- 15 Mayıs 2022
- 3.488
- 2.889
- 63
- 28
DAha var canım denemeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DAha var canım denemeye devam
5dk dolmadan bu kadar pembe çıktıysa var bence canım yarın tekrar yapıp kan ver benceSelamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?
Uygulamalar faso fiso. Benim adetim bu ay dort gun gecikti yumurtlama da kaydi muhtemelen. Ben kac kez test ile farkli tarihlerde gordum ve doktor kontroluyle takip ettim yumurtam 19 cm iken test kopkoyu cikmisti mesela gercekten teste gore hareket etmek gerekiyor. Bu geceyi degerlendirip yarin bakin catlamis mi diye. Catlada bilr lh hormonu birdenbire dusmeyecegi icin bu gece yinr cift cizgi gormeniz bir anlama gelmez. Yarin bakin catladiysa yarini da degerlendirin yani c cizgisi biraz solmussa. Yumurta catlamis artik dollenmeye hazır demek. Cift cizgi olunca aslinda catlayacak alarmı veriyor test. Asil onemli olan yarin ve oburgun bugun pik gorduyseniz. Ama bugun degerlendirmeniz de spermler canli kaldigi icin onemli.Beni de aydınlatın
Bakalım yarın bnde sonuç ne çıkacak
Bana verilmedi onun bi ayricaliiği mi var canıısEvet canım olursa tutunmasına yardımcı olsun diye
Bende vardı şuan gözükmüyor dedi doktor biyopsi yapılde temiz cıktıEndometrial polip şüphesi olan var mı kızlar :/
Canım var ben doktora gittiğimde kimyasal geçirdiğim söyledim 1 kere küçük kızımda da olmuyordu dedim adetim gecikti diye gittiğimde ilaç vermişti galiba o sayede oldu dedim oda olabilir bu ilaçlar tutunmasına yardımcı olur dedi verdi araştırdığımda da verdiklerini gördümBana verilmedi onun bi ayricaliiği mi var canııs
Sen yapcan mi canım yarınBu erken gebelik testi mi canım
Kasıklara benceBana da yaz merak ettim nereye koyacağını
Evet uygulamalar doğru sonuç vermiyormuş gerçekten ben akıntımdan ve kasık ağrımdan anlamıştım aslında yımurtladığımı test yapınca garanti oldu sadece akşama hemen çatlarda kaçırırım korkusu oldu bugünü değerlendireyim o vakit teşekkür ederimUygulamalar faso fiso. Benim adetim bu ay dort gun gecikti yumurtlama da kaydi muhtemelen. Ben kac kez test ile farkli tarihlerde gordum ve doktor kontroluyle takip ettim yumurtam 19 cm iken test kopkoyu cikmisti mesela gercekten teste gore hareket etmek gerekiyor. Bu geceyi degerlendirip yarin bakin catlamis mi diye. Catlada bilr lh hormonu birdenbire dusmeyecegi icin bu gece yinr cift cizgi gormeniz bir anlama gelmez. Yarin bakin catladiysa yarini da degerlendirin yani c cizgisi biraz solmussa. Yumurta catlamis artik dollenmeye hazır demek. Cift cizgi olunca aslinda catlayacak alarmı veriyor test. Asil onemli olan yarin ve oburgun bugun pik gorduyseniz. Ama bugun degerlendirmeniz de spermler canli kaldigi icin onemli.
Aaa nedenBende mesela bu ay çatlama olmadı muhtemelen yada yumurtlama. O yüzden kendimce hiç ihtimal bile vermiyorum
Ay doğru bence hamilesinizSelamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?
Evet o canımFemara mı canım
Ne bileyim ya sonra 4. Testi yaptım o zaman beklemiş idrar değildi bunlar kadar değil biraz daha silik ama yine 5 dakika içinde çıktı çizgiAy doğru bence hamilesiniz
Erken yumurtlamış olabilir misin tatlım bariz var diyor çünküSelamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?
Tabiki olur canım neden sordunKızlar yumurtlamadan 14 gün sonra adet olmama döngünün uzama ihtimali var mı
Aa anladim canım geçmiş olsun bana söylenmedi bu şekilde pco varmi sendCanım var ben doktora gittiğimde kimyasal geçirdiğim söyledim 1 kere küçük kızımda da olmuyordu dedim adetim gecikti diye gittiğimde ilaç vermişti galiba o sayede oldu dedim oda olabilir bu ilaçlar tutunmasına yardımcı olur dedi verdi araştırdığımda da verdiklerini gördüm