime doğuyor 🤲🤲bende gittim doktor 😁 çikolata kisti var dedi bir tane çocuğun varmış neden dogurmuyorsun dedi o kisti öle yok ederiz dedi hormonlarım kanlarım iyi geldi dedim Aralık'ta koruma bıraktım dedi 2 gebeliğin var bekle arayi uzatmışsin dedi geri eve yolladi bekliyorum 😁 tık yok klomen istedim git pekmez falan ye dedi ne klomeni dedi sana hiç birşey vermem dedi😁azarladi eve tıpış tıpış geldim tık yok şuan regl geçti 1 gün bekliyorum rahat rahat gelecek diye

Benim ilk gebeliğim de midem gene bulandı gittim 3 haftalık hamileymisim oğlumda da tiksindim midem bulandı gittim 4 haftaydi simdi yine midem bulanıyor ben sarımsaklı yoğurta bayılırım makarnada oğluma koyarken öğürdum resmen acabada dedim içimden rüyamda kızım oluyordu isim bile Hayrünnisa koyuluyordu Rabb'im kısa zamanda hepimize versin inşallah 🤲
Ayy valla cidden çok heyecan yaptım inşallah rüyan gerçek olur ayy testin varsa yarın sabah yapsan diyorum bnmde öyle mide bulantım olurdu kimyasalda bile yaşadım ne hikmetse bu ay yok bazen acaba yokmu diyorum

İki defa normal muayene olmak için bir defa da yumurta takibi için gittim. Yumurta kalitesiyle ilgili olumsuz bir şey söylemediler. Herşey yolunda dediler.
Yumurta kalitesini yumurtlama günü bakgoracağımız Estradiol hormonu belirler.200 ve üzeriyse kaliteli demektir

Yumurta kalitesini yumurtlama günü bakgoracağımız Estradiol hormonu belirler.200 ve üzeriyse kaliteli demektir
Bu konu hakkında bilgim yoktu. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Henüz doktorum böyle bir değere baktırmadı. Belki de sırayla gidiyor. Bilemiyorum.

Kızlar ovulasyon testim böyle çatlama olmuş mu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    165,3 KB · Görüntüleme: 80
Bilgim yok canım benim ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı kullandım
Ben de bu ay yaptım aşırı kasık ağrısı yaşadim umutlanmistm. 4 gün gecikme sonrası adet oldum ki normalde gecikmezdi. Çatladığı günü de biliyorum yine de geç oldum anlamadım🤷🏼‍♀️

Ben de bu ay yaptım aşırı kasık ağrısı yaşadim umutlanmistm. 4 gün gecikme sonrası adet oldum ki normalde gecikmezdi. Çatladığı günü de biliyorum yine de geç oldum anlamadım🤷🏼‍♀️
Geçen ay bende öyle oldu gecikmeyle adet oldum test yapmadığım için acaba yine kimyasal mi oldu diye düşünmüştüm bu ay bekliyorum bakalım ne olacak

Geçen ay bende öyle oldu gecikmeyle adet oldum test yapmadığım için acaba yine kimyasal mi oldu diye düşünmüştüm bu ay bekliyorum bakalım ne olacak
Ben test de yaptım negatifti. Hatta şimdiye kadar ilk defa başıma geldi geç yumurtladim genelde 11-12.gun olur ama 15.gun çatladı devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum. 5 gün sabah akşam kullanmistim ben
Sende işe yarar inşallah

Back