Yok sanırım ovülasyon testiyle takip ettimErken yumurtlamış olabilir misin tatlım bariz var diyor çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sanırım ovülasyon testiyle takip ettimErken yumurtlamış olabilir misin tatlım bariz var diyor çünkü
Bence sen ilişkiyi bırakma testi de bırakmaO da bunun gibiydi. Arada bir gun daha test yapamadim nobet usulu hastanede calisiyorum 24 sast hastanede olunca yapacak zamsn ve mekan bulmak zor oluyor. Bu aradaki bosluklarda t cizgisi belki de koyulasmistir diye düşünüp simdiye dek gunasiri gidiyordum. Dunden onceki gunu de degerlendirdik. Ama şimdi muallakta kaldım sanirim en iyisi yumurtlama olmamis gibi dusunup riske atmamak. ovulsdyanu hergun yapmak neden onemli, iste bu yuzden
Yok canım ben herşey temiz çıktı durumumu anlattım sordum oda verdi sadece olursa tutuna bilsin diye tahminen rahim fazla kalınlaşmıyor bnm o yüzden tutunamıyorAa anladim canım geçmiş olsun bana söylenmedi bu şekilde pco varmi send
Rabb'im hayırlısını versin inşallahCanım ben bu adet oldum hatta tekrar yumurtlama gerçekleşti belki bu aydan çıkmadan güzel haber alabilirim ateşe göre çatlamadan 6.Gün doktora gitmiştim adetliyken bi sorun yoktu 5 tane yumurta vardı küçüklerdi sonra tekrar gittim ilaç verdi olursa tutunsun diye onu kullanıyorum
Hafif var gibi bilemedim çok çizgi çıkıyor ama gebelik olmuyor canim bat geçtimiMerhaba kızlar bi sey gören var mı
Amin inşallah canım yarın test yapacam inş görürüm 10.gün yarınRabb'im hayırlısını versin inşallah
Yok canım 11. Gün yumurtlamadan, 5 dkda cıktı bi sey sanki banada gözüktü ama daha öncede böyle cok cıktı haklısın umut işteHafif var gibi bilemedim çok çizgi çıkıyor ama gebelik olmuyor canim bat geçtimi
İnşallah kuzum ya walla duamdasinizAmin inşallah canım yarın test yapacam inş görürüm 10.gün yarın
Yanlış anlama kuzum Sakın bende aynı durumu çok yaşadım Rabb'im hayırlı zamanda sağlık li versin inşallahYok canım 11. Gün yumurtlamadan, 5 dkda cıktı bi sey sanki banada gözüktü ama daha öncede böyle cok cıktı haklısın umut işte
Yok canım biliyorum yanlıs anlamam merak etme en kısa zamanda insallahYanlış anlama kuzum Sakın bende aynı durumu çok yaşadım Rabb'im hayırlı zamanda sağlık li versin inşallah
Allah razı olsun canım sen ne durumdasınİnşallah kuzum ya walla duamdasiniz
Canim ben kullanmadım ama kullananlar vardi sanki görmüştüm burdaBöyle bişey sipariş verdim simdi kızlar bide bunu deneyeyim.
Daha önce bu karışımları kullanan var mı bir faydasını gördünüz mü ?
Evet galiba oyle olmaliBence sen ilişkiyi bırakma testi de bırakma
Canım senin testle oynadım oynanmamış şeklinde göremedim ama böyle görünüyor sankiMerhaba kızlar bi sey gören var mı
Sağol canımCanim ben kullanmadım ama kullananlar vardi sanki görmüştüm burda
Walla kuzum test falan yapmadım ovulasyon da yapmadım bekliyorum 27 si bat ateşim yüksek ateşte noluyordu bilmiyorum ama yoksa kronik bademcik var bademcik mi oluyorum dedimAllah razı olsun canım sen ne durumdasın
Bugün negatif çıkınca moralim bozuldu galiba yarın yapmam durabilirsem tabi. Aşırı akıntım var günde 2 günlük ped değiştiriyorum karın sızım da var ama adet belirtisiyle aynı olunca insan emin olamıyorSen yapcan mi canım yarın