Bilgim yok canım benim ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı kullandımBöyle bişey sipariş verdim simdi kızlar bide bunu deneyeyim.
Daha önce bu karışımları kullanan var mı bir faydasını gördünüz mü ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgim yok canım benim ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı kullandımBöyle bişey sipariş verdim simdi kızlar bide bunu deneyeyim.
Alttan bakınca var gibi amaCanım senin testle oynadım oynanmamış şeklinde göremedim ama böyle görünüyor sanki
Ovülasyon testiyle bu ay takip ettim 13 Nisan günü yumurtlama oldu 14 nisan çizgi silikleşti. Dün adet olmam gerekiyordu bu duruma göre olmadım. Yumurtlamadan sonra 12. Gün akşama doğru test yaptım ama negatif çıktı. Sonradan zor görülen beyaz bir çizgi oluştu ama üzerinden çok geçmişti o sebeple dikkate almadım. Tabi adette gecikince ister istemez insan düşünüyor. Bu sefer test yapmak içinde kullandığım programa göre adetimin geçmesini bekliyorum. 1 mayıs kabul ediyor.Tabiki olur canım neden sordun
Canım ateşin yüksek devam eder çatlamadan sonra hamile olabilirsin bat dünmüydü yani doğru mu anladımWalla kuzum test falan yapmadım ovulasyon da yapmadım bekliyorum 27 si bat ateşim yüksek ateşte noluyordu bilmiyorum ama yoksa kronik bademcik var bademcik mi oluyorum dedim
Bnmde akıntım bugün çok beyaz su karışık bide peynir kesiği gibi geliyor arada kasık ağrısı devam ediyor moralini bozma canım daha var sonuçtaBugün negatif çıkınca moralim bozuldu galiba yarın yapmam durabilirsem tabi. Aşırı akıntım var günde 2 günlük ped değiştiriyorum karın sızım da var ama adet belirtisiyle aynı olunca insan emin olamıyor
Karartınca gördüm canım bndeAlttan bakınca var gibi ama
İki defa normal muayene olmak için bir defa da yumurta takibi için gittim. Yumurta kalitesiyle ilgili olumsuz bir şey söylemediler. Herşey yolunda dediler.Bizde 10 ay oldu canım pko var bendede.yumırta kalitenizi nadık.ben 2 ay klomen denedim olmadı.3 yumurta oluştu ama ne tutmadı
Bugun yüksek ateşim sabah mide bulantısı mahvetti beni 1 gün geçti programlara gore kuzumCanım ateşin yüksek devam eder çatlamadan sonra hamile olabilirsin bat dünmüydü yani doğru mu anladım
Test yapsana canım yaa ayy inşallah vardır merak ettim şimdiBugun yüksek sabah mide bulantısı mahvetti beni 1 gün geçti programlara giret
Adetiniz geçti miNe bileyim ya sonra 4. Testi yaptım o zaman beklemiş idrar değildi bunlar kadar değil biraz daha silik ama yine 5 dakika içinde çıktı çizgi
Umutlanmak istemedim açıkçası birde eczane uzak biraz kuzum dedim pazartesiye kadar olmazsam öyle yapayım dedimTest yapsana canım yaa ayy inşallah vardır merak ettim şimdi
Canım cok tatlısın emegine saglık allah gönlüne göre versin ama kendimi kandırıyorum sanırım her ay böyle filtreyle bi seyle görmeye calısıyorum sanırım dogru olan bu olmamalı net pembe görelim tez zamanda hepimizCanım senin testle oynadım oynanmamış şeklinde göremedim ama böyle görünüyor sanki
Canım senin testle oynadım oynanmamış şeklinde göremedim ama böyle görünüyor sanki
Ben bu ay civan percemi içtim sadece ama tadı igrencti öyle diyeyim reglken içtim ama hem agrimi kessin hem iyice temizlesin diye 2 gün içtim bıraktım ama bide tedaviye de başladım bu ay yani tutsa da neyin sayesinde tutmuş olcak bilmiyorum kuzumBöyle bişey sipariş verdim simdi kızlar bide bunu deneyeyim.
İnşallah hayırlı sonuçlar alirsin mervecim hep diyorum Merve napti acaba yazmak nasip olmadı bı aşılamaya mi başladınBen bu ay civan percemi içtim sadece ama tadı igrencti öyle diyeyim reglken içtim ama hem agrimi kessin hem iyice temizlesin diye 2 gün içtim bıraktım ama bide tedaviye de başladım bu ay yani tutsa da neyin sayesinde tutmuş olcak bilmiyorum kuzum
Ondanda hazırladım ben klomen kullanacağım diye yemedim. Karanlık yerde duruyor bozulur mu acabaBilgim yok canım benim ben bu ay bal çörek otu tarçın karışımı kullandım
Anladım canım. Tutsunda neyden tutarsa tutsunBen bu ay civan percemi içtim sadece ama tadı igrencti öyle diyeyim reglken içtim ama hem agrimi kessin hem iyice temizlesin diye 2 gün içtim bıraktım ama bide tedaviye de başladım bu ay yani tutsa da neyin sayesinde tutmuş olcak bilmiyorum kuzum
Silikleşme tamamen yok olduğuna göre yarın sabah ilk idrarla yapabilirsin canım yarın 13. GününseOvülasyon testiyle bu ay takip ettim 13 Nisan günü yumurtlama oldu 14 nisan çizgi silikleşti. Dün adet olmam gerekiyordu bu duruma göre olmadım. Yumurtlamadan sonra 12. Gün akşama doğru test yaptım ama negatif çıktı. Sonradan zor görülen beyaz bir çizgi oluştu ama üzerinden çok geçmişti o sebeple dikkate almadım. Tabi adette gecikince ister istemez insan düşünüyor. Bu sefer test yapmak içinde kullandığım programa göre adetimin geçmesini bekliyorum. 1 mayıs kabul ediyor.
Yok 2 ila 4 ü gibi bekliyorum pek belli olmuyorAdetiniz geçti mi
Benim ilk gebeliğim de midem gene bulandı gittim 3 haftalık hamileymisim oğlumda da tiksindim midem bulandı gittim 4 haftaydi simdi yine midem bulanıyor ben sarımsaklı yoğurta bayılırım makarnada oğluma koyarken öğürdum resmen acabada dedim içimden rüyamda kızım oluyordu isim bile Hayrünnisa koyuluyordu Rabb'im kısa zamanda hepimize versin inşallahTest yapsana canım yaa ayy inşallah vardır merak ettim şimdi