• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben test de yaptım negatifti. Hatta şimdiye kadar ilk defa başıma geldi geç yumurtladim genelde 11-12.gun olur ama 15.gun çatladı devam etsem mi etmesem mi bilmiyorum. 5 gün sabah akşam kullanmistim ben
Sende işe yarar inşallah
Bn test yapmamıştım canım çatlamadan spnra bn bıraktım karışımı kullanmamak gerekiyormuş

Bende vardı şuan gözükmüyor dedi doktor biyopsi yapılde temiz cıktı
Bana biyopsi falan istemedi çocuk istedigim icin dr gittimgenel kontrol için smear icin falan ultrason ciktisi verip arkasına end polip? Yapmış 16mm gözüküyor. İnternetten arastırdım da baya moralim bozuldu 😔 ama kan birikmesi olabilir dedi adet bitiminden 8 gün sonra gitmiştim yani üstünde pek durmadı ama eve gelip araştırınca psikolojim baya bozuldu...

Kızlar merhaba ben bugün ovülasyonda pik gördüm sabah ateşimi ölçtüğümde düşüş vardı yumurtlama zamanı ateşin yüksek çıkması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum ilk kez ateş takibi yapıyorum

Kızlar merhaba ben bugün ovülasyonda pik gördüm sabah ateşimi ölçtüğümde düşüş vardı yumurtlama zamanı ateşin yüksek çıkması gerekmiyor mu ben mi yanlış biliyorum ilk kez ateş takibi yapıyorum
Yumurtan çatladıktan sonra ateşte yükselme olur canım

Bu konu hakkında bilgim yoktu. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Henüz doktorum böyle bir değere baktırmadı. Belki de sırayla gidiyor. Bilemiyorum.
Rica ederim.Fakat onlar söylemiyor zaten bende araştıra araştıra öğrendim

Yani çatlamadan önce düşmesi normal mi
Tabiki ateş düştüğü zaman yumurtlama dönemine girdin demek oluyor, ateşin 3 gün yüksek gittiğinde yumurtlama olmuş diyoruz mesela bugün düşük(pik) yarın yüksek çıkarsa (silinme) yumurtan çatladı demek oluyor uygulama çizgi çekiyor zaten

Tabiki ateş düştüğü zaman yumurtlama dönemine girdin demek oluyor, ateşin 3 gün yüksek gittiğinde yumurtlama olmuş diyoruz mesela bugün düşük(pik) yarın yüksek çıkarsa (silinme) yumurtan çatladı demek oluyor uygulama çizgi çekiyor zaten
Çok teşekkür ederim ☺️

Peki sezeryan miydi doktorunuz ikinci gebeligi ne zaman planlayabilursiniz dedi? Ben de dekolman yasadin da dort ay once
Çok geçmiş olsun canım rabbim dayanma gücünü arttırsın İnşAllah 🤲🏻 Evet 37. Haftada sezaryen oldum benim kanama alanım epey fazlaymış o yüzden acil ameliyata almışlardı.kanama dışa vermemiş o yüzden anlamamıştım dekolman yaşadığımı, ben doğum sancısı başlıyor sanmıştım.Doktorum mayısı haziranı bir görelim demişti o yüzden artık planlayabiliriz diye düşünüyorum.

Dekolman yaşayıp sonrasında sağlıklı gebelik geçirip kucağına alan çok insan var o yüzden umudum çok yüksek. Rabbim ömür versin yeterki. Şu anda ne hissettiğini çok iyi anlıyorum ama inanıyorum ki öyle güzel mutluluklar yaşayacağızki bu acılar dinecek. Bebeklerimizlede cennette kavuşacağız İnşAllah 🤲🏻

Kızlar ya ben 7. Gün pik değeri gördüm sonra git gide silikleşti uygulamaya göre yarın yumurtlama görünüyor ama galiba yumurtlamıycam çok erken olmadı mı sizce de

Ayy valla cidden çok heyecan yaptım inşallah rüyan gerçek olur ayy testin varsa yarın sabah yapsan diyorum bnmde öyle mide bulantım olurdu kimyasalda bile yaşadım ne hikmetse bu ay yok bazen acaba yokmu diyorum
Kız evde test falan yok almadım kafama takıyorum yapıyorum diye almadım bu ay

Back