• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar dun test yapamadim bugun ovulasyon testi boyle cikmis. Sanirim ya catladi ya da catlayacak. Bugun onemli mi sizce ilişki yasanmali mi 🙄 evde olmayacaktim bugun ama sozumu erteleyip evde de olabilirim ne dersiniz

Eklentiler

• IMG_20230428_144856.jpg
    IMG_20230428_144856.jpg
    180,6 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaslar dun test yapamadim bugun ovulasyon testi boyle cikmis. Sanirim ya catladi ya da catlayacak. Bugun onemli mi sizce ilişki yasanmali mi 🙄 evde olmayacaktim bugun ama sozumu erteleyip evde de olabilirim ne dersiniz
Sen yinede şansını den canım bir kaç gün daha değerlendirin yani

Bi önceki testin nasıldı?

Selamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?

Eklentiler

• IMG_20230428_131848_918.jpg
    IMG_20230428_131848_918.jpg
    76,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20230428_131449_947.jpg
    IMG_20230428_131449_947.jpg
    55,3 KB · Görüntüleme: 61
Bi önceki testin nasıldı?
O da bunun gibiydi. Arada bir gun daha test yapamadim nobet usulu hastanede calisiyorum 24 sast hastanede olunca yapacak zamsn ve mekan bulmak zor oluyor. Bu aradaki bosluklarda t cizgisi belki de koyulasmistir diye düşünüp simdiye dek gunasiri gidiyordum. Dunden onceki gunu de degerlendirdik. Ama şimdi muallakta kaldım sanirim en iyisi yumurtlama olmamis gibi dusunup riske atmamak. ovulsdyanu hergun yapmak neden onemli, iste bu yuzden :(

Kızlar 12.gün bugün pik oldu normalde 16. 17. Gün olurdu yani ben uygulamadan takip ederdim orda öyle gösterirdi zaten döngülerim 29 30 gün sürer ya bu ay erken yumurtladım sanırım akşam tekrar test yapmam mantıklı olur mu çatlamış mı diye bakmak için
Beni de aydınlatın 😂

Selamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?
Canım bariz var pembe çıkmış böyle yalancı olur mu bilemedim yarın tekrarla koyulaşma olacak mı

Back