- 17 Ekim 2022
- 1.155
- 717
- 38
Anladım canım.benim düzensizlik için verdiBenim adet düzensizliğiyle ilgili bi sıkıntı yok canım sadece olursa tutunmasına yardımcı olsun diye kullanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım canım.benim düzensizlik için verdiBenim adet düzensizliğiyle ilgili bi sıkıntı yok canım sadece olursa tutunmasına yardımcı olsun diye kullanıyorum
İnşallah faydası olur canımAnladım canım.benim düzensizlik için verdi
Hiç üzülmedim Allah bilir kuzum zaten vücud kendini alıştırdığı içinde olabilirmişÇok geçmiş olsun canım
Aynen üzülme ilk ayın canım bu ay ovulasyon yapacaksınzaten daha belli olur yumurtlama zamanınHiç üzülmedim Allah bilir kuzum zaten vücud kendini alıştırdığı içinde olabilirmiş
Bugün ağrı devam ediyor canım kötüyümNasıl oldun canım benim ki de gün boyu sürmüştü ya akşamdan sonra rahatlamıştım
Sen yinede şansını den canım bir kaç gün daha değerlendirin yaniArkadaslar dun test yapamadim bugun ovulasyon testi boyle cikmis. Sanirim ya catladi ya da catlayacak. Bugun onemli mi sizce ilişki yasanmali mi evde olmayacaktim bugun ama sozumu erteleyip evde de olabilirim ne dersiniz
Devam et canım koyulaşabilir halaKızlar koyu olan dünün bugün ku daha açık yumurtlama olmadı mi koyulasmasi gerekmez miydi
Bi önceki testin nasıldı?Arkadaslar dun test yapamadim bugun ovulasyon testi boyle cikmis. Sanirim ya catladi ya da catlayacak. Bugun onemli mi sizce ilişki yasanmali mi evde olmayacaktim bugun ama sozumu erteleyip evde de olabilirim ne dersiniz
Evet aldım denicemAynen üzülme ilk ayın canım bu ay ovulasyon yapacaksınzaten daha belli olur yumurtlama zamanın
Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsinEvet aldım denicem
Bu erken gebelik testi mi canımEn erken buydu canım adete 3 gün vardı hemen gözüktü miniğim
O da bunun gibiydi. Arada bir gun daha test yapamadim nobet usulu hastanede calisiyorum 24 sast hastanede olunca yapacak zamsn ve mekan bulmak zor oluyor. Bu aradaki bosluklarda t cizgisi belki de koyulasmistir diye düşünüp simdiye dek gunasiri gidiyordum. Dunden onceki gunu de degerlendirdik. Ama şimdi muallakta kaldım sanirim en iyisi yumurtlama olmamis gibi dusunup riske atmamak. ovulsdyanu hergun yapmak neden onemli, iste bu yuzdenBi önceki testin nasıldı?
DAha var canım denemeye devam
Haklisin riske atmamak gerekSen yinede şansını den canım bir kaç gün daha değerlendirin yani
Beni de aydınlatınKızlar 12.gün bugün pik oldu normalde 16. 17. Gün olurdu yani ben uygulamadan takip ederdim orda öyle gösterirdi zaten döngülerim 29 30 gün sürer ya bu ay erken yumurtladım sanırım akşam tekrar test yapmam mantıklı olur mu çatlamış mı diye bakmak için
Canım bariz var pembe çıkmış böyle yalancı olur mu bilemedim yarın tekrarla koyulaşma olacak mıSelamün Aleyküm herkese. 17 nisan pik 18 nisan çatlamaydı ben 15 17 18 nisanı değerlendirdim. Düzensiz adet gören biriyim net bi günde ve aralıkta gelmiyor. 2 4 mayıs gibi bekliyorum kendimce adetimi. Bugün öğlen beklemiş idrarla bu üç testi yaptım ve 5 dakika olmadan hemen pembe pembe çıktı. Daha önce de saatler sonra ve 40 dakika sonra çıkmışlığı var yalancı pozitifti. 2si aynı 1 farklı test ama sanırım üreten firma aynı. Sizce doğru mudur ?